25.9.2015

Letti

letti4letti1
letti2letti3

Pictures, Eetu Visuri

Clip on hair extensions, here*(adlink)

Olen nyt ryhdistäytynyt kunnolla lettien teon kanssa ja koittanut väsätä hiuksiin mahdollisimman paljon uusia juttuja. Pienillä erilaisilla kampauksilla saa niin paljon mukavaa vaihtelua ainaiseen suoran tukan lookkiin arjessa:) Tämä kampaus oli tosin hiuksissa viime viikonloppuna, kun juhlimme pikkuveljeni synttäreitä. Tänään puolestaan vuorossa on oman kullan 27 vuotis synttärit. Yhtä juhlaa tämä syyskuu! :)

Video tämän sivuletin tekoon löytyy täältä.  Kannattaa muuten laittaa myös youtube kanava tilaukseen, sillä kaikki videot ei aina päädy tänne blogin puolelle. Kanavalta löytyy nyt mm. Syyskuun 10 suosikkia! :) Youtubessa 1000 tilaajan rajan ylitettyä lupaan keksiä jotain super kivaa arvontaa! :) Ja arvoinnoista puheenollen tämän viikon aikana tulossa Facebookin puolelle kiva sellainen – käykää siis jo etukäteen tykkäämässä sivuista täällä! :)

Aivan ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!! ♥

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    StyleC
    25.9.2015 at 11:41

    Ihana letti <3 Voi kun jaksaisi itsekin väkerrellä, se ponnari on vaan niiiiiin nopea…

    • Reply
      monasdailystyle
      25.9.2015 at 12:29

      Kiitos <3 :) Ja kyllä – useimmiten itsekin jätän hiukset auki tai sitten kiepautan ponskulle… Loppujen lopuksi tällaisen letin tekemiseen ei kuitenkaan montaa minuuttia mene, joten aina se kannattaa ja saa kivasti vähän vaihtelua :)

  • Reply
    Kristiina Maria
    25.9.2015 at 12:49

    Hei mun on pakko antaa pari niskajumivinkkiä, mulla jumahti niskat pari viikkoa sitten ihan hirveään jumiin, yksi päivä meni ihan hirveän päänsäryn kourissa enkä saanut tehtyä mitään, ruokahalukin hävisi ja se oli varmaan yksi pahimmista jumituksista mitä mulle on koskaan tullut. Tietysti ensin pitää saada se ihan akuutti särky pois, mutta mulle on seuraavista videoista ollut ihan hirveästi apua: https://www.youtube.com/watch?v=sQrgxYi10B0 ja https://www.youtube.com/watch?v=Fziwbxdkpso

    Lisäksi piikkimatto on auttanut tosi paljon, ne taitaa taas olla pois muodista, mutta jos sellainen löytyy omista tai jonkun tutun kätköistä, niin kannattaa kokeilla. Mulla toimii parhaiten, kun laittaa niskan alle putkirullan tai käärityn joogamaton tai pyyhkeen, niin että piikit tulevat myös takaraivolle. Aluksi laitoin ohuen huivin ihon ja maton väliin, ettei tuntemus olisi niskalle liian raju. Tässä siis kuva siitä mitä tarkoitan: http://www.nailsofbliss.com/us/images/ezpages/howto1.jpg

    Toivottavasti kipu lähtee hellittämään ja on hyvä tietysti käydä myös lääkärillä tai fyssarilla, jos niska on vaivannut nyt jo pidempään. Ja tietty kaikkien venytystenkin kanssa pitää ottaa tosi rauhallisesti, ettei ainakaan vaan pahenna tilannetta. Toivottavasti saat viikonloppuna rentouduttua ja lepuutettua niskaa! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      25.9.2015 at 16:51

      Hei ihan mahtavaa!!!!! Äiti lupas tuoda mulle huomenna piikkimaton lainaan :)
      Ja arvaa.. Mä luulen, että tässä kävi juuri niin, että liika venyttäminen pahensi tilannetta:'( Valitin tiistaina pt:lle tuota niskaa ja se sit meni ja venytti sen niin, että mulla meinas itku tulla :DD keskiviikkona olikin koko pää sit ihan yhtä tuskaa…
      Nooo hiljaa hyvää tulee :D Ja kiitos taas vinkeistä ihana <3

  • Reply
    Jaana
    25.9.2015 at 21:06

    Ihanan näköinen letti, sopii sulle tosi hyvin :) Mä tykkään tehdä näitä lettijuttuja itselleni. Oikeesti, ne on ihan yllättävän nopeita, kun vaan on letittämistekniikka hallussa :)

  • Reply
    Outi Karita
    27.9.2015 at 09:51

    Täällä myös letti-ihminen :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *