18.1.2016

Hair update by Salon Headline

hair1.6

Kerasilk Treatment hoito saatu *

Pääsin muutama viikko sitten testaamaan taas uudelleen Kerasilkin ihanaa ja tehokasta hoitoa. Olen kerran jo aikaisemminkin hoidon testannut ja kirjoitellut sitä Kampaajalla – postauksessa.

Tällä kertaa suuntasin aivan meidän naapuriin. Nimittäin Salon Headline on avannut juuri ovensa myös Turussa!! Istahdin heti aamupäivästä Karin tuoliin ja hän teki jälleen taikoja tähän minun tukkaan.

Olen todella tyytyväinen hoidon lopputulokseen. Se silottaa ja tekee hiuksista helposti käsiteltävät. Erityisesti hiusten muotoilu pesun jälkeen nopeutuu ja helpottuu Kerasilk hoidon ansiosta. Itse en värjää lainkaan hiuksiani, joten  tämä hoito ajaa myös värin asiaa.  Hiukset nimittäin kiiltää hoidon jälkeen niin paljon, että ne näyttää vastavärjätyiltä:)

hair1.2
hair1.3
hair1.5
hair1

Värjäämättömyyden lisäksi olen halunnut kasvattaa hiuksia tulevia häitä silmällä pitäen. Kampaajakertani ovat siis olleet lähi vuosina todella vähissä, niin kuin moni blogiani pidempään seurannut tietää;) Tällä kertaa Kari ei kuitenkaan kysellyt leikkauksesta, vaan mainitsi vain ottavansa latvat siistiksi. Muutaman kauhuhetken jälkeen tukka oli valmis ja leikattu.

Kotiin tullessa sanoin Eetulle, etten taida ikinä enää antaa kenenkään muun leikata mun hiuksia, kuin Karin!! :D Latvoista otettiin sen verran pois, että tunnen miten ne ovat huomattavasti vahvemman oloiset, mutten silmällä nää kyllä yhtään mitään eroa:’D Taidan olla juuri maailman kamalin kampaamoasiakas tämän hiustenleikkauksen suhteen;) Onneksi on Kari! <3 :D

hair1.4

Shirt, Vila *@House of Brandon / Lace bra, Lindex (giveaway*/adlink)

Mitäs mieltä te olette hiuspäivityksestä? :)


Salon Headline is in Turku now! :) They offered me a couple weeks ago an amazing Kerasilk treatment. It was second time for me and I just love this treatment. I don’t color my hair so this treatment brings me some shine on my hair. My hair is also much easier to style after this treatment. What do you think about my updated hair? :) Have you ever tried Kerasilk treatment?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emmi
    18.1.2016 at 11:51

    Kari on aivan paras! Oon vuodesta 2008 ollut ainoastaan Karin penkissä istumassa ja aina on tienny just eikä melkeen millaisen leikkauksen oon halunnut. Eikä siis oo tarvinnu selittää puolta tuntia mistä leikataan ja minkä verran :D

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *