24.7.2015

Kesäalen kenkäpoiminnat

sisältää mainoslinkkejä

Vaikka ulos katsellessa ei saattaisi uskoa, kesäaleissa otetaan jo loppukiriä. Yhteistyökumppani Zalandolla on aivan loistavat kenkävalikoimat ja tällä hetkellä suuri osa jalkineista on alennuksessa. Loppukesän, vielä edessä oleville helteille onkin nyt oiva mahdollisuus tehdä mahtavia alelöytöjä myös laadukkaiden merkkituotteiden joukosta.

Keräsin teille muutamaan kollaasiin omat suosikkini alekengistä. Lenkkarit ja tennarit ovat tällä hetkellä kuuminta muotia – erityisesti valkoiset Adidaksen klassikot. Omasta mielestäni tyylikkään pelkistetyt valkoiset tennarit sopivat mainiosti sporttiseen arkiasuun ja myös kontrastina naisellisempaan kokonaisuuteen. Itse ihastuin eritoten noihin Niken Airmaxeihin ja voisin hyvin kotiuttaa ne kaappiini valkoisten Reebokkien rinnalle, jotka ovat olleet todella ahkerasti käytössä. Tennareiden kanssa alkaa olla vähän sama kuin korkkareiden kanssa: niitä ei voi koskaan olla liikaa;)

tennarit

1. täältä  ♥ 2. täältä 3. täältä 4. täältä 5. täältä 6. täältä

Ballerinat ovat loistava valinta kesän helteille. Käyttömukavuus voi kuitenkin olla niin tai näin ja ballerinojen kohdalla tulee mielestäni erityisesti panostaa laatuun. Ostin KL:ssä asustellessamme keinonahkaiset mustat ballerinat erittäin edullisesti, mutta niiden käyttö jäi vain muutamaan kertaan, sillä ne olivat jalassa aivan hirveät:D

ballerinat

1. täältä // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä // 5. täältä // 6. täältä

Korkkarit on tehty kesäisiin juhliin ja on täydelliset mekon tai hameen kanssa. Klassisen mustat tai nudet teräväkärkiset korkokengät ovat aina tyylikkäät, mutta erikoisemmillakin kuoseilla on silloin tällöin mahdollista säväyttää ja piristää muuten pelkistettyä asukokonaisuutta.

korkkarit

1. täältä ♥ // 2. täältä // 3. täältä // 4. täältä  ♥ // 5. täältä  // 6. täältä

Siinä siis minun suosikkini kenkien osalta. Tällä hetkellä nautin vielä täysin rinnon omasta vaatekaapin sisällöstä ja kenkävalikoimastani puolen vuoden erillä olon jälkeen. Oudosti sitä silti luo itselleen tarpeita nettikauppojen alennusmyyntejä selaillessa. Kirkaan punaiset korkkarit suorastaan huutavat mun nimeä :D Itsehillintää, itsehillintää.. ;)

Mikäli kenkävalikoimasi kaipaa nyt täydennystä niin äkkiä kurkkaamaan super hyvät viimeiset alelöydöt! Alet yltää jopa -70% asti. Kaikki alekengät löytyy TÄÄLTÄ ja Zalandon keräämät alle 50€:n tennarit puolestaan löytyvät TÄÄLTÄ! :) Hyviä löytöjä ja ihanaa viikkistä!

These are my favorites shoes from Zalando´s Summer sale. I have been enjoying my current shoe collection after a long time away from my own closet but it is funny how easily you create demand for something when you are just looking at shoes on sale. Maybe there is something I need.. perhaps new ballerinas!? :)

(Commercial links)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *