14.6.2015

Kotoa käsin

langkawi10

Huomenta! Täällä sitä ollaan taas takaisin kotona KL:ssä. Laskeuduttiin eilen iltapäivällä KL:n kentällä, mutta jäätiin sinne vielä “hengailemaan” useammaksi tunniksi. Syötiin kentän food courtissa lounas, jonka jälkeen hörpittiin vielä kahvit. Kahvien lomassa keskustelimme keskenämme kaiken maailman jutuista ja vieressä oleva intialainen mies tuli väliin kysymään mitä kieltä puhumme. Tätä muuten tapahtuu täällä todella usein. Monet sekoittavat suomenkielen venäjään, saksaan ja on meidän kieltä luultu, jopa espanjaksikin;) Höpöttelimme intialaisen miehen kanssa pitkän tovin ennen kuin lähdimme kotiin. Mielenkiintoisia ihmisten tarinoita on aina niin ilo kuunnella:)

Illalla kotiin päästessä olin jo niin rättipoikki, että jäi blogin päivitys kokonaan väliin. Väsymys on ollut edelleen mukana vahvasti joka päivä, mutta toivon todella, että suunta alkaa olla jo ylöspäin.

Huomenna alkaa final exam viikko koulussa. Viisi tenttiä seuraavan puolentoista viikon aikana ja sen jälkeen homma on kasassa.

Nyt sähköpostin purkamista ja aamupalaa. Kuullaan pian! Koitan keräillä myöhemmin vielä muutamia kuvia Langkawilta erilliseen postaukseen.

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3


We flew back to KL from Langkawi yesterday but in the evening I was so tired that this post has to wait until this morning. Today I have to go through my email from past two days and try to pic up some more pix from langkawi for you for another blog post. Next week is the first final exam week for us here in KL and after five exams the exchange semester in the UPM is over. The time flies to fast!

Have a nice Sunday guys!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *