3.10.2015

Blogivinkki: Askeleita

askeleitasuvi

http://eloajailoa-johanna.blogspot.fi

Viikon viides blogivinkki! Tällä kertaa vuorossa hyvinvointiblogi, jossa on hurja määrä mieletöntä tsemppausta elämäntapamuutoksissa, kulkua ennen ja jälkeen projektista, ruokavinkkejä, infoa ja faktoja terveydestä sekä myös kirjoittajan Suvin omaa elämää niin hyvissä kuin huonoissakin hetkissä. Ihanan elämänmakuinen blogi, jossa on helppo saada otetta bloggaajaan!

Mikäli on siis aloittamassa itse muutoksia omaan ruokavalioo ja liikuntatottumuksiin, mutta aloittaminen tuntuu hankalalta kannattaa täältä blogista ehdottomasti ammentaa inspiraatiota. Suvin omia motivoivia muutoskuvia voi tsekata täältä.  ♥

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Suvi
  4.10.2015 at 21:24

  Kiitos Mona <3. Olipas ihana yllätys löytää oma blogi lauantain blogivinkkinä! Tosi kauniisti kirjoitit ja hienosti olet valinnut tutut kuvani värikkääksi kollaasiksi :).

  • Reply
   monasdailystyle
   5.10.2015 at 08:47

   Kiitos itsellesi inspiroivista ja hyvänmielen teksteistä <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *