12.9.2015

FLT Ravintovalmentaja Eija Laine

ravintovalmentajaeijalaine2

eijalaine.fi

Muutamat teistä jo saattoivat huomata facebookin puolella, että äitini on vihdoinkin valmistunut FLT Ravintovalmentajaksi ja on alkanut pitää omaa vastaanottoa! Olen niin ylpeä rakkaasta äidistäni, joka on aina ollut suurin inspiraation lähteeni terveellisten elämäntapojen saralla.

Äiti on sydämellisin ihminen, jonka tiedän. Hän asettaa aina muut itsensä edelle ja on aina halunnut auttaa ja hoitaa muita. Äitini on sairaanhoitaja ja tehnyt sairaanhoitajan töitä koko ikänsä. Opiskeluissa hän on erikoistunut sisätautikirurgiaan, mutta töiden puolesta perehtynyt erityisesti vanhuksiin ja erilaisiin muistisairauksiin.

Vajaa kymmenisen vuotta sitten äitini sairastui vakavasti sarkoidoosi nimiseen sairauteen. Sen jälkeen hänen kiinnostuksensa terveelliseen ruokaan vahvistui entisestään. Hän on itse toiminut hyvänä esimerkkinä sille miten ruokavaliolla voi vaikuttaa terveyteen ja hyvinvointiin. Äidilläni oli juuri eilen syntymäpäivät ja hän täytti 49 vuotta. Hän on elämänsä parhaimmassa kunnossa ja auttaa nyt myös muita saavuttamaan hyvän olon. Äiti on töiden ohella opiskellut Paula Heinosen Pro Health ravitsemuskoulutuksen, joka painottaa yksilöllistä hyvinvointia. Me kaikki, kun olemme yksilöitä ja on tärkeää muistaa, että se mikä sopii toiselle ei välttämättä suoraan sovi jollekin muulle.

Mikäli olet kärsinyt pitkään erinäisistä terveysongelmista ja vaivoista niin älä jää niiden kanssa yksin! Voin myös omasta kokemuksestani sanoa, että yksilöllisesti suunnitellulla ruokavaliolla on aivan järjettömän iso vaikutus hyvinvointiin. Kärsin itse pitkään todella pahoista vatsaongelmista, mutta FLT:n kautta olen saanut itseni todella hyvään kuntoon.

Äiti pitää vastaanottoa Halikossa iltaisin 16 jälkeen ja viikonloppuisin. Erillisestä sopimuksesta myös kotikäynnit Turun seudulla ovat mahdollisia. Hän ottaa tällä hetkellä vastaan rajatun määrän asiakkaita, joten kannattaa laittaa pikimiten viestiä ja sopia aika hänen kanssaan. Aikoja voi sopia sähköpostitse osoitteella:  eija.j.laine@gmail.com

Ihanaa ja energistä viikonloppua kaikille ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *