26.1.2016

Terveellinen Cafe Mocha

baristablend1.4

Kaupallinen yhteistyö, Almond Breeze

Kahvi sellaisenaan mantelimaidon kanssa kuuluu omiin arkirutiineihini joka päivä, mutta välillä on ihana hifistellä ja nauttia hieman erikoisemmat päiväkahvit.

Tässä terveellinen kahviresepti, joka menee loistavasti myös välipalasta ja täyttää vatsaa. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan! Resepti on testattu myös ystävälläni Siirillä ja juoma sai hyvin positiivisen palautteen;)

Cafe Mocha

 • Vahvaa kahvia n. 2dl
 • 1 mitallinen (n.20g) proteiinijauhoa. (esim hera,- herne,- tai riisiproteiini /itse käytin vaniljalla maustettua heraa )
 • Pieni ripaus steviaa
 • 1-2rkl raakakaakao jauhetta (lisää oman maun mukaan, jos haluat vahvemman kaakaon maun! )
 • n. 2dl Almond Breeze Barista Blendia

Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja nauti pehmeä ja kermainen kahvijuoma vaikka ennen treeniä! :) Tästä juomasta saa paljon boostia päivään! Kesällä sama resepti toimii hyvin kylmänä. Lisää vaan joukkoon jääpaloja.

baristablend

Pääsin yhteistyön puolesta kokeilemaan tätä uutta Barista Blend mantelijuomaa, joka on nimenomaan tarkoitettu erilaisiin kahvijuomiin ja täytyy kyllä antaa iso peukku tuotteelle. Koostumus on täyteläinen ja maku ihanan pehmeä. Tämä mantelijuoma sopii monen makuun ja uskon, että vakuuttaa myös maidottomien kahvijuomien epäilijät. Itse olen käyttänyt tätä nyt muutaman viikon aamukahvin joukossa ja en voi kuin suositella. Maku todellakin on ihanan pehmeä ja tekee kahvihetkistä asteen verran nautinnollisempaa;) Tulee jäämään ruokakaapin vakiokalustoon!

baristablend1.2cafemochabaristablend1.3cafe-mocha

Mikäli teillä on käytössä joitakin hyväksi todettuja reseptejä kahvijuomiin niin laittakaahan kommentiboksiin vinkkiä! :) Uusia yhdistelmiä on aina kiva kokeilla.

Lue myös: Terveellisen ruokavalion valinnoista ja yksilöllisyydestä

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jenni
  27.1.2016 at 10:25

  Kannattaa suosia ennemmin esim. Alpron mantelimaitoa (jos ei mahdollisuutta tehdä itse). Tuossa Almond breezessä on käytetty sakeuttamisaineena karrageenia :( :(

  • Reply
   monasdailystyle
   27.1.2016 at 10:49

   Kiitos Jenni, laitan palautteen eteenpäin!
   Karrageeni tosiaan aiheuttaa joillekin vatsaongelmia. Pitää tätä tutkia muutenkin lisää, itse en ole vielä aiheeseen perehtynyt.

  • Reply
   Blue Diamond
   28.1.2016 at 15:32

   Hei Jenni! Kiitos kommentistasi. Almond Breeze -juomien reseptit tulevat uudistumaan tämän kevään aikana. Uusissa resepteissä karrageeni on korvattu gellaanikumilla. Karrageeni on Eviran hyväksymä ja hyvin yleisesti käytetty lisäaine elintarvikkeissa. Yllä olevassa postauksessa esitelty Barista Blend on aivan uudenlainen mantelijuoma, joka on kehitelty erityisesti kahvijuomiin! Mukavaa alkanutta vuotta. Terveisin Blue Diamondin väki

 • Reply
  Outi Karita
  27.1.2016 at 19:22

  Voi että, mä rakastan herkkukahveja ja resepti kuulostaa ihanalta, mutta mantelimaitoa en voi käyttää, höh!

  • Reply
   monasdailystyle
   27.1.2016 at 20:29

   Voit tietty tehdä tavalliseen maitoon tai muuhun maitojuomaan! :) <3

   • Reply
    Outi Karita
    27.1.2016 at 20:44

    Voisin kyllä kokeilla kauramaidolla :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *