10.12.2015

Wolt | Lounas ravintolasta suoraan kotiin

* Kaupallinen yhteistyö: Wolt *

safkatperille woltapp2015

Teen yrittäjänä pääsääntöisesti työt kotitoimistolla. Tykkään ruuanlaitosta, mutta välillä kiireisinä päivinä tulee lounas väsättyä todella nopeasti tai pahimmassa tapauksessa syön vain nopean välipalan. Näitä päiviä tulee jatkossa helpottamaan suuresti uusi Woltin sovellus!! :) Helsingissähän Wolt on jo toiminut hyvän tovin, mutta NYT VIHDOINKIN se on myös TURUSSA!!!! Jeeee! Veikkaan, että aika moni on jo ehtinyt palvelua toivoa jo tännekin päin. Toivottavasti homma laajenee myös muihin suurempiin ja pienempiinkin kaupunkeihin! :)

Woltilla onnistuu ravintolaruuan tilaaminen tyttöjeniltaan vaikka suoraan hotellille, lounaaksi kotitoimistolle, isommalle porukalle työpaikalle tai koko ystäväporukalle pizzat tilattuna suoraan kotiin niin kuin Nata teki!:) Tilauksesta ruuan perille saapumiseen menee noin puolisen tuntia. Tarjonta on loistava ja kasvaa koko ajan. Helsingissähän Wolt toimittaa todella monen ravintolan sapuskat perille ja Turussa tarjonta on koko ajan kasvamassa.

Omat suosikkini täällä Turussa ovat tällä hetkellä Sushi Panda, Tiirikkala, Pub Niska ja Ravintola Panini.

Wolt on ehdottomasti maailman helpoin tapa tilata ruokaa kotiin tai mukaan.  Sovellus on ilmainen ja sen voi ladata Apple Storesta ja Google Playsta.

Jotta Woltin testaaminen lähtee mukavasti käyntiin, tarjotaan teille lukijoille ja uusille sovelluksen käyttäjille koodilla mona10 10e alennus ensimmäisestä kotiinkuljetuksesta!!! Alekoodi on voimassa 23.12. saakka, joten pika pikaa testaamaan tätä uutta elämää helpottavaa sovellusta;) Suosittelen todella lämpimästi.

Onko tämä monelle jo entuudestaan tuttu?? :) Ja mihin muihin kaupunkeihin kaipaisitte Woltin myös toimittavan?

Hyvää ruokahalua kaikille!! :) Täällä on tänäänkin töiden lomassa nautittu Woltin kuljettamat super herkulliset Sushi Pandan sushit lounaaksi;)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Noora
  10.12.2015 at 20:18

  Mihin toi koodi laitetaan ku en löydä mitää kohtaa mihi se laitettais:(

  • Reply
   monasdailystyle
   10.12.2015 at 20:46

   Moikka Noora!! :)
   Hei sain tällaisen vastauksen:
   “Kultainen nyrkkisääntö on, että promokoodi syötetään samassa näkymässä, kuin puhelinnumero ja sähköposti. Asenna Wolt, rekisteröidy palveluun sähköpostilla tai facebookilla, jonka jälkeen promokoodin voi syöttää. ”
   Jeesaako? Jos vielä hankaluuksia laitetaan palautetta eteenpäin!! :)

 • Reply
  Raakakakku
  13.12.2015 at 13:15

  Woltia odotellaan ainakin Jyväskylään…

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *