23.1.2016

Camel Jacket & new shoes

cameljacket1.3

Olen jo aivan huumassa kevään tulosta. Muutama ihana keväinen uutuus on jo löytänyt tiensä vaatekaappiini viime viikkoina ja kröhöm, malttamattomana olen ne myös ottanut jo käyttöön… Ajattomat ja mielettömän mukavat Vagabondin nilkkurit* ovat yksi näistä uusista hankinnoista. Myönnettäköön, että ne ovat aivan liian kevyet näillä kovilla pakkasilla, mutten vain ole voinut jättää niitä odottamaan ilmojen lauhtumista. Näille kengille ennustan paljon käyttöaikaa, etenkin Krakovan kaduilla;)

Kenkien lisäksi myös takkipuoli on saanut keväistä uudistusta. House of Brandonilta saamani Vilan kevyt villakangastakki* on täydellinen kevään vastaanottaja. Ei huolta – tämän päällä oli vielä paksu talvitakki ulos lähtiessäni. Vain kuvien ajaksi heitin karvatakin syrjään. Nilkkurien tapaan ennustan myös tällä ihanalle takille rutkasti käyttöä juuri Krakovan kaduille.

Laukusta mainitsinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Tämä on vaan niin ihana ja aivan loistava arkiseen käyttöön, kun tarvitsee reilusti tilaa. Luottolaukku jo nyt! :)

cameljacket1.5
cameljacket1.4
cameljacket1.2
cameljacket

Picture, Siiri Saarela 

Shoes, Vagabond (here on sale!!)
Jeans, Dr Denim* @House of Brandon
Shirt, Nelly Design* (here)
Jacket, Vila* @House of Brandon
Scarf, Day Birger Et Mikkelsen (similar here & here brown on sale!!) 
Bag, Furla* @Brand City Club
(giveaway*/adlinks)

Mitäs mieltä olette asusta? :)

* sis. mainoslinkit

 

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    monasdailystyle
    23.1.2016 at 11:23

    Kiitos Katariina :)
    Hahaha , en yhtään ihmettele vaikka noin olisin kirjottanut ;D
    Tsemppiä tenttiin ja lukuiloa!!! :)

  • Reply
    Tiina/Fit Fat Mama
    23.1.2016 at 14:19

    Ihana asu ja Vagabondin kengät on iha huippuja <3! Mieki tilasin just kevääseen uudet kengät hups :D. Mustat biancon nikkuri piikkarit, toivottovasti ovat hyvät :)

  • Reply
    Anna
    23.1.2016 at 22:49

    Just kommentoin tuohon aiempaan postaukseen laukusta, ja nyt sainkin melkein kaikkiin kysymyksiin vastaukset…kärsimätön mä. :D Upea asu ja upea laukku, täytyypä laittaa tilaukseen :)

    • Reply
      monasdailystyle
      24.1.2016 at 11:45

      Hih, kiitos Anna <3 :) Tykkään kyllä ihan hurjasti tästä laukusta ja tosiaan tietsikka mahtuu kyllä tarvittaessa leveyssuunnassakin!! :) :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *