22.10.2015

VIDEO: Kaunistaako vaatimattomuus?

Videolla pohdintaa tänään siitä kaunistaako vaatimattomuus. Mitä mieltä te olette?

Youtube kanavan pääsee tilaamaan täältä! :) Suosittelen lämpimästi kirjautumaan youtubeen ja näppäilemään seurattavia omalle listalle. Näin ollen pysyy hyvin kärryillä uusista videoista ja jutuista. Onko teillä mahdollisesti erillistä toivetta youtube-suosikit postaukselle?:) Olen itse kahminun monen monta mahtavaa kanavaa ja olen aivan koukussa niiden selailuun. Loistavaa vastapainoa perus blogipostauksille. Videoita, kun on niin helppo katsoa missä vaan ja milloin vaan. Itselläni on muodostunut jo tavaksi laittaa youtube taustalle samalla, kun meikkaan ja väkerran hiuksia.

Ihanaa torstaita kaikille ♥

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Sonja
  22.10.2015 at 16:35

  Ihana Mona – levität aina hyvää energiaa ympärillesi, se piristää päivää <3 :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.10.2015 at 16:19

   Sä se ihana olet <3 Haleja muru<3

 • Reply
  Laura
  22.10.2015 at 17:19

  Tosi hyvä video Mona ja täyttä asiaa. Itse törmään päivittäin asioihin joita en osaa, töissä erityisesti. Otan ne aina vastaan avosylin; jes, taas pääsen oppimaan uutta. Ja mikäs sen mahtavampaa, kuin uuden oppiminen koko ajan. :) Itsevarmuus on kaunista! Kiva, että siihen kannustetaan nykyään enemmän.

  • Reply
   monasdailystyle
   23.10.2015 at 16:21

   No se on just näin – ihanaa, kun pääsee oppimaan uutta!! <3 :) Itsevarmuus oikealla tavalla on ehdottomasti kaunista ja myös ihan äärimmäisen tärkeää jokaisen oman hyvinvoinnin takia:)

 • Reply
  Johanna
  22.10.2015 at 18:14

  Hyvä, kun olet uudistanut blogin sisältöä videoiden muodossa. Tästä uudesta videosta pidin ainakin itse :) musiikki oli ehkä vähän liian kovalla puheääneen nähden, mutta taustamusiikki oli joka tapauksessa videoon sopiva. Itseäni kiinnostaisi erityisesti konkreettiset työkalut mielen vahvistamiseen. :)
  Kiitos kivasta blogista ja hyvää syksyä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.10.2015 at 16:22

   Tosi kiva kuulla Johanna, että videot ovat tervetullutta vaihtelua normaalien postauksien ohelle:)
   Eli ens kerralla vähän musaa pienemmälle! :) Kiitos palautteesta, se on aina kullanarvoista!
   Ihanaa syksyä myös sinne <3 Ja laitoin postausidean ylös, kiitos siitäkin!:)

 • Reply
  Laura
  23.10.2015 at 09:09

  Mona, olet mielettömän inspiroiva ja aina niin ihanan positiivinen :) annat paljon hyvää energiaa päiviini. Itsekin olen lähiaikoina tullut siihen tulokseen että vaatimattomuus ei aina tosiaankaan ole hyvästä ja välillä voi ja kuuluukin kehua myös itseään :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.10.2015 at 16:23

   Kiitos hurjasti Laura ihanasta palautteesta <3 Kyllä se on niin, että sain sulta energiaa tänne suuntaan:)

 • Reply
  ida
  23.10.2015 at 14:37

  Tykkään tosi paljon näistä sun videoista! Voisin kuunnella enemmänkin sun mielipiteistä juuri itsetuntoon ja siihen miten oman mielen saa pidettyä positiivisena silleen kuin sä pidät :) Välillä nimittäin tuntuu siltä että vaikka kuinka yrittää pysyä iloisena ja kannustavana, niin jokin tai joku aina yrittää vetää mielen matalaksi.

  Sulla taitaa olla aika kaikuva huone :D siihen ääneen tottuminen kesti vähän aikaa, mutta aihe oli niin mielenkiintoinen että siihen tottui kyllä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   23.10.2015 at 16:26

   Ihana Ida, kiitos palautteesta <3 :) Ja arvaa mitä – laitoin just ulkoisen mikin tilaukseen!! :D Tadaa- paremmat äänet siis luvassa uusissa videoissa;) Itseäkin harmittaa huonot äänet videoilla, joten oli jo aikakin panostaa tähän puoleen. Toivottavasti tulee selkeää parannusta mikin avulla! :)
   Ja lisää siis pohdintaa itsetunnosta ja ylipäänsä mielenhallinnasta! <3 Nää on tärkeitä asioita :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *