16.11.2015

Tunnetta ruokapöytään, viikonlopun herkullinen brunssi

* Kaupallinen yhteistyö: Lidl Deluxe*

Niin kuin me kaikki tiedämme, ruoka on tunnetta. Rakastan järjestää ystäville ja perheelle yhteisiä hetkiä nimenomaan ruuan ympärille. Hyvän ruuan kanssa pystyy kertomaan tunteita. Kertoa, että rakastaa ja välittää. Hääsuunnittelua kaasojen kanssa pöydän notkuessa herkuista, vapun viettoa ystävien kanssa hyvän ruuan kera, tai kuten nyt viikonloppuna perheen kanssa laatua-aikaa viettäen brunssin parissa. Eikä aina tarvitse olla huippukokki voidakseen tarjoilla hyvää ja laadukasta ruokaa.

Myös Lidl haluaa tuoda tunnetta ruokapöytään! :) Tällä kertaa nimittäin meidän herkullisessa (ja helpossa!) brunssipöydässä oli yhteistyössä mukana Lidl Deluxe-tuotteita. Meillä on viime kuukausina ollut melkoinen kiire ja yhteistä aikaa rakkaiden kanssa ei todellakaan ole ollut liikaa. Eetulla oli yksi osittainen vapaa viikonloppuna, joten pyysimme hänen siskonsa perheen meille syömään. Kiireistä johtuen meillä ei ollut mahdollista valmistella etukäteen ja tehdä aikaa vieviä ruokia, mutta saimme kokonaisuudesta todella herkullisen ja monipuolisen näillä Lidlin Deluxe-tuotteilla, jotka ilmestyivät nyt 12.11 kauppoihin. Tällaiset perheen kanssa vietetyt hetket ovat aina yhtä ihania ja nyt ei tarvinnut miettiä edes kiirettä valmistelujen puolesta. Riitti, että laittoi nätisti esille kaikki ihanat herkut ja syödessä sai nauttia siitä, että saatiin olla yhdessä porukalla! :) Brunssi pitkän kaavan mukaan on parasta.

tunnetta-ruokapöytään

Deluxe-tuotteiden joukossa on vaikka mitä. Laadukkaita leikkeleitä, juustoja, lihoja, äyriäisiä, pähkinöitä, öljyjä, herkullisia jälkiruokia ja paljon muita ihania juhlaan sopivia tuotteita, joilla on helppo näyttää tunteita ja tuoda pöytään hyvää fiilistä ja tietysti makua.

Katkarapurengas on esimerkiksi kaikessa helppoudessaan valmis tarjoiltavaksi heti sulatuksen jälkeen. Huoneenlämmössä sulaminen kestää n. 3 tuntia ja jääkaapissa yön yli. Nämä ovat todella hyviä! Etenkin valkosipulimajoneesin kera.

tunnetta ruokapöytääntunnetta ruokapöytään

Yksi omista suosikeistani Deluxe-tuotteiden joukossa on Butter fudge toffeekarkit. Voi apua miten hyviä ne ovat! Toivottavasti tätä tuotetta löytyy kaupoista vielä joulun alla sillä haluan ehdottomasti jouluiseen jälkiruokapöytään näitä ihanuuksia. Toffeet sulaa suuhun ja ovat super makeita. Taatelit puolestaan kuuluvat arkenakin ruokavaliooni ja nämä Deluxen taatelit ovat mitä ihanin vaihtoehto myös raakakakuille ja muille leivoksille todella makean makunsa ja pehmeytensä vuoksi.

tunnetta ruokapöytään

Brunssipöydän lämpimät tarjoilumme koostuivat tällä kertaa kasvispuolesta eli munakkaasta ja uuniperunoista. Eetu oli näistä vastuussa ja aika nopeasti hävisivät parempiin suihin. Etenkin perunat olivat huippu hyviä sen valkosipulimajoneesin kera.

Tässä vielä Eetun munakkaan ohje :)

300-400g vapaavalintaisia kasviksia pannulla paistettua
8 kananmunaa
1 dl vettä/kermaa/maitoa
50g juustoraastetta
Suolaa Pippuria Yrttejä ym mausteita.
Kasvikset vuokaan ja yhdistetty muna-neste-mauste-juustoseos päälle. 200 astetta ja n. 30min.

tunnetta ruokapöytääntunnetta ruokapöytääntunnetta ruokapöytään

Meidän pienemmän väen herkkua jälkiruokien joukosta oli valkosuklaalla päällystetyt mansikat ja macarons leivokset. Myönnettäköön, että ennen muiden tuloa ehdin syödä noista jo “muutamat” maistiaiset….:D Toimi myös minun makuuni.

tunnetta ruokapöytään

Parasta brunssipöydässä nyt ja aina on juustolautanen. Brunssi ei ole brunssi ilman hyvää juustovalikoimaa. Kaikki ihanat juustot ovatkin oma henkilökohtainen guilty pleasureni. Arkena pyrin välttämään maitotuotteita, mutta viikonloppuisin tai muussa erityistilanteessa juustot ovat must have. Lidlin Deluxe Camembert nousi parhaimpien valkohomejuustojen joukkoon mitä olen maistanut. Ihan syntisen hyvää! Todella pehmeän kermaista ja ah täydellistä viikunahillon kera. Mikäli siellä on muita juustofanaatikkoja niin suosittelen ehdottomasti testaamaan.

tunnetta ruokapöytään

Brunssi venähti meillä melkein neljään tuntiin, mutta se siinä onkin parasta. Ensin vatsat täyteen herkkuja ja sitten voi närppiä aina sieltä täältä. Meidän vuodesohva tuli tarpeen, kun koko porukka lyöttäytyi siihen pitkäkseen vatsat täysinäisinä. Tosin minimiehet (8 ja 6) sekä mun puolitoista vuotias kummi-tyttö ei kovin pitkään malttaneet maata paikoillaan. Normaalisti täällä meillä on todella rauhallista, mutta kun pienet termiitit saapuu paikalla niin on rauhallisuus kaukana :D Ja se on parhautta <3 Onni on perhe ja rakkaat ihmiset ympärillä <3

Onko Lidl Deluxe-tuotteet teille tuttuja ja mikä niistä on teidän suosikkinne? Entä onko siellä muita brunssirakastaja? Mikä on teille brunssin must have juttu?:)

Lidl on nyt myös instagramissa ja kannattaa pikaisesti käydä osallistumassa kivaan arvontaan kuvaamalla oma “tunnetta ruokapöytään”  annoksesi. Täggää se mukaan @lidlsuomi, #deluxetunne tunnisteilla, jolloin olet mukana kisassa! :) Osallistujat voivat päästä Helsingin keskustassa näkyviin ulkomainos-screeneihin ja saavat tällöin 50e lahjakortin. Voittajia valitaan joka päivä 5kpl 23.11.-5.12. välisenä aikana (kilpailuun voi osallistua jo 12.11. alkaen!) :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Sonja
    16.11.2015 at 14:59

    Vau, miten herkullisen näköinen brunssi! Niin kauniisti katettu :)

  • Reply
    Siiri
    18.11.2015 at 22:29

    Laitoin heti ostoslistalle tuon glögin!

  • Reply
    Jonnaajon
    19.11.2015 at 23:31

    Arvaa vaan oliko pakko rynnätä Lidliin, kun näin tästä, että noi toffeet on taas myynnissä. Ei turhan usein tuu mitään karkkeja syötyä, mutta muutama viikko tässä on jotenkin myös noi sokeriset jutut vetäneet puoleensa. Hmmmmh…mutta sillä periaatteella mennään, että kun jotain sellaista syö niin syö edes jotain, joka on oikeasti hyvää. Nämä eivät pettäneet tälläkään kertaa. Itseasiassa olivat parempia kuin viimeksi. Onkohan reseptiä muutettu? Liian usein tekee sen “virheen”, että pahimpaan sokerinnälkään menee ostamaan jotain kaikista halvimpia ja surkeimpia lisäainemöötejä ja huonoo suklaata ja eihän siitä tule kuin paha mieli ja olokin :D

    • Reply
      monasdailystyle
      20.11.2015 at 08:58

      Loistava periaate!! :D Tohon mä aion myös pyrkiä. Liian usein tulee haettua esim jäätelöstä se toisiks paras vaihtoehto, kun ei vaan viitsi lähteä metsästämään sitä ykkösvaihtaria :D Teenpä tähän muutoksen tältä istumalta sun innoittamana;)
      Ja siis KYLLÄ – nää toffeet on jotain ihan käsittämättömän hyvää!! Ihan pakko saada jouluksi näitä. Sitä paitsi toi pussi on vielä niin maltillisen kokoinen, että voi hyvin syödä kokonaan ihan ite:D

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *