4.11.2015

Kasvosuihke & Puhdistusvaahto

* sisältää mainoslinkkejä/tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi

Vuorossa jälleen kosmetiikkavinkit. Ellei joku ole jo huomannut, olen totaalisen hurahtanut syksyn aikana kosmetiikkaan ja pitkästä aikaa tuntuu, että jaksan innostua uusista tuotteista uudella tavalla. Ei sillä, olen kyllä aina ollut kosmetiikkahamsteri ja pelkästään blogin kautta testailen paljon uusia tuotteita lähes viikottain. Suurin osa näistä testissä olevista jutuista jää kuitenkin mainitsematta. Aika ei riitä millään kaikkien tuotteiden raportoimiseen ja toisaalta tykkään myös enemmän tuottaa juttua juuri niistä tuotteista, jotka saavat todella hyvän fiiliksen aikaan. Toki käytössä olevia perus ok tuotteita on kiva mainita siellä täällä, jos ne sopivasti menevät kokonaisuuteen (esim päivän meikki yms), mutta erillisiä postauksia ansaitsee nimenomaan ne ihanuudet, jotka vievät sydämen kunnolla mennessään.

Huomaan itse olevani kausiluonteinen kosmetiikan suhteen. Kesällä meikit ja voiteet ovat kevyempiä, kun taas syksyllä ja talvella puteleita tulee käytettyä urakalla. Ehkäpä tämän hetken suuri innostumiseni johtuu meidän pitkästä kesäjaksosta;) Malesiassa en paljon meikannut saati rasvannut ihoa. Nyt siis nautin kaikista uusista testailuista koko alkuvuodenkin edestä;)

madara

Terveys ja luonnollisuus ovat aina olleet mielenkiintoni kärkilistoilla, mutta kosmetiikan osalta olen mennyt sekä että linjalla. Ja menen edelleenkin. Synteettisen kosmetiikan puolelta löytyy helmiä, joista en varmasti luovu ihan hetkeen. Enkä toisaalta vaadi jokaiselta luonnonmukaiselta kosmetiikkaputelilta “täydellisyyttä”. Tarkoitan toisin sanoen sitä, etten todellakaan vielä tiedä tarpeeksi, että osaisin edes vaatia sitä täydellisyyttä. Halu oppia luonnonkosmetiikasta enemmän on kyllä suuri, joten varmasti koko ajan tulee myös tietoisemmaksi monista asioista.

Olet mitä syöt sanonnan rinnalla uskon siihen, että iho on meidän suurin elin ja se mitä laitat ihollesi on sama asia, kuin mitä laitat suuhun. Olenkin pyrkinyt pitämään kaikkein eniten käyttämäni kosmetiikat luonnonmukaisina. Meikkien osalta tutustuminen on alkanut nyt vasta syksyllä. Valikoimat ja laatu ovat kyllä niin hyviä tänäpäivänä luonnonkosmetiikassa, että sen osalta on helppo siirtyä niiden käyttöön ja suosittelenkin antamaan luonnonkosmetiikalle ainakin mahdollisuuden mikäli ne vielä jollekin vieraampia ovat.

skinblossom

Nyt tämän pienen ajatuksenjuoksun jälkeen on hyvä siirtyä kahteen erittäin ihanaan testissä olleeseen luonnonkosmetiikan tuotteeseen.

Ylemmän kuvan Madaran nokkosuihkeen (täällä*) ehdin käyttää jo jopa loppuun. Se kertoo jo sen, että tykkäsin tästä ja paljon. Harvoin raaskin pysyä yhdessä tuotteessa koko putelon ajan. Nyt raaskin, helposti. Kasvosuihkeet ovat omassa ihonhoidossani ihan must have! Pesen kasvot vedellä aamuin illoin ja sen jälkeen on pakko saada iholle kasvosuihketta, joka jättää ihon pehmeäksi ja itse uskon myös siihen, että se poistaa vedestä jääneitä epäpuhtauksia iholta. Ilman kasvosuihketta olo on alaston. Nokkossuihkeen luvataan rauhoittavan ja kosteuttavan ihoa ja siinä se kyllä lunastaa lupauksensa. Oma ihoni tuntuu pehmeältä ja raikkaalta tämän tuotteen jälkeen. Rakastan myös nokkossuihkeen pirteää tuoksua. Ainut miinus tälle tuotteelle on sen hieman korkea hinta siihen nähden, että tuote kuluu suhteellisen nopeasti. Voi toki olla, että itse nautiskelin sen suihkuttelusta hieman ronskilla kädellä ja pienempikin määrä riittäisi..;) Pumpulia käytettäessä tuotetta kuluu selvästi enemmän mitä suoraan kasvoille suihkuttaessa. Kannattaa siis jättää vanulaput pois mikäli haluaa tuotteen kestävän pidempään. Itse tykkään levittää suihkeen ehdottomasti vanulapun kanssa, koska silloin koen saavani iholta pois ne veden jättämät epäpuhtaudet. Tämä voi toki olla täysin omaa kuvitelmaa…

Nokkossuihkeen inci näyttää tältä:

Urtica Dioica (Nettle) Leaf Water*, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Benzyl Alcohol, Aroma, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Phragmites Communis Extract, Poria cocos Extract. / *luomu

Toisena tuotesuosituksena edullinen, mutta aivan mielettömän ihana Skin Blossom Puhdistusvaahto (täällä*)! Tämäkin putelo on ihan kohta loppumaisillaan ja nousi aivan kärkisijoille meikinpuhdistustuotteista, joita olen testaillut. Synteettisten tuotteiden puolelta aikoinaan pitkään suosikkini oli Estee Lauderin perfectly clean putsari. Tämä Skin Blossom on hinnaltaan noin puolet edullisempi ja mielestäni putsausteho on lähes vastaava mitä Estee Lauderin tuotteessa. Plussana vielä Skin Blossomille se, ettei se kuivata ihoa. Skin Blossomin luvataan sopivan niin herkälle, kuin rasvoittuvallekin iholle. Estee Lauder jätti ihon jopa aavistuksen liian puhdistetun tuntuiseksi ja iho kiristeli hieman liikaa meikin pesun jälkeen. Itselläni on helposti rasvaisuuteen taipuva iho, jolloin liiallinen ihon puhdistaminen on todella huono asia. Iho vain alkaa kuivatessaan tuottamaan enemmän rasvaa ja naama menee näpyille. Itselleni paras keino pitää näpyt kurissa (ruokavalion lisäksi tietty!) on pitää huoli erittäin hyvästä ihon kosteutuksesta. Minulla sen hoitaa ehdottomasti parhaiten tämä tuote. Kosmetiikkakaapin luottokamaa. <3 Skin Blossomin putsari on siis loistava meikinpuhdistaja. Samaan aikaan hyvin hellävarainen, mutta puhdistaa riittävän tehokkaasti meikit kasvoilta. En keksi purkille mitään muuta miinusta, kuin tylsän visuualisen ulkonäön. Rakastan kauniita kosmetiikkaputeloita ja tämä ei päädy omien suosikkieni joukkoon siltä osin. Sen puolen hoitaa Mia Höydön IHANAT ja niin kauniit tuotteet:)

Skin Blossom putsarin inci näyttää tältä:

Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Sucrose Laurate, Alcohol, Glycerin**, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract*, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil*, Tocopherol , Citric Acid, Potassium Sorbate, Perlargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil* *Luomutuotantoa **Luonnonmukaisesti johdettu

Uusia ihanuuksia kosmetiikan puolelta on vielä hurjan paljon testattavana ja julkaisulistalle on ilmestynyt jo yksi jos toinenkin. Erityisen innoissani olen luonnonkosmetiikan meikkipohjista. Niistä tulossa nimittäin pian laajempaa kokonaisuutta arvosteluineen!:) Onko teillä toivetta tällaisten postauksien suhteen onko niitä mielenkiintoisinta lukea vai mieluummin kuunnella videolta? Testailut ovat jo päässeet hyvin alkuun, mutta itse postauksen toteuttaminen on vielä tekovaiheessa, joten nyt on hyvä sauma vaikuttaa lopputulokseen. Olisi tosi kiva kuulla kiinnostaako teitä erilaiset meikkivertailut ja jos niin millaisessa muodossa niitä haluaisitte nähdä?

Ihanaa päivää kaikille ja tsiljoona halia. <3:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Taru
  4.11.2015 at 08:41

  Ehdottomasti kiinnostaa meikkipostaukset! Olen itsekin tänä vuonna hurahtanut luonnonkosmetiikkaan. Perinteiseen tapaan putsareiden, ihovoiteiden ym. kautta. Vielä en ole meikkejä testaillut luonnonkosmetiikan puolelta, niitä kun on vielä omiksi tarpeiksi jäljellä. Ja itselläni on pieni epäilys juuri meikkipohjien suhteen, että ovatko tarpeeksi hyviä…itse kun olen vuosien kokeilujen jälkeen oman meikkivoidesuosikkini löytänyt, josta en hevillä luovu niin haaste on kova =D Toki toivon, että luonnollisempi vaihtoehto löytyisi, mutta sen pitää sitten olla todella laadukas ja kestävä!
  Munkin suosikkiputsari on ollut toi Estee Lauder. Sitä on vielä vajaa puteli jäjlellä, käytän sitä luonnonkosmetiikan ohella pois.
  Nämä sun luonnonkosmetiikka-postaukset on mielenkiintoisia, ja saaneet mut lukemaan sun blogia joten jatka samalla linjalla =)

  • Reply
   monasdailystyle
   4.11.2015 at 19:13

   Hei ihan mahtavaa kuulla, että nää on toivottuja! :) Näitä tulee ehdottomasti rutkasti lisää.
   Ja kyllä toi Esteen on hyvä;) Ja se yks putelo kesti ihan super pitkään :O Varmaan yks pitkäkestoisimmista tuotteista ikinä.

 • Reply
  Anni
  4.11.2015 at 14:20

  Hei joooooo! Mä ainakin luen tosi mielelläni!

  • Reply
   monasdailystyle
   4.11.2015 at 19:11

   Jeee tulossa on !! :) Haleja ihanalle <3 <3

 • Reply
  k
  4.11.2015 at 14:59

  Pisti niin silmään, kun hoet veden epäpuhtauksista iholla….
  Et varmaan juo hanavettä eikä lähdevettäkään, kun saat niistä epäpuhtauksia kehoosi sisäisestii?

  • Reply
   monasdailystyle
   4.11.2015 at 15:34

   Joo juon, mutta oon miettinyt monen monta kertaa sellaisen suodattimen ostoa. Olis kyllä tosi tarpeen, kun vesi pitää sisällään niin paljon kaikkea moskaa:) Meillä on kyllä tuollainen erillinen suodatin toisessa vesihanassa, mutta kunnon koje olis todella tarpeen! :) Jos joskus päädyn sen hankkimaan niin teen ehdottomasti täälläkin aiheesta tarkempaa postausta :)

 • Reply
  k
  4.11.2015 at 17:53

  Mitä vielä. Hanavesi on ns. tapettua vettä, siältää ilmeisesti klooria ja ehkä välistä putkiston sakkaumia, mikäli vesi on ollut poikki.
  Toista se on ns. elävä kaivovesi, silloin sieltä hanasta voi todella tulla hiekkaakin ja jotain moskaa ja ehkä vähän muutakin….

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *