9.12.2015

For her

joululahjoja

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. (adlinks)

Joululahjavinkeillä jatketaan! :) Koitan kerätä näitä vinkkejä tämän ja ensi viikon ajan mattimyöhäisille, josko näistä saisi inspiraatiota läheisten joulupaketteihin:) Aikaisemmassa postauksessahan oli vinkkiä miesten pakettiin ja tällä kertaa kokosin kauniita juttuja, joista varmasti moni nainen ilahtuisi – ainakin itse voisin sujauttaa ylläolevat jutut omaan lahjapakettiin itseltä itselleni;)

Olen tänä vuonna poikkeuksellisen ajoissa kaikkien lahjojen kanssa. Suurimman osan ehdin tilata jo useampi viikko sitten netistä. Vaikka kaupungilla kiertely on ihanaa, niin melko kärsimättömänä ihmisenä rakastan netistä tilaamisen helppoutta. Nyt kun suurin osa lahjoista on hankittu (ja paketoitukin jo) on kiva mennä fiilistelemään kaupungille joulua ja samalla voi rennoin mielin katsella, jos vastaan tulee jotain potentiaalisia lahjaideoita. Toista on silloin, kun on pakko löytää ja hankkia lahjat viime tipassa. Silloin tuntuu, että koko keskusta on tupaten täys ja ainakin itse saan verenpaineet nousemaan sen myötä:D Tänä vuonna siis aikaisempaa fiksumpana;) Viime tipassa tosin aion käydä vielä Ruohojuuressa hakemassa ruokalahjoja. Kaikkia ihania tee- ja kahvipaketteja on kiva ostaa luomuna ja antaa rakkaille.  Jotain mitä tulee käytettyä ja varmasti kaikki tykkää. Myös joulupöydän herkkuja pitää hankkia Ruohojuuren suklaaosastolta. Nam! :)

Onko siellä muut ajoissa lahjahankintojen kanssa vai jätättekö normaalisti homman viimetippaan? :)


Pst. House of Brandonilla on koko tämän viikon koko valikoima 20% alessa, vielä ehtii sitäkin kautta tilaamaan joululahjoja. Heidän tilaukset ovat vielä extra nopeat, voin todella lämpimästi suositella :)

(adlinks)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *