28.8.2015

Salaattilounas

easysalad
lounas

♥ Lehtikaali
♥ Kurkku
♥ Tomaatti
♥ Kana n. 100g
♥ 1/4 avokado
♥ Pieni kourallinen cashew pähkinöitä
♥ Hamppuöljyä ruokalusikallinen
♥ Suola & valkosipulirouhe

Terveellinen elämä ei aina vaadi paljon aikaa ja vaivaa keittiön puolella. Salaatit ovat loistava ja nopea vaihtoehto lounaalle. Niitä on myös helppo tehdä evääksi töihin tai kouluun. Pienillä valmisteluilla saa myös nopeutettua viikon syömisiä hurjasti kiireen ja arjen keskellä. Kanaa kannattaa tehdä aina kerrallaan useammalle annokselle jääkaappiin. Kananmunia on helppo keittää valmiiksi ja jopa salaatin voi pilkko valmiiksi säilytysrasioihin.

Mikäli saatte näistä ruokapostauksia iloa ja vinkkiä omiin syömisiin ja kaipaatte lisää blogiin näitä yksinkertaisia lounas- välipala yms ruokavinkkejä niin olisin hurjan iloinen mikäli jaatte ylläolevan kuvan Pinterestissä tai tykkäätte postauksesta Facebookissa! :) Iso kiitos avusta ja tuesta!

Terveellistä viikonloppua kaikille! :)

Facebook, Pinterest, Instagram, Bloglovin

Living healthy does not necessarily require a lot of time or effort in the kitchen. I had simple salad lunch with kale, avocado, chicken tomato, cucumber, nuts, oil and spices. It was sooooo tasty but easy to make when we had some chicken breast cooked beforehand in the fridge.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *