17.11.2015

Kitchen

keittiökeittiö

Kotikuvia pitkästä aikaa. Syksyn ja talven tullen sisustuskuume aina nousee ja tälläkin hetkellä haaveilen yhtä jos toista muutosta kotiin. Ollaan asuttu täällä kohta kaksi vuotta, mutta sisustusjutut ja kotihankinnat ovat jääneet vähemmälle. Viime vuonna suunniteltiin maailmalle muuttoa ja nyt puolestaan häitä ensi kesäksi. Ehkä häiden jälkeen olisi kodin vuoro. Haaveissa on ainakin uusia joitakin huonekaluja. Kaipaan vanhaan taloon vanhoja huonekalu, jotka tuovat kivaa kontrastia uusien juttujen rinnalla. Mielessä on esimerkiksi vanha lipasto ja vitriini, pyöreä pöytä ja isommista muutoksista haluaisin uudistaa keittiötä. Meillä ei nimittäin ole laisinkaan tiskikonetta suunnitteluvirheen takia! Vaikka tiskaaminen ihan ok onkin ja teen sen mielelläni niin kaipaan sitä, että astiat ovat piilossa tiskikoneessa. Ne vie kuitenkin ison osan pyötätilasta, kun ne ovat kuivumassa. Myöskään kuivauskaappia ei löydy, joten yhtälö on melko epäkäytännöllinen…:D Tiskikoneen lisäksi kaipaan myös hieman lisää kaappitilaa keittiöön. Tosin meillä ei kummallakaan ole mitään suurta hinkua alkaa remontoimaan. Se oli tämän asunnon yksi parhaimpia puolia, että kaikki oli valmista. Vanhasta tosin oppineena seuraavaa kotia hankkiessa osaan itse katsoa tarkempaan pienet jutut, jotka luulee automaattisesti olevan kunnossa;)

Nyt lähdetään asukuvailemaan Siirin kanssa! Meillä on kunnon kuvausprojekti, joten hommassa saattaa mennä tovi jos toinenkin.. Snapchatin (monanieminen) puolelle tulee varmasti päivän touhuja tarkemmin. Kuullaan taas pian! :)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Janet
  17.11.2015 at 10:34

  Miten ihanalta näyttääkään :) Mulla on nyt niin kamala sisustusinto päällä, mut remontti hidastaa kodin laittoa :D

  • Reply
   monasdailystyle
   19.11.2015 at 19:38

   Remppahommat on myös hauskoja ;)

 • Reply
  Piia
  17.11.2015 at 18:44

  Teillä on ihanan valoisa koti. En tajunnut että olette jo noin pitkään siellä asuneet! Ja aloin tässä entistäkin innokkaammin odottamaan että keittiöni valmistuu parin viikon päästä <3

  • Reply
   monasdailystyle
   19.11.2015 at 19:39

   Joo siis aika on mennyt super nopsaan :O Itsestäkin tuntuu, että just vasta muutettiin…
   Ihanaa -uusi keittiö <3 Se on vaan niin mahtava fiilis :)

 • Reply
  Kati
  22.11.2015 at 15:16

  Täällä myös eräs jonka keittiöstä puuttuu kuivauskaappi ja sopiva taso! Siispä kiinnostuin tuosta teidän kuivaustelineestä, mistä mahtaa olla hankittu?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *