13.11.2015

Natural make up

meikkimeikit2

Meikkivoide, Zuii* (täällä
Mineraalimeikkipuuteri, Everyday minerals* (täällä) Huom, koodilla MONASDAILYSTYLE 15% ale marraskuun loppuun!! :) Kurkkaa kaikki tuotteet täältä.
Mineraaliposkipuna, Everyday minerals* (täällä)
Mineraaliluomiväri, Everyday minerals* (täällä)
Huulirasva, Hurraw!* (täällä)
Ripsiväri, Josie Maran 
Eyeliner, Benecos (täällä)
Peiteaina, Benecos (täällä)
Sudit, Everyday minerals* (täällä & täällä)
(*tuotteet saatu/adlinks)

Tänään meikki koostuu pelkästään luonnollisemmista tuotteista. Kokonaisuuskin on hyvin kevyt ja natural vaikka useampaa tuotetta tuli silti töpöteltyä;)

Aluksi levitin kasvoille (argan öljyn jälkeen) Zuii:n meikkivoiteen. Tämä tuote on ihanan kevyt ja levittyy hyvin iholle. Tuote jättää iholle heleän ilmeen ja lopputulos tämän meikkivoiteen kanssa on hyvin luonnollinen. Itse pidän peittävämmästä lopputuloksesta melko värikkään (punaiset posket) ihoni takia. Täten olen päätynyt kokeilemaan mineraalimeikkiä meikkivoiteen päälle ja olen näin saanut itselleni juuri täysellisen meikkipohjan, joka on samalla luonnollinen ja kuulas, mutta silti riittävän peittävä omaan makuuni. Olen ollut myös erittäin tyytyväinen tämän ydistelmän pysyvyyteen!

Luomille levitin ihanan hempeää Everyday minerals luomiväriä. Nämä Everyday minerals meikit ovat olleet itselleni uusia tuttavuuksia ja olen tykännyt niistä ihan hurjasti. Tulen kirjoittamaan tuotteista vielä tarkemmin, mutta tähän asti olen ihastunut erityisesti Jojoba Base mineraalipuuteripohjaan. Se ei missään nimessä vaadi alleen meikkivoidetta vaan peittää hyvin myös sellaisenaan. Tykkään vaan itse testailla uusia tapoja ja löytää testailemalla itselleni ne parhaiten sopivat jutut;)

Luomivärin jälkeen rajasin silmät Benecosin eyelinerilla. Tämä tuote kuuluu niiden ihan ok juttujen joukkoon. Ei missään nimessä yllä lähellekään synteettisiä suosikkejani, mutta on ihan ok kelpo tavaraa. Eyelinerin sivellin on kyllä vähän outo ja vaatii totuttelua. Itse olen tykännyt ihan hurjasti esim Sephoran oman sarjan eyelinerista, joka on myös todella sopu hintainen. Kaipaan eyelinerilta nimenomaan erinomaista sutia, jolla saa nätit rajaukset nopeasti ja myös kestävyys pitää olla hyvä, jottei silmät ala näyttää suttuisilta. Benecos eyelinerin sanoisin olevan ihan jees tuote arkiseen käyttöön.

Silmänalusia peitin Benecosin peitevärillä. Tämä levittyy hyvin ja tuotteessa on miellyttävä koostumus. Peittävyys on mielestäni asteikolla 1-5 luokkaa 3, joten kaikkein mustimpia silmiä tällä ei lähdetä peittämään. Jälleen kerran hyvä perus tuote arkiseen käyttöön.

Ripsissä on jo aikaisemminkin hehkuttamaani Josie Maran argan ripsiväriä. Rakastan tätä! Suosittelen ehdottomasti testaamaan mikäli olet Jenkeissä vierailulla tai jos joku ystäväsi on menossa niin kannattaa pyytää tuomaan tuliaisina;) Tämä tuote tuntuu myös hoitavan ripsiä ja aloitettuani tämän käytön silmämeikin poistaminen on aivan super helppoa ja miellyttävää :)

Poskille vielä sipaus ihanan hempeää Everyday mineralsin poskipunaa ja huulille MAAILMAN PARASTA huulirasvaa!! Voi pyhä jysäys, oletteko kokeilleet näitä Hurraw! huulirasvoja??? Todettakoon, etten oli ikinä tullut kokeilleeksi näitä, ellen olisi saanut blogin kautta testiin. Mielestäni nämä putelot ovat tylsän näköisiä, eivätkä juuri kiinnitä kaupassa (Ruohojuuressa tulee pyörittyä aika usein;) ) huomiota. Mutta onneksi sain testiin! Ensimmäisen kokeilun jälkeen olin jo ihan myyty! Jos pitäisi valita maailmasta yksi ainoa huulirasva olisi se Hurraw! :) Käytiin ostamassa heti ystävällenikin samanlainen ja myös hän piti näistä kovasti. Kannattaa testata tylsästä hylsystä huolimatta – huulet kiittää!

Siinäpä se, tämän päivän natural look! :) Ja mites noi mun nakkisormet? :’D

Laittakaahan kommenttia jos joukossa oli jotain teille tuttuja meikkejä tai teidän suosikkeja! :) Vinkkejä hyvistä eyelinereista otan myös tosi mielelläni vastaan.

// Pst! Sain teille kivan alekoodin marraskuun loppuun asti Everyday minerals meikkeihin! :) Nimittäin koodilla MONASDAILYSTYLE saa 15% alennuksen! Valikoimaa pääsee kurkkimaan täältä! :)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Anna
    13.11.2015 at 22:01

    Hei Mona! Pakko kysyä, että minkä takia ensin peität omat luonnollisen punaiset poskesi ja sitten sudit niille erikseen punan purkista? Eikö oma poskien puna olisi nimenomaan sitä kaikkein “luonnollisinta kosmetiikkaa”? Itse en juurikaan meikkaa, ja olen ihmetellyt juuri tuota peittävää meikkaamista ja sitten punan lisäämistä, usein lopputulos on silmääni epäaidon näköinen (tässä en siis viittaa sinuun). Mä oon aina niin tyytyväinen, kun saan pyöräillessä luonnollista punaa poskilleni, mun mielestä se on paremman näköistä kuin tekopuna. :) Mutta kiva juttu, että olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja esittelet sitä paljon blogissasi. Itsekin käytän lähinnä luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa ja muussa, ja täältä saa hyviä vinkkejä.

    • Reply
      monasdailystyle
      15.11.2015 at 12:49

      Moikka Anna!! :) Hih, ihan tottahan tuo on, että aika ristiriitaista :D
      Mutta siis mulla punaisuus on TOSI epätasaista punaisuutta. Mun couperosaiho ei siis oo perus heleä puna poskipäillä vaan iho on melko epätasainen ja itse tykkään tasaisesta pohjasta, johon voi sipaista VÄHÄN poskipunaa ;) Ja tuo poskipunan sävykin omalla kohdalla merkkaa aika paljon. Mutta en todellakaan pidä muiden luonnollista meikkiä ja luonnollista poskien väriä huonona. Tämä on täysin oma makukysymys ja koen, että meikkaamalla saan lopputoloksesta itseäni enemmän miellyttävän:) Ja ylipäänsä rakastan meikkaamista vaikka kannatankin toki luonnollista kauneutta myös sen ohella ;)
      Tosi kiva kuulla, että oot saanut vinkkejä!! :) Lisää luonnonkosmetiikasta tulossa juttua vielä paljon :)

      • Reply
        Anna
        15.11.2015 at 19:16

        Kiitos vastauksesta, kiva kun selvensit näkemystäsi!:) Ja tottakai tuo tasainen ja hillitty meikki on todella kaunis! Ja sinä kun sen osaat… Mä taidankin vaan olla laiska ja en edes osaa oikein meikata.;) Jään odottelemaan luonnonkosmetiikka-postauksia innolla!

        • Reply
          monasdailystyle
          15.11.2015 at 20:06

          Mulle meikkaaminen on itseasiassa vähän kuin piirtämistä ja maalaamista. Se on itsessään luovaa, rentouttavaa ja kivaa puuhaa. Mutta aika useesti meikäläinenkin laiskottelee sen suhteen;) Loppujen lopuks me ollaan kaikki ihan yhtä hehkeitä meikillä tai ilman :) <3
          Ihanaa alkavaa viikkoa Anna <3

  • Reply
    Miia
    15.11.2015 at 16:45

    Siis eikä! Nyt nää everydaymineralssit on tullu vihdoin Suomeen! Just tein ison tilauksen Jenkeistä viikko sitten. Olen liputtanut näiden puolesta jo n. kolme vuotta. Kokeilen välillä muita tuotteita, mutta palaan aina takaisin näihin ja olenkin aina tähän mennessä tilannut nämä amerikasta asti. Ihan parhaita ja kiva tietää että nyt saa myös Suomesta! :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *