18.7.2015

Käsilläseisontaa ja jooga youtube -vinkki

Mainitsin aikaisemmin, että innostuin päälläänseisonnasta ja sen lisäksi olen nyt alkanut harjoittelemaan myös käsilläseisontaa. Valitettavasti en kuulu niihin, joilta nämä temput tulee ihan itseltään:D Harjoittelua saa siis jatkaa vielä pitkään, mutta nyt olen löytänyt vähän kärsivällisyyttä siihen. Raportoin tuloksista myöhemmin.

käsilläseisonta4
käsilläseisonta
käsilläseisonta2
käsilläseisonta3

 

Käsilläseisontaan ja myös päälläänseisontaan löytyy loistavia vinkkejä ja ohjeita netistä vaikka kuinka, mutta ajattelin linkittää tähän vielä muutaman joogasuosikkini youtubesta. Ensimmäisenä ihan huipputaitava Kinoyoga. Hänen taidot ovat aika mielettömät ja niistä saa ihan hurjasti inspiraatiota omaan harjoitteluun vaikka ihan eri tasolla mennäänkin :D Adriene puolestaan on super suosikkini ja hänen joogavideoitaan teen vähintään muutaman kerran viikossa. Mikäli kaipaat inspiraatiota joogaharjoitteluun, muttet ole vielä valmis menemään joogatunneilla tai muuten vaan tykkäät joogata enemmän kotona, niin suosittelen todella lämpimästi kurkkaamaan ainakin näiden ihanien naisten youtube videoita! :)

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille <3

I mentioned before that I want to learn how to make the head stand and hand stand one day. I am already successfully managed to do the head stand but being able to hand stand is no anything but close in the near future. But I keep on practicing. Youtube is full of instruction videos how to perform hand stand and I have been inspired by many Yoga instructors like Kinoyoga for instance. If you want to learn yoga but don´t want to take classes I truly recommend you to check out the videos from Youtube! :)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Alisa
    19.7.2015 at 09:41

    Wau, KIITOS näistä linkeistä! Kävin tutustumassa molempiin naisiin ja tykkäsin tosi paljon molemmista!

    Ai että, nousi taas niin kova joogakuume! Tässä pikkulapsiarjessa ei oo koskaan löytynyt aikaa, mutta ehkä se ei ois pahitteeksi järjestää sitä aikaa pieni hetki päivässä :)

    Ihan huippujuttu, sulta saa aina niin paljon inspistä <3

    • Reply
      monasdailystyle
      19.7.2015 at 13:03

      Oi ihan mahtavaa <3 Niin kiva, että sait vinkkiä!:) Näistä kommenteista mä puolestaan saan aina rutkasti lisää inspistä tähän blogihommaan, joten kiitos sulle!

  • Reply
    Annie
    19.7.2015 at 16:16

    Adriene on myös minun suosikki! Jotenkin ihanan maanläheinen, ohjaa hyvin ja tykkään kun mukana on ripaus huumoria :D

    • Reply
      monasdailystyle
      19.7.2015 at 19:12

      No nimenomaan <3 Ihan mieletön tyyppi :) Hänen videoistaan tulee aina super hyvä mieli!

  • Reply
    RmariannaS
    19.7.2015 at 23:40

    Itsekkin treenannut käsillä ja päälläseisontaa ihan vain omaksi ilokseni. Osaatko kertoa mitä “hyötyä” tästä taidosta on? Veri ainakin virtaa loistavasti päähän jos ei muuta! ;) :D :D

    • Reply
      monasdailystyle
      20.7.2015 at 09:31

      Täältä löytyi aika hyvä koonti noista hyödyistä: http://www.mindbodygreen.com/0-11284/5-reasons-you-should-do-handstands-every-day.html
      Eli kehittää voimaa yläkroppaan ainakin hurjasti ja itse huomaan erityisesti tuon, että parantaa mielialaa:D Ihan super hauskaa puuhaa nimittäin harjoitella kumpaakin sekä päälläänseisontaa, että käsilläseisontaa :)
      Omaksi iloksi ehdottomasti täälläkin tehdään:) Niiiin kivaa <3 :)

  • Reply
    Emmi
    21.7.2015 at 14:20

    Kiitos joogalinkeistä! Aloitin jo yhden videon vauvan päikkäriaikaan :)

    • Reply
      monasdailystyle
      21.7.2015 at 14:30

      Aivan mahtavaa!!! <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *