26.1.2014

Kampaajalla

Monet muistavat, etten ole käynyt kampaajalla muutamaan vuoteen. Hiusten värjäämisen lopetin ko kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen on tullut hiuksetkin leikattua itse. En kuitenkaan lähde kieltämään, etteikö kampaajalla käyntiä ole ollut ikävä! Onhan se ihana istahtaa hetkeksi ja antaa itselleen aikaa ja saada hiukset uuteen uskoon. Olinkin iloinen saadessani blogini kautta kutsun testaamaan Goldwell Kerasilk Treatment hoitoa. Aikaisemmin en ole edes kuullut vastaavista hoidoista, joten oli todella mielenkiintoista nähdä millainen vaikutus tällä super hoidolla olisi omiin hyvin tavallisiin suomalaisiin maantienharmaisiin hiuksiini.

Tiistaina suuntasin siis Saloon ja siellä SalonHeadlineen!:) Paikka on itseasiassa jo hieman entuudestaankin minulle tuttu, sillä rakas ystäväni on käynyt Karilla aikoinaan monta vuotta värjäämässä ja leikkauttamassa hiukset. Kari otti tämän harmaahiiren iloisesti vastaan ja pääsin heti käsittelyyn. Ystäväni on kehunut Karia niin paljon, ettei juurikaan jännittänyt mitä hiuksille tuleekaan tapahtumaan;)

Olin varautunut, että hoito saattaa kestää useamman tunnin, mutta yllätyksekseni aikaa meni vain vajaa puolitoista tuntia. Hoidossa oli useampi vaihe ja erittäin paksuissa ja pitkissä hiuksissa aikaa saa kuulemma kyllä helposti kulumaan paljon. Omat hiukseni kuitenkin kuivuivat sen verran nopealla tahdilla, että aikaa säästyi rutkasti.

Ensimmäisenä suunnattiin pesupaikalle. Pesun jälkeen hiukset kuivattiin jonka jälkeen levitettiin tökötit päähän. Aine vaikutti hiuksissa noin vartin.

Vaikutusajan jälkeen vuorossa oli taas föönausta ja suoristusraudan kanssa hiusten suoristus, jonka jälkeen suunnattiin taas pesulle. Pesussa hiuksiin laitettiin lopuksi hoitoaineena seerumia, joka jäi hiuksiin. Lisää jälleen föönausta ja tukka oli valmis ja ennen kaikkea sileä! Mukaan sain vielä kotihoitotuotteet, joita olenkin nyt käyttänyt tällä viikolla muutaman kerran hiuksiin.

Hoito on tarkoitettu lähinnä käkkärille hiuksille, joihin halutaan sileyttä ja helppoutta käsittelyyn. Se sopii kuitenkin loistavasti myös näille minun hiusteni kaltaisille tavis suomalaisille kutreille. Itse laitan hiuksiani melko vähän arkena. Usein hiukset tulee kieputettua vain ponnarille tai jätettyä auki ilman muotoilua. Tällainen hoito onkin siis omiaan tekemään hiuksista kauniimmat ilman sen suurempia muotoiluja. Olen nyt ehtinyt pestä hiukset kahdesti ja edelleen hiukset ovat kuivuttuaan heti helposti käsiteltävät ja erityisesti paljon kiiltävämmät kuin aikaisemmin. Itse pidin eniten siitä miten hoito vaikutti hiusteni latvoihin. Tyvestä hiukset ovat melko hyvässä kunnossa, kun niitä ei olla lainkaan värjätty, mutta latvoissa on vielä vaaleita raitoja, jonka takia ne ovat paljon kuivemmat ja elottomammat. Hoidon jälkeen hiukset näytti kuin vastavärjätyiltä. Jopa ihana työkaverini kysäisi minulta olenko käynyt kampaajalla!:) Olinhan minä, mutta pelkästään hoidossa;)

Ennen hoitoa:

Hoidon jälkeen.

Hoidon vaikutus kestää hiuksissa jopa viisi kuukautta. Se lähtee vähitellen, joten ei tarvitse pelätä hiusten kasvun myötä tulevan tarkkaa rajaa hiuksiin. Jään mielenkiinnolla seuraamaan miten pitkään omat hiukseni pysyvät hoidon jälkeen sileinä ja helposti hoidettavina!:) Ensimmäisen kokeilun jälkeen voin suositella hoitoa muillekin, jotka eivät omia hiuksiaan värjäile. Tämä käy loistavasti värjäyksestä ja tuo hiuksiin kiiltoa ja eloa. Hinta hoidolla on noin 250-300 euroa riippuen paikasta ja hoitoon käytettävästä ajasta. Hinta on melko korkea, mutta hoidon lisäksi tulee kuitenkin aina mukaan myös kotihoitotuotteet, jotka jo itsessään maksavat lähemmäs 100 euroa. Palaan varmasti vielä myöhemmin aiheeseen raportoimaan hoidon kestävyydestä!:)

Hoidon tarjosi Goldwell ja SalonHeadline

 

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    lena / london and beyond
    26.1.2014 at 21:50

    Hyvàltà nàyttàà! :) Mulla on pientà tukkakriisià ilmassa ja olenkin lopettanut vàrjàyksen, ainoastaan sallin itselleni raidat. Pitàsi jonkinnàkòistà hoitoa hiuksille hommata ehdottomasti, huonoon kuntoon ne aina menevàt kun niità laiminlyò.

    • Reply
      Mona
      27.1.2014 at 23:40

      Kiitos Lena!!:) Tällainen hoito olis sitten just passeli sullekin!!:)

  • Reply
    Jaana
    27.1.2014 at 09:37

    WOU! Ihana lopputulos. Mulla on hiuksissa luonnonkiharaa/-taipuisuutta, mikä tietty on ihana asia siinä, että kiharat pysyy tosi hyvin…..siis sillon, kun niitä kiharoita on aikaa yleensä edes tehdä hiuksiin, mikä on toooodella harvinaista minun elämässäni tällä hetkellä ;-D Muuten se luonnontaipuisuus on sitä ihanaa tiettyä “pörröisyyttä”, joten auki en voi hiuksia luonnontilassa pitää, vaan aina pitää vääntää joku letti tms. tukkaan.

    Tuo käsittely kuulostaa oikein superhyvältä. Mitenkähän, kun se on suoristettu ja noin sileä, niin jos tuohon käsiteltyyn tukkaan nyt haluaa laittaa kiharat raudalla, niin miten ne pysyy ? JA miten se on muuttanyt myös sun hiusten väriä ? vai valehteleeko kuva ???

    • Reply
      Mona
      27.1.2014 at 23:42

      Kiitos Jaana!!:) Tää hoito ei estä laisinkaan hiusten muotoilua jatkossa!!:) Eli kihartaa voi ihan normaalisti ja pitäisi myös pysyä normilla tavalla. Mä en oo ehtinyt vielä kihartelemaan, joten en osaa sanoa onko eroa tuossa pysyvyydessä. Raportoin heti, kun oon ekat kiharat hoidon jälkeen väsännyt!:) Ja siis todellakin hiusten väri näyttää erilaiselta!! Ihmettelin sitä itsekin, mutta se kiilto toi ihan eri tavalla sävyjä esiin hiuksissa ja siks näyttää niin erilaiselta:) Hyvä juttu vaan! On kuin olis värjäyksessä käynyt :D

  • Reply
    sitruuna
    27.1.2014 at 14:09

    Kari on laittanu mun hiukset jo kuuden vuoden ajan ei kertaakaan ole tarvinnu pettyä <3

    • Reply
      Mona
      27.1.2014 at 23:42

      Oi mahtavaa täällä on muitakin Kariin luottavia!!:)

  • Reply
    Jonttu
    27.1.2014 at 16:28

    Hyvältä näyttää. Luonnolliselta mutta sädehtivältä. :)

    • Reply
      Mona
      27.1.2014 at 23:43

      Kiitos paljon Jonttu!! <3 :) Tää oli loisto vaihtoehto värjäykselle:)

  • Reply
    Julia
    27.1.2014 at 17:03

    No nyt on kyllä vähän kärjistetty toi ylempi kuva!!:D Mutta kyllä niistä selvästi näkee, että oli erittäin kuivat hiukset ja loppu tulos näyttää erittäin hyvältä!! Laitettiiks sulle joku taittava shampoo/sävyte, noi meinaan oikeesti näyttää siltä et ois värjätty? :)

    • Reply
      mami
      27.1.2014 at 21:10

      Mä olen kyllä samaa mieltä Julian kanssa, että vähän kärjistetty on tuo ylin kuva. Ei sulla ole noin kuiva tukka ollut… Mutta siis ihana lopputulos kuitenkin :)

      • Reply
        Mona
        27.1.2014 at 23:47

        Hihi :D No ne kyllä näyttää aika räjähtäneiltä tuossa ylemmässä kuvassa:’D Suoraan pipo pois ja harjaa ei kyllä näytetty ennen;) Laitan myöhemmin raportiksi kuvaa missä oon antanut nyt hiusten kuivua itsellään ja sitten vertailuksi sellainen missä oon suoristanut!:) Tuon hoidon vaikutuksesta tuntui kyllä kuin hiusten väri olis muuttunut, mutta se on tuon kiillon ansiota.
        Sävytettä ei siis laitettu laisinkaan!:)

  • Reply
    Milla
    27.1.2014 at 18:53

    Mua myöskin kiinnostaa toi väri!! Koska näyttää että sun hiuksissa on eri väri, ja se näyttää TOSI hyvältä!! :)

    • Reply
      Mona
      27.1.2014 at 23:48

      Kiitos Milla!!:) oon kyllä itsekin tosi tyytyväinen – ihan kuin olis saanut kirkastus raitoja tukkaan:) Mutta siis ei oo lainkaan sävytettä yms. Hoito antaa vaan hiuksille niin paljon lisää kiiltoa, että sävykin näyttää paremmalta:) Laitan vielä myöhemmin lisää kuvia hiuksista niin näkyy miten hoidon vaikutus on pysynyt. Voisin melkein laittaa niin, että oon antanut hiusten kuivua itsellään ja sitten niin, että oon suoristanut ne:)

  • Reply
    Janet
    28.1.2014 at 13:02

    Voehan pimpulat! Moinen hoito tekisi kyllä eetvarttia meikäläisen reuhkaan! Upealta näyttää siun hiukset ♥

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *