10.8.2015

Maanantai

Tää maanantai niin on mun viikon suosikkipäivä. Maanantai on aina hyvä. Maanantaina on aika ottaa härkää sarvista. Aloittaa hommat puhtaalta pöydältä. Se on aina sellainen uuden ajan alku. Uusien ihanien juttujen vastaanottamista. Uusiin haasteisiin tarttumista. Yleensä tykkään herätä maanantaisin extra-aikaisin. Tänään tein poikkeuksen. Nousin kyllä 5:24 täysin virkeänä, mutta päätin maanantain kunniaksi kömpiä sänkyyn takaisin kullan kainaloon. Nukuttiin melkein kahdeksaan ja lähdettiin yhdessä aamukävelylle. Yleensä aamulenkit ovat mulle omaa aikaa, mutta välillä yhdessä tehdyt kävelyt tekee ihan mielettömän hyvää. Varsinkin, jos mä jätän kännykän kotiin;)

Myöhäisestä heräämisestä huolimatta tämä maanantai on ollut täynnä touhua. Valokuvaamista,  häiden suunnittelua, treenaamista, siivoamista, kaupassa käyntiä, kahvittelua ja yhden suosikkisarjan jaksonkin ehdin katsoa – samalla, kun jumppasin kotona;)

Tässä muutamia kuvia tästä maanantaista…

maanantai2

Vain kaksi sanaa: Café Art….

maanantai3
maanantai1

Photoshoot puuhaa.. Pian blogissa;)

maanantai4

Ihana Turku.

maanantai6maanantai7

Jokirantaan ei voi koskaan kyllästyä.

maanantai8

Saati kirjaston kulmiin. Rakastan näitä hoodeja.

maanantai9

Tårgetissa oltiin lounaalla viimeksi viime viikolla. Tykkään.

maanantai10

Tiirikkalan yläterassi on parhautta.

maanantai12

Mansikoita ja pinaattia torilta. Aina ja joka päivä. Turun tori on paras.

maanantai13

Mun lempparishoppi Turussa.

maanantai14

Nää kadut ja talot täällä. Rakastan.

Mun rakas ystävä lähetti mulle tänään kuvia hänen reissultaan Niagaran putouksilta ja kyseli mitä tänne kuuluu. Vastasin, että hyvää arkea kuuluu, mut olisin mieluummin sun kanssa siellä nyt. Sain ihanan vastauksen: Hyvä arki on ihanaa <3

SE ON JUST NÄIN!!! :) Ei sillä, kyllä mä kovin mielelläni olisin mun ystävän kanssa siellä haukkomassa henkeä putouksilla, mut voi hitto – kyllä tää arkikin on ihan hemmetin ihanaa. Pääsin niille putouksille ystäväni kuvien ja hänen ilonsa kautta :)

Ihanaa maanantaita kaikille. Muistakaa tekin, että hyvä arki on ihanaa ja elämä on just nyt. Ei huomenna tai ylihuomenna.

Ps. Huomasitteko pienen rohkaistumisen näiden kuvien muokkaamisen suhteen?;) Pitää opetella ja treenailla uusia juttuja. Voisin uppoutua photarin maailman aivan liian pitkäksi aikaa…. Ja edelleen – olen niin rakastunut tuohon testissä olevaan Nikonin D750 runkoon. Päivä päivältä vaan enemmän, jos se nyt on edes mahdollista.

Good Monday! I just love Mondays because you are able to have a fresh start for the week. Today we woke up around eight and had a morning walk together. After that the day has been full of work, wondering around the city, exercising and I even had time to watch one episode of my favorite tv show. The pix are taken around our neighborhood in Turku. I love the streets and the old buildings. Lets all just enjoy what we have right now right here in our daily life! :)

Have a great week!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    10.8.2015 at 20:28

    Sun arkipostaukset on kyllä ihan parhaimpia! Tässä on hyvin kuvattuna munkin lempparijuttuja, useemmassa noista paikoista on tullut tänään käytyä, eipä siis ois viikko paremmin voinut lähteä käyntiin! :)

  • Reply
    Pinja
    10.8.2015 at 20:54

    Tykkään kovasti kuvien hieman uudesta ilmeestä! Ja vitsit miten kauniilta Turku näyttää, pitäisi taas pitkästä aikaa käydä! :)

  • Reply
    Outi Karita
    15.8.2015 at 10:22

    Ihana postausta kauniita kuvia <3
    Arkikin on ihanaa, kunhan vaan antaa sille mahdollisuuden ja on läsnä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      15.8.2015 at 11:07

      Kiitos Outi <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *