17.12.2015

Video: Näin vahvistat mieltä ja voit paremmin

Meidän jokaisen vahvin työkalu on meidän oma mielemme. Jaan videolla tällä kertaa 3 vinkkiä vahvistaa omaa mieltä. Laittakaahan kommenttia mikä on teidän väline mielen vahvistamiseen?

Muistakaa käydä myös peukuttamassa videota ja laittamassa youtube kanava tilaukseen mikäli toivotte näitä hyvinvointiin liittyviä videoita lisää! :)

Ihanaa torstaita kaikille! <3

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tatti
  18.12.2015 at 13:04

  Tykkään kovasti, kuinka tuot esille koko hyvinvointikategoriassa myös mielen hyvinvoinnin! Se on mielettömän tärkeää. Monella elämässä on vaiheita jolloin mieli tekee tepposia ja ajatusmaailma tai maailman kokeminen muuttuu. Mielen hyvinvointi vaikuttaa myös fyysiseen hyvinvointiin, tietenkin :)

  Olen halunnut tutustua paremmin meditointiin, mutta koen sen jotenkin hiukan hankalaksi. En ehkä monen ihmisen tapaan osaa pysähtyä tähän hetkeen ja keskittyä olemiseen kun suoritusyhteiskunnassa pitäisi olla koko ajan menossa ja tuottava.

  Ihan vinkiksi, kannattaa tutustua sellaiseen aiheeseen kun itsemyötätunto ja tunnelukot :) luen molemmista aiheista kirjaa tällähetkellä, molemmat ovat auttaneet minua. Itsemyötätunnon oppiminen ja tunnelukkojen purku olisi vissiin edessä, hah! :D

  Hauskaa Joulua!

  • Reply
   monasdailystyle
   18.12.2015 at 18:22

   Kiitos ihanasta palautteesta <3 Tosi kiva kuulla, että nämä ovat toivottuja :)
   Ihanaa joulua myös sinne!! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *