28.8.2015

The Blog Awards Finland 2015

Bloggaajia on palkittua erilaisissa awardseissa jo useamman vuoden, mutta tänä vuonna A-Lehdet järjestää ensimmäistä kertaa The Blog Awards Finland 2015 – gaalan. Awards palkitsee vuoden onnistujia ja antaa näkyvyyttä ja arvostusta (edelleen melko uudelle) blogimaailma, joka mielestäni on aina näiden gaalojen paras puoli. Bloggaaminen ammattina on (etenkin meillä Suomessa) vielä uusi ala ja se todella ansaitsee tulla enemmän esiin tällaisissa tapahtumissa. Itse en ole antanut arvoa bloggaajien välisille kilpauluille, koska tätä hommaa tehdään yhdessä toisia tukien, mutta tällainen Awards toiminta tuo aina hurjasti lisää näkyvyyttä upeille tekijöille ja lisää ennen kaikkea yleistä tietoa bloggaamisesta.

Joukossa on tällä kertaa todella monta omaa suosikkiani, joten yhden äänestäminen on lähes mahdotonta. Minulle nämä lahjakkaat ja sydämelliset ihanat bloggaajat ovat kaikki voittajia ja onnistujia! He tuovat iloa päiviini välittömillä ja aidoilla teksteillä ja kuvilla. Erityisen iloinen olen ehdolla mukana olevasta ystävästäni Mariannasta, joka huikeasta blogimenestyksestään huolimatta on yksi nöyrimmistä ja sydämellisimmistä persoonista blogimaailmassa joita tiedän.

Itse luen eniten muotiin ja hyvinvointiin painottuneita blogeja, mutta tällä kertaa oma ääneni lähti mammaskenen puolelle Mamma Rimpuilee blogin Lauralle. Laura kuvaa mielestäni loistavasti sitä, että päättäväisyydellä, nöyrällä asenteella, laadukkaalla materiaalilla ja kovalla työllä voi saavuttaa ihan mitä itse haluaa. Lauran blogi on hyvän mielen blogi toinen toistaan upeammilla teksteillä. Huumoria ei ole säästelty tässä blogissa. Huippu tekijä ja huippu tyyppi!

blogawards2015.30

The Blog Awards Finland 2015 palkitsee vetovoimaista sisältöä ja parhaat tekijät.

Blogimaailman kirkkaimmat tähdet ja blogimarkkinoinnissa menestyneimmät tekijät palkitaan toimialan yhteisessä The Blog Awards Finland 2015 -gaalassa. Alan asiantuntijat valitsevat blogikilpailun voittajat 11 eri kategoriassa.

The Blog Awards Finland 2015 on koko blogitoimialan yhteinen palkintogaala, jonka järjestää A-lehdet Oy. Ensimmäistä kertaa 2. lokakuuta 2015 järjestettävässä gaalassa jaetaan tunnustusta ansioituneille bloggaajille. Kategoriat ovat muoti, kauneus, ruoka, perhe, sisustus, sport, matka, lifestyle, kulttuuri ja yhteiskunta, hyvinvointi ja terveys sekä vlogit.

Valinnan takana tuomaristo ja yleisö

Blogikenttään perehtynyt asiantuntijaraati valitsee jokaisesta kategoriasta suosikkinsa, ja yleisöäänestyksessä palkitaan eniten ääniä saanut bloggaaja. Yleisöäänestys käynnistyy 24.8.2015.

Tämän vuoden tuomariston muodostavat Blogiringin toimitusjohtaja Laura Hakanen, Bastellamedian toimitusjohtaja Ulrika Hirvikallio-Setälä sekä Rantapallo.fi:n päätoimittaja Riikka Krenn, Viestintätoimisto Babler Oy:n toimitusjohtaja Tanja Ylikangas, Indiedaysin perustaja ja toimitusjohtaja Esa Suurio, YouTube-verkosto Splay Suomen operatiivinen johtaja Stina Varsikko, Sanoma Lifestylen Community Manager Maria Lieto, Annan päätoimittaja Emma Koivula sekä Trendin ja Lilyn päätoimittaja Jenni Lieto. “

Käyttehän tukemassa blogimaailmaa antamalla äänenne omalle suosikillenne täällä!:) Ihanaa energistä kohta alkavaa viikonloppua kaikille <3

It´s time to another blog awards again and this time there is so much good candidates that it is hard to choose who to vote. The Blog Awars Finland 2015 -gala is held the first time 2nd of October and the time to vote begins on the 24th of August. I am so happy for everyone who are candidates on this gala especially my friend Mariannan. Give you votes for your favorite bloggers!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *