12.10.2015

Snack o’clock

välipala2välipala

♥Marjoja
(käytin mustikoita & puolukoita)
♥Raakakaakaonibseja
♥Hunajaa
♥Kookoslastuja
♥Teetä

Välipalavinkkiä. Sain inkivääriteen blogin kautta testiin ja oli niin hyvää, että se on jo melkein loppunut vajaassa parissa viikossa. Viilenevät syysilmat ovat saaneet teehimoni aivan omiin svääreihinsä. Kuumaa teetä hunajan kanssa on saatava vähintään joka ilta. Välipalana toimii ihanat ja terveelliset kookoslastut yhdessä marjojen ja raakakaakaonibsien kanssa. Kunnon antioksidanttipommi.

Päivittelin aikaisemmin täällä, että syyskuu oli poikkeuksellisen täynnä ohjelmaa ja tuntui, että olin jatkuvasti menossa. Totesin myös, että lokakuu on sitten rento ja rauhallinen, mutta toiselta tuntuu näyttävän. Tällä viikolla olen muutaman päivän Helsingissä työjuttujen ja muiden treffien puolesta ja pääsen taas kyläilemään rakkaan ystävän luo. Girls sleepover siis luvassa.:) Torstaina lähden luennoimaan toisen ystäväni kanssa blogimarkkinoinnista Turun WTC:n ja MARKin markkinointiristeilylle. Aika jännää, etenkin tuo risteily osuus. Moni pidempään blogia seurannut tietänee, että veneet/laivat/potskit (mitä näitä nyt on) eivät ole omaa mukavuusaluettani. Mutta niinhän sitä sanotaan, että pitää mennä sen mukavuusalueen ulkopuolelle, että pääsee eteenpäin. Näin nyt siis todellakin tehdään.

Bloggaamisesta puheen ollen olisin nyt kysellyt teiltä ajantasaista tietoa siitä, että MIKSI SINÄ LUET BLOGEJA? Mikä on juuri sulle se kaikkein tärkein juttu blogeissa ja mitä koet saavasi blogimaailmalta? Entäs oletko huomannut blogien lukemisessa jotain uusia trendejä viime aikoina? Jossain vaiheessa järkkään vielä vähän tarkkemman kyselyn tämän aiheen tiimoilta ja koitan saada siihen jonkun kivan arvonnan myös mukaan! :) Toiveet arvonnan suhteen on tietty tervetulleita!:) Olisin nyt hurjan kiitollinen mikäli ehditte antaa hetken aikaanne ja jätätte kommenttiboksiin muutaman ajatuksen siitä miten te blogimaailman koette :)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Laura
    12.10.2015 at 19:24

    Heippa ja ensinnäkin kiitos iloisesta persoonastasi, josta saamme nauttia näin blogin välityksellä :)

    Luen blogeja, koska:
    – ne ovat ihana rentoutumismuoto kiireisessä arjessa. Pääsee hetkeksi (tai usein moneksikin ;) ) arjen ulottamattomiin, omaa aikaa!
    – ihanaa lukea nuorten ns tavallisten naisten elämästä! Voin jollain lailla usein samaistua, vaikka esim arvot tms olisivatkin erilaiset.
    – saan itsekin hyvää mieltä toisten positiivisista, kauniista postauksista. Saan paljon energiaa hyvistä postauksista, joissa sekä kuvat ja teksti antavat mielenvirkistystä!
    – estetiikannälkääni.
    – saan valtavasti inspiraatiota ja ideoita omaan elämääni!
    – saan tyylivinkkejä!!!!!
    – avointen ihmisten blogeja ja syvällisiäkin tekstejä lukemalla on ihanaa todeta kuinka kaikkien elämään kuuluvat myös vaikeudet. Antaa perspektiiviä ja nostaa paljon ajatuksia.
    – tuntuu kuin tuntisin jo monet blogaajat :) totta kai tahdon tietää mitä heille kuuluu!

    Tässä muutamia nopsaan kirjoitettuna, lisää tulis niin paljon kuin jaksaisin kirjoittaa. Voin sanoa että blogien lukeminen on mulle jo mieluisa harrastus :)

  • Reply
    Siru
    12.10.2015 at 21:21

    Luen blogeja koska:
    – Saan niistä ideoita pukeutumiseen/sisustukseen/ruokailuun/treenaamiseen
    – saan positiivisista postauksista itsellenikin virtaa
    – inspiroidun!!!

  • Reply
    Pinja
    12.10.2015 at 23:32

    Itse luen blogeja, koska saan niistä valtavasti inspiraatiota ihan kaikkeen mahdolliseen! Blogien lukeminen on mulle myös sitä rentouttavaa omaa aikaa kun ei tarvitse miettiä arjen juttuja, vaan keskityn vain uusimpiin postauksiin :)

  • Reply
    Kristiina Maria
    13.10.2015 at 00:49

    Luen blogeja saadakseni inspiraatiota ja vinkkejä ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Koen tärkeäksi, että saan seuraamistani blogeista paljon irti. Kun blogeja alkoi tulla Suomeen, oli koko juttu niin uusi, että oli kiva ihan vaan seurailla muiden elämää ja pukeutumista, mutta nykyään koen tärkeäksi, että saan seuraamistani blogeista noita yllä mainittuja asioita. Pelkkä päiväkirjamaisuus ei siis mielestäni enää ole blogimaailmassa valttia ja näen bloggaajat enemmänkin sisällöntuottajina, jotka joutuvat miettimään sitä, mitä lukijat haluavat blogista lukea. Tämä siis etenkin silloin, jos kyse on kaupallisesta blogista. Blogien lukeminen on omaa aikaa ja siksi on tärkeää, että lukuhetki on myös visuaalisesti miellyttävä. Pidän myös todella tärkeänä, että erilaiset yhteistyöt on merkitty kunnolla, se tekee lukemisesta miellyttävämpää.

    Itse luen blogeja huomattavasti vähemmän nykyään, mutta olen sitoutuneempi seuraamiini blogeihin. Seuraan blogeja/bloggareita mielelläni myös instagramin, youtuben ja snapchatin kautta, ja kommentoin lempiblogeja aiempaa herkemmin. Uutena trendinä on varmaan videosisällön korostuminen ja useiden somekanavien käyttäminen eri tarkoituksiin. Ei siis niin, että vaikka sama kuva salaatista postataan blogiin, instagramiin ja snapchattiin. Facebook on mielestäni tosi vanhanaikainen tapa seurata blogeja, siksi tuntuu aina vähän yllättävältä, jos tärkein blogiin liittyvä some on Facebook-sivu. Persoonan välittyminen on myös tosi tärkeää nykyään ja siksi monista ei-kaupallisista blogeista löytyy paljon helmiä. Persoonallisuutta kun ei voi oikein millään korvata.

    Mun mielestä tämä postaus on hyvä esimerkki sellaisesta blogisisällöstä, josta pidän. Tässä on tuote/välipalavinkki, laadukkaat kuvat, vähän henkilökohtaisempaakin tekstiä ja teksti on aiheeseen nähden juuri sopivan pituinen. Blogin kautta saatu tuote on myös merkattu selvästi ja se sopii postaukseen ja blogin linjaan saumattomasti.

    Toivottavasti tästä oli apua. Ja arvontapalkintona luonnonkosmetiikka olisi kiva juttu. :)

  • Reply
    Airi
    13.10.2015 at 02:53

    Mulle blogit on pakopaikka arjesta. Kun lukee ja katsoo kauniita kuvia mieli lepää :) Kerään blogeista myös inspiraatiota niin pukeutumiseen, ruokailuun jne. Olen blogien suurkuluttaja ja seuraan monenlaisia blogeja saadakseni mahdollisimman paljon erilaista informaatiota ja tekstiä eri aihealueista :)

    Airi

  • Reply
    Laura
    14.10.2015 at 19:07

    Luen blogeja, koska saan niistä inspiraatiota tyyliin, pukeutumiseen, muotiin, sisustukseen, kauneuteen, liikuntaan ja muutenkin kaikkeen mahdolliseen. Luen blogeja myös koska ne on hyvä keino rentoutua. Blogeista saa joskus huimasti ajateltavaa ja tietoa.

  • Reply
    monasdailystyle
    16.10.2015 at 07:21

    ISO KIITOS kaikille ihan mahtavaa, kun jätitte ajatuksianne <3 <3 <3 Näistä oli hurjasti apua:)
    Ja seuraavaksi vastaavaa arvonnan kera;) Ja ehdottomasti luonnonkosmetiikka sellaisella, loistava idis! <3 :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *