31.8.2015

Video: Sivuletti

OMG!! Ihme on tapahtunut ja tein piiiiiitkästä aikaa videopostauksen. Ja AINA, kun saan videon väsättyä aloitan postauksen sillä, että piiiiiiitkästä aikaa sain videon tehtyä:’D Mutta juu. Tässä taas urpon höpöttelyä videolla ja siinä sivussa myös sivuletin väsäystä. Toivottavasti tästä on iloa päiväänne ja mahdollisesti myös hiusvinkkiä #badhairdayn varalle.

Ennen föönausta käytettävä voluumituote: Cutrin Multivolumizer
Clip on pidennykset: Rapunzel of Sweden (nämä*)
tuotteet saatu blogin kautta/mainoslinkki*

sivuletti

Ps. Palaute on aina tervetullutta – jopa toivottavaa. Kehitysideat ja parannusehdotukset otetaan kiitollisena vastaan myös videoiden osalta. Muita videoita pääsee selailemaan video– kategorian alta.

After a long time I made a new video for you guys. I am more than happy if you leave a comment and give some feedback for me. I will do my best to make my blog and videos better and enjoyable for you.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Taru
  31.8.2015 at 17:52

  Heips,
  Ovatko ne instassa olevat nellyn nyöri balleriinat normi kokoa? Tosi hyvän näköiset! Onko ne ne mitkä maksavat 22,euroa?
  -Taru-

  • Reply
   monasdailystyle
   31.8.2015 at 17:59

   Joo on juuri ne!!:) Ja jep aika standardi kokoa ovat:)

   • Reply
    Taru
    31.8.2015 at 21:46

    Kiitos, ovatko hyvät jalassa?
    -Taru-

    • Reply
     monasdailystyle
     1.9.2015 at 08:37

     No sanotaan näin, että hintaansa nähden ovat, mutta eivät ne vedä millään vertoja laadukkaille nahkaisille ballerinoille. Kevyeen käyttöön nämä ovat hyvät, mutta jos meinaa kävellä todella paljon niin saattavat menettää muotonsa aika nopsaan. Mutta esim juhliin tai autollaliikkumiseen oivat:)

 • Reply
  Johanna
  31.8.2015 at 21:49

  Moikka! :) Pakko tulla kommentoimaan, kun kävin pitkästä aikaa kattomassa noita sun youtube videoita tän hiusvideon kautta. Oot vaan niin inspiroiva ja aito bloggaaja, josta saan tosi hyvän mielen :) seurailen sua myös snäpissä ja instagramissa. Olis kiva saada lisää vaikka treeni videoita :) Mukavaa syksyn jatkoa! Ja täällä seuraillaan, vaikka kommenttia tulee jätettyä harmillisen vähän :/

  • Reply
   monasdailystyle
   1.9.2015 at 08:38

   Voi kiitos ihanaa ihana Johananna päivää piristävästä kommentista <3 <3 :)
   Treenivideoita siis työstämään!! :) Ihanaa syksyä myös sinne ja ymmärrän varsin hyvin, ettei kommenttia ehdi arjen kiireissä jättää. Olen kovasti kiitollinen, että nyt jätit <3 <3

 • Reply
  Annika
  1.9.2015 at 10:37

  Kiitos tutoriaalista :) Mun poikaystävä letittää mun hiukset joka ilta ja tässä on sille taas yksi uusi ohje… Vielä pitäis saada se houkuteltua heräämään aamuisin aikasemmin laittaan kampauksen kuntoon :D :)

  • Reply
   monasdailystyle
   1.9.2015 at 11:04

   Eikä?? IHANA!!!!! Mun niin pitää näyttää tää sun kommentti Eetulle ;)

   • Reply
    Annika
    1.9.2015 at 14:48

    Joo mäkin oon ihan ymmälläni :D Ei mulle ois niin väliks mutta se haluaa tehdä niin :) Ja on muuten aika pirun taitava siinä! Ei muuta ku treenauttamaan Eetusta hovikampaajaa ;)

    • Reply
     monasdailystyle
     1.9.2015 at 16:59

     Mä pahoin pelkään, että Eetun innostus ei riitä, mutta aion ainakin yrittää!!!!!! :D Toihan on ihan täydellistä :) Yhteistä aikaa ja vielä sulle kivat kiharat seuraavalle päivälle;)

 • Reply
  Outi Karita
  3.9.2015 at 12:43

  Tykkään väsäillä erilaisia lettejä ja tänään tämän postauksen inspiroimana kokeilin samanlaista lettiä ja heti tuli työkaveriltakin kehuja. Ongelma oli vaan ensiksi saada kaikki hiukset lettiin, tukkaa kun täällä on reilusti :D mutta onnistui toisella yrittämällä :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *