7.10.2015

Midi: Syksyn kaunein hame

http://www.garmider.euhttp://www.garmider.eu
http://www.garmider.euRenéGarmider http://www.garmider.euhttp://www.garmider.euRenéGarmider
RenéGarmider

Pictures, René Garmider / www.garmider.eu

Skirt, LIST @Le Follie
Knit, iBlues @Le Follie
Shoes, Jimmy Choo
Bag, Mulberry

Käytän aivan liian harvoin hameita vaikka niitä rakastan hurjasti. Erityinen paikka sydämestäni löytyy nimenomaan midi mittaisille hameille. Omassa kaapissani on sekä musta että valkoinen hyvin simppeli versio midistä.

Tällä kertaa sain kuvauslainaan Le Folliesta LIST merkin midin, joka onkin omaan makuuni aivan täydellinen. Klassinen malli, upea leikkaus vekeillä varusteltuna, istuva vyötärö ja kaunis kukkakuviollinen jämäkkä kangas tekee tästä hameesta todella laadukkaan ja ajattoman tuntuisen.  Yhdistin hameen hauskaan hapsuneuleeseen, joka on samalla todella naisellinen ja viehkeä.

Asukuvat puolestaan ovat ihan mielettömän ihanan ja energisen Renén ottamat! :) Löysin Renén huikeat kuvat selaillessani häävalokuvaajia ja tykästyin heti ensi silmäyksellä hänen kuviin. René oli varattu meidän hääpäivänä, mutta häneltä saamani ihan mielettömän hyvänmielinen viesti ja avuliaisuus jäi kyllä heti mieleen, joten päätin ottaa häneen myöhemmin yhteyttä asukuvien osalta. Kannatti. Oli aivan mahtava kuvata niin rennon ja mukavan tyypin kanssa. En voi kuin lämpimästi suositella Renén kuvauspalvelua niin häihin, kuin muihinkin tarpeisiin. Tosin en taida olla ainut – kalenteri hääkuvien osalta on aika pitkälle täynnä. Kannattaa siis olla nopea!

Iso kiitos Renélle. Ihan mielettömän kiva saada vähän uudenlaista fiilistä asukuviin, sitä tulee itse niin helposti kangistuttua omiin kaavoihin muokkauksessa. Tykkään näissä kuvissa ihan hurjasti valosta ja yleisestä fiiliksestä! Mitäs mieltä te olette?? :)

Ps. Asukuvien lisäksi René otti myös lyhyen videopätkän, joten käykäähän kurkkaamassa sekin täältä tai alta:)

Aurinkoista keskiviikkoiltaa kaikille ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Reetta V.
  7.10.2015 at 20:05

  Nää kuvat on ihan huikean kauniita, ihana tunnelma!

  • Reply
   monasdailystyle
   7.10.2015 at 20:10

   No eikö! René on kyllä taitava :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.