13.11.2015

Joulua kotiin

*sisältää mainoslinkkejä*
joulukotiin

Pallot  //  Lamppu // Kynttelikkö // Mortelli // Kynttilänjalka // Marmorilauta
// Puulaatikko // Tarjoiluastia // Tyyny // Liina

Voihan sisustus sentään. Olin moikkaamassa meidän naapurin uutta tulokasta (maailman söpöintä koiravauvaa) ja sain koirakuumeen lisäksi myös järjettömän sisustuskuumeen mukaan! :D Naapureiden koti on IHANA!! Aivan mielettömän persoonallinen ja upea sisustus ja remontin he olivat tehneet täysin itse. Kyselin jo varovaisesti saisinko kuvailla heidän upee kotiaan joku kerta;) Katsotaan josko onnistun suostuttelemaan heidät. Olisin kyllä voinut olla melkein varma, että heidän kotinsa on ollut jo aikaisemmin kuvattavana johonkin lehteen tai sisustussivuille.

Sisustusinnostukseltani surffailin eilen Elloksen* kotiosaston sivuilla ja poimin sieltä kaikkea kivaa joulua silmällä pitäen. Itse en ole rönsyilevä koristelija jouluna, mutta joitain pieniä jouluisia juttuja on kiva lisäillä sisustukseen. Elloksen koti puoli on ollut todellinen ylläri! Positiivisessa mielessä. Siellä on ihan hurjasti kaikkea ihanaa ja olen täällä ollut tilaamassa yhtä jos toista kotiin sieltä:) Suosittelen tosi lämpimästi kurkkaamaan valikoimaa! :) Sivuilta löytyy myös huonekaluja ja olenkin haaveillut jo tuolia ja sohvapöytääkin Elloksen valikoimasta. Teen niista vaikka myöhemmin vielä haavelistaa tänne bloginkin puolella.

Kivaa perjantaita kaikille ja ihanaa alkavaa viikonloppua! ♥

Ps! Ellokselta saa nyt 10 euroa alennusta* vähintään 50 euron tilauksesta – koskee myös merkkituotteita. Alennuskoodi: 325455*Alennus on voimassa 19.11.2015 asti.

*Tarjousehdot:
Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10,- alennus koskee vähintään 50 euron tilausta, 20,- alennus koskee vähintään 100 euron tilausta, 30,- alennus koskee vähintään 150 euron tilausta, 40,- alennus koskee vähintään 200 euron tilausta, 50,- alennus koskee vähintään 250 euron tilausta. 1 alennus/asiakas. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *