31.12.2015

Blogivinkki: Katja Kokko

katjakokko

http://katjakokko.com

” Katja Kokko on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi, meikkaaja sekä joogaohjaaja. Blogissaan Katja jakaa tietoa ja inspiraatiota kauneudenhoidosta, luonnonkosmetiikasta ja hyvinvoinnista rennolla otteella. Katjan esikoiskirja Aidosti kaunis ilmestyy syksyllä 2015. “

Moni teistä jo varmasti tietää upean Katja Kokon blogin, mutta päätin siitä huolimatta tehdä blogivinkki-postauksen hänen upeista sivuistaan! :)

Olen itse ollut pitkään kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja luonnollisempia puteloita on ollut kaapissa jo kauan. Huomaan, että koko ajan myös valikoima luonnonmukaisissa tuotteissa paranee ja sitä myöden myös useammat kuluttajat kiinnostuvat näistä tuotteista. Itse en ole orjallisen tarkka siitä, että kaikki kosmetiikka pitäisi olla luonnollista, mutta suurinosa ehdottomasti kyllä. Katjan blogi on loistava paikka inspiroitumiselle ja uuden tiedon etsimiselle. Mikäli jokin tuote mietityttää tai kaipaa vinkkejä esim hyvän dödön etsintään niin Katjan blogi ja hakukenttä vaan auki! :)

Mikäli joku on ihan untuvikko luonnonkosmetiikan kanssa tai haluaa muuten vaan saada pintaa syvemmin tietoa luonnonkosmetiikasta ja kauneudesta, suosittelen todella lämpimästi klikkaamaan Katjan blogiin! Ihan huikeita kuvia ja paljon kokemuksia erilaisista luonnonkosmetiikan tuotteista. Paikka, jossa inspiroituminen on taattua. Ihana esteettinen ja kaunis blogi.

Katjalla on vastikään myös ilmestynyt uusi kirja Aidosti kaunis.

Ps. Myös ihan über ihana uusi tulokas kosmetiikkablogien joukkoon kannattaa laittaa hetimiten lukulistalle: luonnollisempi <3 <3 Uskon, että tästä blogista tullaan kuulemaan vielä paljon! :)

Uusi vuosi on hyvä aloittaa myös uudistamalla kosmetiikkakaapin sisältöä ympäristö- ja kehoystävällisempään suuntaan ;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Valopallo
    31.12.2015 at 22:08

    Kiitti paljon luonnollisempi-vinkistä! Siellähän oli paljon mielenkiintoista:)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *