12.12.2015

Lauantai

lauantai1lauantai2
lauantai3lauantai4

Hellou rakkaat! Täällä on vierähtänyt lauantai niin nopeasti, ettei ole silmiä ehtinyt räpäyttää. Lähdittiin päivällä käymään pikaisesti kaupungilla, kun tämä nuoripari (veli ja veljen tyttöystävä ♥) tuli meitä vastaan. Päädyttiinkin siitä lähtemään porukalla äitini luona visiitille. Aika luksusta, kun aurinkokin ehti paistaa muutaman tovin päivällä! Kyllä kannatti manata ja vähän kiukutella, niin kyllähän sitä paistetta vähän jo saatiin tännekin nurkille ;)

Nyt kädet on taas niin turkasen täynnä töitä, että ilta menee niiden parissa. Joulukuu on kyllä aika enennätyksellisen busy busy, eikä tammikuukaan kovin paljon rauhallisemmalta näytä. No ehkä helmikuulle voisi kehitellä, jotain tosi löysää ja rentoa meininkiä! :D Eetunkin ympäripyöreät päivät alkaa onneksi helmikuussa näillä näkymin näyttämään vähän iisimmiltä.

Kuullaan taas pian ja ihanaa lauantai-iltaa kaikille! Ps. Käykää osallistumassa vielä tänään voimassa olevaan jouluarvontaan, jossa palkintona super ihana kaktusviikunaöljy! :) Löytyy täältä.


Ps!! Kannattaa muuten pikimiten katsoa netistä tilattavatta lahjalistat kuntoon, mm. Zalandolta 14.12 mennessä tilatut ehtii vielä jouluksi perille! :) House of Brandonilla puolestaan huomiseen asti vielä kaikki 20% alessa!!  /mainoslinkit

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jenna
    12.12.2015 at 23:16

    Katsoin heti, että eka kuva on ihan varmasti Halikosta. Kaunista <3

    • Reply
      monasdailystyle
      13.12.2015 at 10:38

      Hih, hyvin tunnistettu :) :) Ja noi maisemat on kyllä ihan mielettömät <3 Toivottavasti jouluviikolla olis lunta, niin sais lumisia kuvia :) :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *