29.7.2015

“there are so many beautiful reasons to be happy.”

Ihana alkuviikko takana. Niin kuin aikaisemmin mainitsin viikko pitää sisällään paljon kivaa tekemistä. Eilen oltiin DBTL:ssä kuuntelemassa Crystal Extasya ja Niilaa. Jälkimmäistä olen fanittanut jo tovin jos toisenkin;) Päivällä ennen DBTL:ää ehdimme treffata myös lounaan ja kahvin merkeissä rakasta ystävääni perheineen. Tänään puolestaan noustiin ylös jo viiden jälkeen aamulla ja aamupäivällä käväistiin pikainen visiitti Helsingissä. Tällä kertaa tosin Eetun asioita hoitamassa. Lounaalle ehdittiin mahtavan Josen (muistatteko tämän postauksen? :) ) kanssa.

Kotimatkalla Helsingistä Turkuun meitä väsytti molempia niin järettömästi, että oli pakko vaihtaa kuskiakin välissä. Kotona kaaduttiin samantien sänkyyn ja kahden tunnin (mulla itseasiassa kolmen) päikkärit meni ihan hujauksessa – jestas mikä väsymys! :D Ensi yönä siis pitkät yöunet ja ehkä on muutenkin aika ottaa vähän iisimpi päivä ilman tarkempia aikatauluja ja treffejä. Väsymyksestä huolimatta kyllä sitä vaan saa olla niin kiitollinen kaikista ihanista ystävistä ympärillä ja kaikesta muustakin. Tämän aamun oloa on vaikea edes kuvailla, kun kävelee hiljaista Aurajoen rantaa pitkin ja miettii samalla mitä kaikkea sitä ympärillä onkaan. Sama kävi Helsingin suuntaan ajellessa. Ajettiin pikkuteitä Espoon kautta ja maisemat olivat sen verran upeat, että hyvä etten ajanut niitä huokaillessani ojaan:D

Huomenna aion palata Pariisin tunnelmiin ja jatkaa taas hääkuvaprojektia. Näitä kuvia läpikäydessä ei voi, kuin tulla hyvälle tuulelle. Upea ja ihana Maija <3 Toivottavasti saan tämän kaunottaren pian myös tänne Suomeen.

Myös näitä ihanuuksia on ikävä. Kaksi heistä onkin roudtripillä balkanilla parhaillaan! Onneksi on snapchat – melkein kuin olisi itse reissussa mukana :)

kirkko1

Adalmina, Sofié, Jessica, Char & Karoliina <3

morsiusneidot

Seuraavaksi vähintään siis 10 tunnin yöunet ja huomenna uudella energialla taas päivään! Hääsuunnitteluista on ainakin vaikka miten ja paljon asiaa, joten niistä varmasti pikimiten lisää… ;)

Kuullaan pian <3

Yesterday we visited DBTL, a city festival here in Turku. It was great to see Niila live, I have been his fan for a while now. We also had time to meet my lovely friend and her family before the concert. Today we woke up around 5 am because we had to travel to Helsinki for some business and also met our friend Jose after a long time. The day was great and once again I have to say how happy and grateful I am about everything in my life. Tomorrow it´s going to be much calmer day. Just lots of work at home, nothing planned, without schedule. But next I will have at least 10 hours of sleep. See you tomorrow!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  tiippa
  29.7.2015 at 20:59

  Onko toi nykyään yleistäkin, että vierailla on kokovalkoinen asu häissä (kukkaistytöillä tietenkin on, mutta muilla) O.o ? Mä olen ollut siinä luulossa, että valkoinen jätetään morsiamelle :P ihania kukkaistyttöjä <3 :)

  • Reply
   monasdailystyle
   29.7.2015 at 21:05

   Kuva hiukan väärentää sillä nämä mekot olivat hempeän roosa ja nuden sävyisiä :) Mutta kokovalkoisen käyttö varmasti riippuu paljon morsiamen mielipiteestä. Itse en henkilökohtaisesti pahoita lainkaan mieltäni mikäli joku haluaa pukeutua valkoiseen meidän häissä! :)

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  30.7.2015 at 23:04

  Oih, kiva kuulla et Eetun asioilla kävitte, olisitte tullu tänne nukkumaan! Tämähän on matkan varrella, melkein puolivälissä Hki-Turku! :’D Ihana kuva meistä <3 Ja noista mekoista täytyy sanoa, että livenä eri sävyt erottautui kyllä kivasti :)

  • Reply
   monasdailystyle
   31.7.2015 at 08:29

   Hih no olis pitänyt!!!! Albertin kainaloon ;) Hei meiän pitää kyllä tulla vielä ennen syksyä visiitille <3
   Haleja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *