16.7.2015

Mökillä

Sri Lanka jätti ison jälken mun sydämeen upealla luonnolla, mutta täytyy sanoa, että kyllä meillä täällä kotona Suomessakin on niin kaunista <3 Jossain vaiheessa haluan ehdottomasti lähteä kiertämään enemmän Suomea.

Muutama päivä täällä Huittisissa mökillä tekee niin hyvää. Viime yönä nukuin 10 tunnin yöunet. Täydellistä sanon vaan. Mökin puitteet on mitä kauneimmat ja nyt kesällä upeat kukkaset ovat näyttävimmillään. Vielä odotellaan perunoita, mansikoita ja ah- kohta myös mustikoita saapuvaksi! :)

mökillämökillä2mökillä3mökillä4mökillä5mökillä6mökillä7mökillä8

Grillailua, salaattia omasta kasvimaasta suoraan pöytään ja illalla löylyt puusaunassa. Voiko enempää edes pyytää.

Huomaan, että vuosi vuodelta arvostan enemmän ja enemmän mökin tuomaa rauhallista fiilistä. Mieleen on jopa hiipinyt haave omasta mökistä joskus tulevaisuudessa…

Täällä on hyvä olla. Just nyt ja tässä hetkessä.

Although I loved the nature in Sri Lanka I had to say that we have amazing nature and scenes here in Finland also. We are in Eetu´s sumer home right now and I definitely want to travel around Finland more to be able to see more Finnish nature. 

Last night we slept over 10 hours and today we have grilled and been in sauna. Is there anything more can you wish for? I feel good just now and right here.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *