11.10.2015

love and photograph

riikkariikka3

Ihan mielettömän ihana, inspiroiva ja voimaannuttava sunnuntai takana <3 Vietin koko päivän tämän ihanan naisen kanssa kahvia hörppien ja satoja kuvia räpsien. Tunnetaan/tiedetään toisemme Riikan kanssa jo melkein kymmenen vuoden takaa, mutta nyt vasta “löydettiin” toisemme täältä Turusta! Ja onneksi löydettiin. Meillä on ollut niin paljon höpöteltävää ja samoja juttuja meneillään, ettei meinaa kotiin päästä, kun juttu vaan jatkuisi ja jatkuisi :D

Kuvailtiin tänään sitä sun tätä ja jäi kyllä niin älyttömän hyvä fiilis. Riikan huikeita taideteoksia löytyy täältä. Meillä on Riikan kanssa todella erilainen tapa muokata kuvia, mutta juuri siksi varmaan tykkäänkin Riikan tyylistä. Kuvat ovat todella luonnollisen kauniita. Niistä näkyy tunteet kilometrien päähän ja mimmin sielu on niissä mukana. Saman huomasin tänään mallina ollessa, kun homma luonistuu ihan itsestään rennossa ilmapiirissä. Meillä on nyt Riikan kanssa sata ja yksi ideaa mielessä ja tässä työstetään yhtä sun toista…;) Tuutte siis kuulemaan Riikasta vielä paljon:D

Ai niin ettei mene ihan yhden naisen hehkutukseksi niin pakko vähän hehkuttaa myös laitteistoa. Mulla käytössä oleva Nikonin D750 runkohan on ihan kuin oma lapsi ja edelleen täydellinen sellainen, mutta nyt kun testailin tuota Riikan Olympus OM-D E-M1 kameraa niin voihan pyhä jysäys sentään!! Kuvalaatu on ihan huippuluokkaa ja vempain itsessään istuu käteen just eikä melkein. Kunhan pääsen vielä useemmin kuvailemaan Riikkaa niin lainaan tuon omdemin käyttöön ja kirjoittelen lisää siitä ;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Salla / Happy Heels
  12.10.2015 at 19:41

  On muuten ihan huippu vehje tuo OM-D E-M1. Kuten totesitkin niin istuu hyvin käteen ja on ollut käytettävyydeltään kaikinpuolin näppärä. Olispa mukava kuulla sinunkin ajatuksia tuosta mallista!

  • Reply
   monasdailystyle
   13.10.2015 at 05:35

   No niinpä 8) Siitä aivan varmasti lisää aatteita tulossa;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *