16.12.2015

Makkarissa

makkari
makkari2

Ylempi kuva,
Päiväpeitto, Ellos*(täällä*)
Tyynyt, Ikea, Ellos* & Zalando
Pöytälamppu, Muurlan lasi*
Yöpöytä, Ikea
Alempi kuva, 
Ylärivin oikeanpuolen 2 korttia ja alarivin kortit, Annika Välimäki*
Ylärivin huonetuoksu, Day Birger Et Mikkelsen
Alarivin tuoksu, Givenchy
(giveaway*/adlinks*)

Meikit ovat pitkin poikin lattialla. Kamerat sekä niiden kaikki sata ja yksi piuhaa ovat työpöydälle yhdessä meikkisiveltimien kanssa. Meidän makkarissa on parhaillaan kaaos. Totuus kätkeytyy tietysti näiden kuvien rajojen ulkopuolelle. Sisustusprojekti lähti hyvin käyntiin uudella kauniilla päiväpeitolla ja sen jälkeen vielä työpöydällä, jonka kokosin Ikean pukkijaloista ja löytötorilta poimitusta levystä. Säilytystilaa tarvitaan kuitenkin kipeästi. Olen tutkinut vaihtoehtoja ja tällä hetkellä parhaimmalta idealta vaikuttaa Ikean Alex lipasto. Se on täydellinen meikkien organisointiin. Olin itseasiassa jo kerran hakemassa sitä Ikeasta, mutta unohdin matkalla koko lipaston. Ostin kyllä tekokuusen ja tuoksukynttilöitä, mutta jotenkin mystisesti koko lipasto hävisi mielestäni tuon kierroksen aikana.

Myönnän, että muistin sen ollessani kassalla. Myönnän myös, että olin myös niin laiska, etten vain viitsinyt enää lähteä hakemaan sitä kulman takaa. Välillä sitä pyörittelee jälkeenpäin itselleen päätä. Laiskuuden multihuipentuma. Tai sitten alitajuntaisesti sain itselleni taas syyn lähteä uudestaan Ikeaan.

Niin tai näin, olen sentään saanut jo tauluhyllyn sisustettua. Järjestelin sen kokonaan uudelleen ja lisäsin sinne tavaroita, joista tulen hyvälle mielelle. Mustaa, valkoista ja ripaus kultaa.

Joulu ei vielä ole löytänyt makkariin asti, mutta ruokapöydällä komeilee juolutähti (miten sen saa pidettyä hengissä?!?) ja olohuoneen ikkunalaudalla pieni joulukuusi ja siinä roikkuu kolme koristetta. Ensimmäiset joulukortit (upeita itsetehtyjä!!) ovat tulleet postin mukana ja pidän niitä joka vuosi parhaimpina joulukoristeina. <3

Oletteko te “jo” koristelleet kodin joulua varten? :)

Ps. Mitä mieltä olette uudesta bannerista?? Olen täällä blogin visuaalisen muutosten kriisissä :D Kaipaan kovasti uusia viboja tänne (etenkin isompia kuvia), mutta mahdollisuudet ovat valitettavan rajattuja.. Kurkkasitteko muuten jo ihanan Marjukan upeat uudistuneet sivut? :) Upeat ja tyylikkäät, aivan kuin kirjoittajakin;)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Laura
  16.12.2015 at 18:52

  Mona joulutähdestä puheenollen kysyisin paremminkin, miten sen saa kuolemaan? :D äidiltä on jäänyt inho punaisia joulutähtiä kohtaan – hän kun yritti tympääntyneenä kuihduttaa niitä joulun jälkeen, kun ne vaan kestivät ja kukoistivat! “Kukka” on ilmeisesti värillinen lehti, eikä se vaan kuole.. Joulun jälkeen varsinkaan sitä ei jaksaisi katsella hetkeäkään. Että no worries :D : D

  • Reply
   monasdailystyle
   16.12.2015 at 19:49

   Mahtavaa, tämäkin kasvitunari voi siis onnistua. Mahdollisuuksia on :D Jes!
   Mä raportoin miten tuon kanssa käy;)
   Kiitos Laura suupieliä nostattavasta kommentista ja ihanaa joulua sinne <3

 • Reply
  Hanna
  17.12.2015 at 13:40

  Moikka Mona! :) Mielessäni on vähän henkilökohtaisempi kysymys, johon ei tarvitse tietenkään vastata… nimittäin minua olisi kiinnostanut kysellä vähän häistäsi :) olen myös itse menossa elokuussa naimisiin ja mietin missä vietätte hääjuhlaanne? Ja minkälainen bändi teille on tulossa? Tai oletteko järjetäneet muuta ohjelmaa? :) olen myös Turkulainen ja siksi hääpaikka kiinnostaa :) meillä on pari vaihtoehtoa varattuna, varmistamme kuitenkin varauksen parissa päivässä :)
  Häihin liittyy niin paljon kaikkea ja kun itse ei ole oikein vanhemmalla iällä häissä vieraillut tuntuu, että tajuaako sitä edes itse kaikkea mitä siihen liittyy…. mutta tottakai odotan häitä innolla, stressin kera ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   17.12.2015 at 15:31

   Moi Hanna!! :) Oi ihanaa, meillä onkin samassa kuussakin vielä häät!
   Häät pidetään Hintsan vintillä, josta molemmat pidimme todella paljon:) Suosittelen ehdottomasti vierailemaan siellä! :)
   Meille tulee lukioaikainen ystäväni laulamaan ja soittamaan miehensä kanssa. Ohjelmaa ei olla sen enempää vielä mietitty, mutta alku vuodesta varmasti pitää alkaa niitäkin suunnittelemaan:) Kaikki isoimmat varaukset on jo tehty paitsi HÄÄPUKU!!! Tarkoitus on tilata puku Pukuni Saaralta, ellei hänen aikataulut tule täyteen, mutta tällä hetkellä mulla ei juuri ole käsitystä millaisen mekon edes haluan:O Mutta kaipa se jossain vaiheessa selviää :D
   Ihanaa suunnittelua sinne <3 <3 :)

 • Reply
  Hanna
  18.12.2015 at 21:02

  Kiitos vastauksestasi! :) <3 paikka näyttää todella kauniilta :) ehkä tämä juhlapaikka homma selviää toivottavasti huomenna… muuten suuremmat suunnitelmat alkavat olla jo jollakin mallilla :D nyt täytyy vain malttaa elokuuhun ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *