13.9.2015

Today’s Outfit

asu2asu1
asu3

Ballerinat, Carolina Herrera // Farkut, Liu Jo // Paita, Polo Ralph Lauren // Huivi, Mos Mosh

Pitkästä aikaa päivän asukuvia ihan reaaliajassa. Eetu on tällä hetkellä super kiireinen gradun ja töiden parissa, joten asukuvien ottaminen on välillä haastavaa. Nappasin kuitenkin pikaiset peilikuvat tänään kotiin tullessa. Kävin kälyn perheen kanssa kirpparikierroksella ja Aula Cafén brunssilla. Viikon kestänyt sokerilakko sai pienen särön tänään brunssilla (jälkkäripöydän porkkanakakku ja suklaamousse:D ), mutta se sallittakoon;) “Repsahdukset” ovat vain osa elämää ja niitä on ihan turha jäädä harmittelemaan:) Nyt taas ryhtiliike ja ensi viikko menee yhtä hyvin mitä tämäkin sujui! :) Miten teidän sokerittomat syyskuut sujuu? Entäs mitä mieltä olette näistä pikaisista asukuvista?

Quick outfit post! Eetu has had so much to do that we have not had enough time to take proper pix but I hope this “through the mirror” picture will work just fine. :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  16.9.2015 at 16:40

  Tykkään asusta ja kivat kuvat muutenkin. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.9.2015 at 17:07

   Kiitos Laura <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *