9.12.2015

Helsinki outfit

Helsinkiasu2helsinkiasu

Pictures, Xenia

Shoes, Nly Shoes* (here)
Jeans, Dr Denim* @House of Brandon (here)
Shirt, Lindex* (similar here)
Jacket, Zara (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Ulkona on sysimustaa ja valokuvaaminen on kaikkein haasteellisinta tähän aikaan vuodesta. Siitäkin huolimatta tietokoneen valokuvakansiot huutaa täyttä! Täytyy sanoa, että tämä ongelma on todella positiivinen. Postausideoita ja materiaalia on niin paljon, että voisin jäädä seuraavaksi kuukaudeksi sisälle tekemään pelkästään juttuja:D Inspis ja jaksaminen sisällä kököttämiseen ja koneella oloon 24/7 ei tosin aina ole ehkä huipussaan. Puhumattakaan energiasta. Tänään tosin päätin muuttaa asennetta (mainitsin snapchatissa jo aiheesta @monanieminen), lopettaa murjottamisen ja vaihtaa hymyn huulille. Pimeää tai ei niin meikä alkaa fiilistellä jouluvaloja, ulkona kirpeässä ilmassa lenkkeilyä ja glögiä. Piste.

Jotta pääsen eteenpäin kuvien julkaisemisessa laitetaan asukuvat viime viikolta, kun olin Xenin kanssa Helsingissä. Nappasimme kuvat nopeasti hotellihuoneessa (kiitos huoneesta ihanalle Lilla Robertsille), josta suuntasimme iltaohjelmaan. Päällä oli uusi Zaran takki, joka on jo noussut ihan suosikikseni sekä Dr.Denim farkut, jotka olen käyttänyt kohta aivan loppuun. Rakastan niitä. Poolo on puolestaan Lindexilta. Hyvin simppeliä ja helppoa. Jalassa oli Nly Shoes saapikkaat, jotka olivat juuri joulukalenteritarjouksessakin. Huippu kengät ja näin korkeiksi ihmeen hyvät kävelläkin. Kyllä korko vaan tekee aina viimeistellyn ilmeen asuihin. Ihan liian vähän tulee nykyään käytettyä arkena korkkareita. Tähän pitää tehdä muutos heti.

Huomenna muuten luvassa super kiva yhteistyö ja vinkkiä etenkin turkulaisille. Pysykäähän siis kuulolla!! :) Ihanaa mustaa iltaa kaikille <3 ;)


Pst. Nellyn tämän päivän kamppiksessa ihania juhlajuttuja jopa 60% alella! :) Luukku löytyy täältä. (adlink)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *