17.6.2015

Follow me on Pinterest

pinterest10000

Pinterest on ehkä yksi parhaimmista tavoista inspiroitua milloin mistäkin. Erilaisten kansioiden kerääminen on ensinnäkin hurjan terapeuttista ja toisekseen niitä kokoamalla saa ideoita oikeastaan mihin vaan. Erityisesti rakastan pinnailla kauniita asuja, innostavia ajatuksia ja upeita sisustuksia. Hiljattain Pinterest tilini ylitti jo yli 10 000 seuraajan rajan – ihan huikeaa!

Onko siellä muita Pinterest faneja? Mikäli niin laittakaahan ihmeessä kommenttiboksiin teidän Pinterest profiileja! :)

Ai niin viimeisin ideani Pinterestin kautta on kuvata isoäitini ja -isäni kesällä kauniisiin potretti kuviin! Pinterest on täynnä maailman hellyyttävimpiä pariskuntien kuvia (keräsin muutaman Love kansioon- löytyy täältä), joista tämä ajatus lähti. Lupaan laittaa tänne bloginkin puolella muutaman kuvan, kun saan rakkaat isovanhempani kuvattua:)

Pinterest might be one of the best ways to inspire yourself. Creating folders for your favorite outfits, home details or travel destinations is so therapeutic. The number of my followers on Pinterest exceeded 10 000 recently, how great is that?! :) My latest idea is to take photos of my grandparents and add them on the Pinterest to be part of my Love -folder. I will post the pix here also as soon as I get those taken when we go back to Finland.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  17.6.2015 at 15:26

  Intohimoinen pinnaaja jo pitkään ja seurannut sinuakin jo vaikka kuinka kauan :) Itselläni pinnausinto ailahtelee, tällä hetkellä ulkoilu ja retkeily on päällimmäisenä, mutta ikisuosikit ovat seikkailut, diy, ruoka, sisustus ja tyyli. Näen itsekin pinterestin ja pinnaamisen todella terapeuttisena, vähän niinkuin lehtien lukeminen. Ja olen myös huomannut, että se oma tyyli selkeentyy kun kantsoo vanhoja pinnauksia. Saa siis seurata jos kiinnostaa :) https://www.pinterest.com/luluein/

  Ja hei, ihanaa loppureissua aasiassa ja paluuta takaisin suomeen!

 • Reply
  Monaveronika
  17.6.2015 at 21:42

  Kiitos vaan vinkistä, meni sitten tunti että heilahti kun niin kovin inspiroiduin selailemaan taulujasi. :D Itse pinnailen tyylijuttuja, sisustusjuttuja sekä askarteluideoita ja diy sisustusvinkkejä. Rentouttavaa puuhaa ja tyyli-inspiraatiokansioista saa puhelime appia käyttäen nopeasti apua niinä aamuina kun asukriisi iskee. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *