18.7.2015

Boyfriend Tag

Boyfriend tag– postauksia on vilahtanut blogeissa viimeaikoina paljon ja pyysinpä minäkin nyt Eetua vastailemaan kysymyksiin! Sama haaste löytyy mm. kauniin Kia Karin– blogista! :)Itselleni tuli näistä niin hyvä mieli, että pakkohan tämä on blogissa jakaa:) Päästetään siis taas Eetu vuorostaan ääneen;)

monaeetu

1. Jos tyttöystäväsi katsoo telkkaria, mikä siellä todennäköisesti pyörii?

Mona katsoo tosi harvoin telkkaria, mutta on muutama sarja, joita seurataan yhdessä. Under the Dome oli pitkäaikainen suosikkimme. Tällä hetkellä eniten saattaisi kiinnostaa avaraluonto tai muut eläin- ja luontoohjelmat. Reissunpäällä National Geographic oli meidän vakkarikanava aina, kun mahdollista.

2. Minkä kastikkeen hän valitsee salaattiinsa?

Ehdottomasti puhtaan öljyn, mieluiten avokadoöljyn. Mahdollisuuksien mukaan joukkoon voi lirahtaa myös balsamicoa. Meillä tahtoo yleensä kastike olla sivuosassa ja panostetaan salaattiainesten monipuolisuuteen ja esivalmisteluun. Kuka sanoo, että salaattiin ei vois laittaa vaikka uunijuureksia?

3. Mikä on hänen inhokkiruoka?

Maksapihvit. Piste.

4. Menette ulos illalliselle ja drinkeille, mitä hän tilaa?

Mahdollisimman ruokaisan salaatin ja vettä sitruunaviipaleella (a hint of lemon makes it a drink, right?) Jos Mona oikein räväyttää niin lautaselta löytyy Tintån härkävarras, mutta harvemmin tuo punaistalihaa tilaa..

eiffel

5. Mikä on hänen kengänkoko?

37-38 riippuen merkistä ja mallista. 37,5 taitaa olla hyvä keskiarvo.

6. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?

Nykyään meillä taidetaan haaveilla kirjahyllystä ja rehvakkaasta kirjakokoelmasta, joten voisin vastata tähän, että Mona keräilisi kirjoja, joiden teemat pyörisi hyvinvoinnin ympärillä.

7. Mitä hän voisi syödä päivittäin kyllästymättä?

Voisi ja syö. Banaanilättyjä. (pari valkuaista, puolikas banaani ja hintsusti maitoa blenderillä sekaisin. Joukkoon lisätään käsin varovasti sekoittaen luomukanelia ja vajaa mitallinen prodejauhoa. Taikinasta paistetaan lettuja kookosöljyssä, matalassa lämmössä)

8. Minkälaista musiikkia hän kuuntelee?

Tässä kohtaa vaimoke yllättää. Vaikka Mona onkin kaikkiruokainen musiikin suhteen, ja tällä hetkellä kajareissa kaikaa useimmiten soundtrackki viidestäkymmenestä harmaansävystä, niin välillä hän keskittyy askareisiinsa klassista pianomusiikkia kuunnellen.

9. Minkälaisista elokuvista hän pitää?

Romanttinen komedia ja lässyn lässyn draama on yleensä vaatimuslistalla leffavuokraamossa. Minä saan kuitenkin välillä tahtoni läpi ja kyllä silloin myös actioni kelpaa. Varsinkin, jos elokuvassa on autoja, Vin Diesel tai Dwayne Johnson.

10. Minkä väriset silmät hänellä on?

Kun me tavattiin ne oli ruskeat ja nyt vihreet. Mä olin oikeasti hämilläni, kun Mona käytti suhteemme alussa silloin tällöin ruskeita piilareita, enkä ollut ihan saletti silmien omasta luonnontilasta. :)

11. Kuka on hänen paras ystävä?

No rakas anoppini, eli Monan Äiti tietysti. Itse tulen hyvänä kakkosena, eikä yhtään harmita toinen palkintopallisija niin mahtavan naisen, kuin Monan äitee on, rinnalla.

12. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?

Julkaisukelpoisia tapoja tai “tekemisiä” on vähemmän, mutta ensimmäisenä tulee mieleen semmoinen harmiton piruilu ja juksailu, mitä olen tottunut tekemään paljon sisarusteni kanssa. Mona taitaa olla verrattain tosikko, eikä aina ymmärrä harmitontakaan toisten kustannuksella vitsailua. Arvostan tätä ominaisuutta suuresti!

monaeetumalesia

13. Missä hän on syntynyt?

Nakkilan kirkonkylällä, Porin hoodeilla.

14. Jos leipoisit hänelle synttärikakun, millainen se olisi?

Cashewpähkinä-taatelipohjaisen tummasuklaaraakakakun. Tai vaihtoehtoisesti pyytäisin Maikki-mummulta Britakakun ohjeen ja tekisin sen.

15. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?

Bloggaamisen ja sen oheistoimintojen, eli töiden. Toki päivään mahtuu paljon muutakin ja Mona nauttii ystävien kanssa kahvittelusta ja pitkiksi venyneistä lounastreffeistä.

16. Mitä hän osaa erityisen hyvin?

Vakuuttaa ja väitellä. Monalla on myös jalo taito ajatella aidosti muita ennen itseään.

17. Mikä on oudointa ruokaa, mistä hän pitää?

Clickmix karkit. En ole ikinä tajunnut, miksi karkeista tehdään niin pieniä. Herkkujen täytyy olla isoja ja tuhteja, jolloin vähemmän on enemmän.

18. Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?

Kännykkä, kamera ja uutena tulokkaana kirja.

19. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Kliseistä, mutta epäoikeudenmukaisuus ja ihmisten kaltoin kohtelu. Tunnetusti Mona pitää heikompien puolta ja on valmis “äärimmäisiin” tekoihin rakkaitaan puolustaakseen. Mieleeni muistuu tarina pikkumonan voittoisasta sotaretkestä pikkuveljen kiusaajia vastaan.

20. Entäs piristymään?

Uudet asiat, matkustaminen, ystävät, hyvä huumori, liikunta, koirat, aurinkoinen ilma, chanel boy, muiden onnellisuus, vastaantulijoiden hymy, autolla ajaminen.. Näitä on paljon! Mona on useimmiten melko hilpeä.

balilla2

21. Ketä julkisuuden henkilöä hän ihailee?

Keitä. Tone it Up -tytöt. Marie Forleo ja Berstein yksilöinä tulevat ensimmäisinä mieleen.

22. Millainen hän on tyttöystävänä?

Semmonenhan se, paras mahdollinen tietysti. Välillä ihan hanurista myös, mutta niinhän sen kuulukin. Mona täydentää meikäläistä niin hyvin, että välillä luotan liikaakin siihen, että kyllä se toinen huolehtii. Unelmaahan tämä on elää tällaisen naisen kans nyt ja tulevaisuudessa.

23. Milloin hän tapasi vanhempasi?

Meidän äitin Mona tais tavata pari viikkoa ensitreffeistämme. Äitini asustaa Itä-Suomessa ja tulee harvakseltaan Turkuun, joten hetihän tuo täytyi viedä näytille, kun tilaisuus tuli. Iskän Mona puolestaan taisi tavata hieman myöhemmin, joskus Joulun tienoilla pari kuukautta tapaamisestamme.

24. Mikä on hänen uusin villityksensä?

Ei varmaan villityksestä voi puhua, vaan uudesta mielenkiinnonkohteesta ja tulevaisuuden elämäntapavalinnoista. Mona on nykyään todella kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, meditoinnista, joogasta ja ravinnosta eritoten.

25. Millainen on hänen kotilook?

Löysät collegehousut tai tavalliset treenipökät, oversize paita ja villasukat.


Tuliko jotkut jutut teille ihan ylläreinä? :)

Meinasin itse ensin kommentoida Eetun vastauksien perään, mutta taitaa tuo rakas tuntea minut jo paremmin kuin osasin arvata;) Maksapihvit. piste. ;DDD

Oon niin onnellinen, että oon löytänyt Eetun <3 Kaikki hömelöt jutut on ihana jakaa rakkaan ihmisen kanssa, joka ymmärtää kaikki ne tyhmimmätkin jutut :D

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Katjak
  18.7.2015 at 14:31

  Ihana teksti ❤ Olis kiva nähdä taas pitkästä aikaan.

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 09:51

   No niin olis <3 Pitää treffata pian!!!!! :)

 • Reply
  Matilda
  18.7.2015 at 18:47

  Olipas ihan todella kiva postaus :) matildaselin.blogspot.fi

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 09:51

   Kiva kuulla Matilda :) :)

 • Reply
  Kristiina Maria
  18.7.2015 at 18:54

  Haha, maksapihvit on kauheita, puistattaa pelkkä ajatuskin! Ja jaan Clickmix ihmetyksen Eetun kanssa, ne on ihan kummallisia karkkeja! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 09:52

   Älä muuta sano :D Ei niitä vois syöttää edes koiralla ;)
   Hih, kauhee masa clickmixeja samaan aikaan suuhun on parhautta :DDDDDD

 • Reply
  Pinja
  18.7.2015 at 22:29

  Aivan ihana postaus! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 09:52

   Kiva kuulla muru <3 :)

 • Reply
  Jenni Ukkonen
  20.7.2015 at 00:00

  Hih, olipa söpö postaus – piti itsekin heti napata kysymykset talteen ja laittaa poikkikselle vastattavaksi :D<3

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 09:53

   Jeee, tuun kurkkimaan kun saatte valmiiksi!! :) <3

 • Reply
  Outi Karita
  20.7.2015 at 12:53

  Ihana postaus <3

  • Reply
   monasdailystyle
   20.7.2015 at 13:05

   Kiitos Outi, kiva kuulla!! :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *