12.6.2015

Litle Black Dress

pikkumusta

1. TÄÄLLÄ / 2. TÄÄLLÄ / 3. TÄÄLLÄ / 4. TÄÄLLÄ / 5. TÄÄLLÄ / 6. TÄÄLLÄ (adlinks)

Jäin viime viikolla ihastelemaan kahvilassa tyylikkään naisen asua, joka oli kaikessa yksinkertaisuudessaan aivan tajuttoman upea! Täydellisesti istuva pikkumusta, ryhdikäs merkkilaukku ja vaaleat nudet korkkarit jalassa. Sirot korut tekivät asuun vielä pisteen iin päälle. Tästä innostuneena keräsin nettikaupoista muutamia upeita pikkumustia. Kollaasin ykkönen on melkein tismalleen samalainen, jonka näin kahvilassa olleella naisella. Vaikka kesällä valkoisen ystävä olenkin niin kyllä ajaton musta on vaan aina takuu varma! Mikä näistä on teidän suosikki?:)

Last week I admired a lady in a coffee shop who were dressed up in a outfit that was simple but so beautiful. Perfect fit little black dress with classic bag and nude heels!! Inspired by her I collected here some beautiful black dresses out of which the number one is just like the one I saw on the lady in the coffee shop. Although I always prefer white I have to say that timeless black comes close to it. Which one of these is your favorite?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Pinja
  12.6.2015 at 18:53

  Tuo ykkönen on kyllä upea! Pikkumusta näyttää tosiaan aina tyylikkäältä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   14.6.2015 at 04:31

   Siinä on kyllä niin ihana tuo kaula-aukko <3 Muuten simppeli, mutta leikkauksella saa ihan hurjasti lisää mielenkiintoa :)

 • Reply
  mama
  13.6.2015 at 15:38

  1, 5 ja 6 on mielestäni kauneimmat…. En tykkää ollenkaan liian kapeista ala-osista, eli tuo 5 on siinä ja siinä :)
  <3

  • Reply
   monasdailystyle
   14.6.2015 at 04:32

   A-linjaiset mekot on myös super kivoja! Sellainen jäikin nyt tästä kokonaan pois! Pitää niitä myös metsästellä:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *