16.7.2015

Asu Pariisin häissä

sisältää mainoslinkkejä
hääasuhääasu2
hääasu3

Kuvat, Jessica Teljänneito

Shoes, Forever 21 (similar here* & here*)
Dress, Massimo Dutti (similar here*, here* , here* & here*)
(adlinks/mainoslinkit*)

Hääpäivä Pariisissa oli mitä upein ja meni ihan hurjan nopeasti. Suuntasimme heti aamupäivästä morsiammen luo ystäväporukalla ja ihana Jessica ehti napata nopeasti juhla-asustani kuvat. Heti näiden kuvien ottamisen jälkeen ehdimmekin hetkeksi eksyä tieltä, mutta aika nopeasti onneksi löydettiin perille morsiammen vanhempien luo, jossa naiset olivat kaunistautumassa:) Lisää kuvia aamupäivästä myöhemmin!

Oman juhlamekkoni löysin loppujen lopuksi Massimo Duttista. Mekon etsintä päivää ennen juhlia oli kyllä niin hirveä episodi, etten tule enää ikinä jättämään juhlamekon hankintaa noin viimetippaan :D Eetu raukka joutui kestämään melkoista valittamista;) Onneksi tuli tämä turvallinen musta mekko vastaan ja pelasti pahemmalta asukriisiltä;)

This is my dress in the weddings. The day was awesome full of beautiful memories for al the guest and the married couple. My dress was from Massimo Dutti and it was quite an episode to find it one day before the wedding day. Poor Eetu had to deal with me complaining the whole day.. :) Luckily I found this simple black dress and saved me for the biggest outfit crisis.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Pinja
  16.7.2015 at 09:18

  Todella hyvännäköinen mekko! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.7.2015 at 11:47

   Kiitos Pinja <3 :)

 • Reply
  Laura
  16.7.2015 at 12:38

  Nätti Mona :)
  Hassua, vaikka en sua tunnekaan, tuntuu kivalta että palasit Suomeen! Jotenkin sun blogi ikään kuin istuu paremmin länsimaiseen ympäristöön ja päästään varmaan nauttimaan asuinspiraatioista :)
  Siis käsitä tää hyvällä!
  Ja täytyy todeta, että sun energinen elämänmyönteisyys on upeaa, sellasta tää maapallo kaipaa! Samalla arvostan sitä aitoutta, että purat tänne välillä myös niitä ei-niin-ihania tunteita ja asioita. Pidä asenteesi!

  • Reply
   monasdailystyle
   16.7.2015 at 12:48

   Hih, ihana Laura <3 :D Otan ehdottomasti hyvällä:) Eihän muulla voisikaan. Ja kiitos suuresti kauniista sanoistasi, sait täällä valtaisan leveän hymyn aikaiseksi.
   Ja tiedätkö – on kyllä todella ihana olla kotona Suomessa:)

 • Reply
  merenhelmi
  16.7.2015 at 12:40

  Kaunis mekko! <3 MassimoDutissa on niin kivoja vaatteita!! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.7.2015 at 12:46

   Kiitos muru <3 Ja oon niin samaa mieltä. Olisin voinut yhtä sun toista kotiuttaa taas sielä;)

 • Reply
  Suski
  22.7.2015 at 19:02

  Kiinnostaisi kovasti kuulla vinkkejä häävieraan pukeutumiseen – ettei jää paniikki viimeiselle illalle ennen häitä!! :D mitä mieltä itse olet hääpukeutumisen “etiketistä”? Ainakin musta asu näyttäisi olevan ok ;) entä valkoinen tai punainen? Hameen pituus? Tukka kiinni vai auki? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   22.7.2015 at 20:37

   Mä menisin täysin sen mukaan mitä hääpari toivoo:) Pariisissa Maijan häissä oli täysin ok puhua niin mustaan, punaiseen tai vaaleaan mekkoon:) Suomessa joku ei välttämättä tykkää liian vaaleasta tai voi pitää punaistakin häveliäänä.
   Mutta esim meidän häihin saa tulla kyllä ihan just silleen ku itse tykkää! Saa laittaa vitivalkoistakin :D Mua ei haittaa laisinkaan:) Tukkakin saa olla miten vaan. Mun mielestä tärkeintä on, että vieras itse viihtyy asussa/kampauksessa.
   Tietty on fiksua olla siisti ja juhlava :) Hameen pituus on mun mielestä hyvä olla aina (muuallakin kuin häissä) sen verran pitkä, ettei pyllypakarat vilku vaikka vähän kyykistyisikin;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *