30.12.2015

Lepoa

Juuri, kun ehdin mainita, etten ole aikoihin ollut kipeänä niin eikös pieni flunssanpoikanen tullut taloon. Olen tosin vielä positiivisella mielellä ja uskon tämän menevän nopeasti ohi ja voin taas pian jatkaa tuota “en ole pitkään aikaan ollut kunnolla kipeänä” mantraani.

lepoa2
lepoa

Tämä päivä menee siis levätessä ja inkivääriteetä juodessa. Päivällä myös ystäväni tulee poikkeamaan pikaisesti ennen omia menojaan ja tuo meille take away Maneerat lounaat;) Täydellistä. Ystävät <3

Iltapäivällä oli tarkoitus lähteä Eetun kanssa treffeille, mutta ne jää nyt auttamatta väliin. Sen sijaan katsotaan illalla leffaa peitto- ja tyynymeren keskellä. Se on oikeastaan tosi hyvä vaihtoehto kahvilatreffeille näin puolikuntoisena;)

Eikös muuten ole upeat maisemat kuvissa??? Oli pakko pysähtyä kotimatkalla Varkaudesta ottamaan nämä kuvat. Kyllä Suomessa vaan osaa olla kaunista. Ensimmäiset pari tuntia tuhahtelin kerran jos toisenkin upeita järvimaisemia auringonnousun lomassa. Wou.

Haleja sinne kaikille ja toivottavasti te olette välttyneet talviflunssalta.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Krisu
    30.12.2015 at 23:05

    Hei! Tämä ei liity tähän postaukseen mutta pakko silti kysyä. Sinulla on ihanan valkeat hampaat! Oletko valkaissut niitä jotenkin? Jos olet niin missä/miten?

    • Reply
      monasdailystyle
      31.12.2015 at 07:55

      Moikka Krisu:) Tästä on itseasiassa ihan piakkoin tulossa juttua, mutta olen juuri käynyt Hammas Neossa hampaidenpuhdistuksessa, jokaei tavallaan ole valkaisu, mutta kirkastaa kyllä hymyä! :) Tästä pikimiten juttua lisää;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *