24.7.2015

“Fall in love with as many things as possible”

sisältää mainoslinkkejä
torstaiasu

Rento päivän asu eiliseltä. Revityt farkut yhdistettynä kauluspaitaan tuo kivan kontrastin!

Kuva, Eetu Visuri

Shoes, Reebok (similar here)
Jeans, Liu Jo* (similar here & here & here)
Shirt, Polo Ralph Lauren (similar here & here & here)
Bag, LV (similar here)
Sunglasses, Dolce&Gabbana* (similar here & here)
(giveaway*/adlinks)

Heräsin tänään aamulla ilman herätyskelloa vähän ennen kuutta. En tiedä parempaa fiilistä, kuin herärä pirteänä aurinkoiseen aamuun. Eetun sanoin aamut täällä Suomessa ovat ihan kuninkaita. Sateista ja viileästä ilmasta huolimatta valoisat aamut ja illat ovat jotain käsittämättömän ihanaa ja niistä kannattaa nyt nauttia.

Lähdinkin heti herättyäni perinteiselle aamulenkille Aurajoen rantaan. Aamu on yleensä parasta aikaa meditoinnille. Rakastan sitä tunnetta, kun annan itselleni hetken aikaa kuunnella omaa sisintäni ennen päivän kiireitä, jolloin olen huomattavasti vahvempi ja valmiimpi ottamaan vastaan sosiaalisen median sekä muun ympäriltä tulevan paineen ja hektisyydeen.

Ilman tietoisuutta hetkestä huomaan helposti vaipuvani negatiivisten asioiden vietäväksi liikaa ja unohdan oman sisäisen ääneni. Meditointi ja hetken pysähtyminen antaa hurjasti voimaa kohdata myös niitä arjessa eteen tulevia negatiivisia asioita. Meditoinnin ei aina tarvitse olla jalat ristissä hiljaa istumista. Meditoida voi missä vain ja milloin vain. Itse yhdistän hiljentymisen ja oman mielen kuuntelun lähes poikkeuksetta aamulenkille. Herätän ja rakastan samaan aikaan sekä kehoani että mieltäni. Annan keholle sen tarvitsemaa liikuntaa ja mielelle hetken rauhoittua. Tänään aamulla kuuntelin ihanan Deepak Chopran– meditoinnin. Löydät sen täältä. Vajaa 12 minuutin meditaatio sisältää muutaman ajatuksen/affirmaation ja poimin tähän niistä yhden erityisen tärkeän, josta meidän tulisi muistuttaa itseämme joka päivä.

Tänään en tuomitse mitään enkä ketään.

Ihanaa, energistä ja rakkauden täyteistä perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille <3

You just got to love Finnish summer mornings. Today I woke up before six and headed out for my usual morning walk. I need to have some time of my own before “going” to work. Mornings are the best time to meditate and prepare your mind and body for the day. Today I listened Deepak Chopran meditation routine while walking and felt amazing after I came back home. Have an amazing day and great weekend everyone!

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Ems
    24.7.2015 at 11:06

    Hei Mona,

    onko sinulla suositella jotain hyvää self help-opasta liittyen itsetuntoon ja sen parantamiseen? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      24.7.2015 at 12:08

      Kaikki Gabbyn kirjat ainakin!! :) (http://gabbyb.tv) Monia muitakin super kivoja kirjoja on tietty, mutta noi nyt ainakin on ihan loistavia aloittaa. Ja vaikka vähän toistankin itseäni niin meditointi kannattaa ottaa ehdottomasti osaksi jokapäiväistä arkea. Se auttaa niin moneen myös itsetunnon kohottamiseen ja omanarvon nostamiseen. <3 :) Tietoisuus (mindfulness) sovellukset on tosi helppo tapa aloittaa meditointi. Meditoinnin aloittaminen vaatii aika paljon kärsivällisyyttä ja sitoutumista, mutta se todella palkitaan.

  • Reply
    Ansku
    24.7.2015 at 11:20

    Kiitos Mona videolinkistä! Ihan loistava apu vähän alakuloisesti alkaneeseen perjantaihin :) Kaikkea hyvää viikonloppuun!

    • Reply
      monasdailystyle
      24.7.2015 at 12:09

      Voi miten kiva kuulla Ansku, että tästä oli vinkkiä <3 <3 Sinne myös kaikkea hyvää ja auringonsäteitä <3

  • Reply
    elli
    24.7.2015 at 15:17

    Hei Mona! Oletko luonnostasi “aamuvirkku”? Itsekin pidän kovasti aamuista, mutta ajatuskin virkeänä heräämisestä ja vieläpä ilman kelloa on täysin vieras! Mikäli sulla on jotain vinkkejä aamujen ja heräämisen helpottamiseksi niin otan ilolla vastaan :) kiitos muutenkin mielettömän positiivisuuden jakamisesta täällä blogissa! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      24.7.2015 at 15:56

      Moikka Elli!! :)
      Mä oon kaukana luontaisesta aamuvirkusta :D Olen oikeastaan pienestä asti ollut todella aamu-uninen ja myös erittäin vihainen aamuisin.. Äiti siitä aina jaksaakin muistutella, ettei mulle paljon aamulla uskaltanut puhua, kun kotona asuin..
      Mutta siis käänsin “kelkan” oikeastaan reilu vuosi sitten. Päätin, että hittovie nyt alkaa aamutreenaaminen ja haluan sen osaksi arkea. Loppujen lopuksi muutos oli siis kiinni lähinnä asenteesta. Aikaisemmin ajatettelin jo illalla valmiiksi, että mä en kuitenkaan jaksa aamulla herätä ja lähteä lenkille. Muutin ajatuksen käänteiseksi ja kuvittelin jo illalla valmiiksi talsivani aamulenkillä ja kuvittelin myös mahdollisimman elävästi sen mahtavan olon, jonka lenkistä saa. En kuitenkaan vaadi itseltäni sen suhteen liikaa vaan nautin aamulenkeistä rauhallisina kävelyinä. Mikäli intoa riittää juoksemiseen niin joo, mutta aina omaa fiilistä ja kroppaa kuunnellen.
      Ihan noin yleisiä pieniä vinkkejä aamuheräämiseen oon kirjoitellut tänne: https://www.monasdailystyle.com/2014/07/28/5-vinkkia-miten-helpottaa-aamulenkille-lahtoa/
      Aamulenkeistä ja heräämisestä tulee tosi nopeasti tapa ja esimerkiksi noita aamukävelyjä oikein kaipaa, jos ne jää hetkeksi pois arjesta:)
      Yleisesti mun mielestä kaikessa on tärkeintä ajatella sitä miten haluaa tuntea! :) Kun tekee listaa siitä miten haluaa tuntea on paljon helpompi lähteä toteuttamaan omia tekemisiä niiden asioiden. Mä haluan esimerkiksi nauttia jokaisesta päivästä ja tuntea olon energiseksi heti aamulla. —> Aamulenkki (tai jooga) on kaikkein paras tapa mulle toteuttaa se tunne. Kaikki lähtee siitä miten ajattelee asiat. Helposti sitä pohtii, että en jaksa tai en viitsi ja keksii vaikka mitä syitä. Siinä vaiheessa kannattaa huomioida nuo ajatukset, ottaa niistä kiinni ja sen jälkeen hyväksyä ajatukset, mutta päästää ne menemään. Kun kiinnittää huomiota omiin ajatuksiin tarkkemmin on helpompi lähteä muuttamaan niitä ja sitä kautta tehdä elämäntapamuutoksia suuntaan tai toiseen:)
      Ja kiitos itsellesi kun jaat aikaasi täällä <3 Ihanaa, jos voin blogilla välittää positiivisuutta. Tällöin on tavoitteissa onnistuttu:) Haleja ja ihanaa viikonloppua!!

      • Reply
        elli
        24.7.2015 at 23:42

        Kiitos vastauksesta ja tsempistä, näinhän se on! Hetken hedonismista joutuu välillä tinkimään ja se varmasti kannattaa pidemmän päälle; täytynee siis alkaa treenaamaan tätä “mentaalipuolta” ahkerammin! :) mutta kiva tietää, että muutos on mahdollinen, se jo kannustaa yrittämään ;) <3

  • Reply
    konkistadori
    24.7.2015 at 19:07

    Pistän sulle kohtapuoliin mailia tähän teemaan liittyen, pikku yhteistyehdotus jutusta, joka vaikuttaa aikas mahtavalta meditointiapurilta….! :) :) palataan!
    – Konkkis –

  • Reply
    Outi Karita
    24.7.2015 at 21:01

    Juuri tänään raapustelin itselleni muistiinpanoja meditoinnista ja omaan sisimpään keskittymisestä, kun luin kirjaa Läsnäolon voima :) Pian tulossa postaustakin aiheesta ja taidanpa tämän tekstin linkata omaan kirjoitukseeni :)

    http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *