8.6.2015

Jumpsuit

roseoutfit
rose3
roseoutfit2
rose4
rose5

Pictures, Eetu Visuri

Shoes, Zara (similar here, here & here)
Jumpsuit, Nly Trend (similar here & here)
Kimono, Forever 21 (similar here)
Bag, Forever 21 (similar here)

Muutama viikko sitten kävimme ystävien kanssa dinnerillä Sambassa, josta tein vinkkipostauksen aikaisemmin täällä. Asuna tuona iltana oli musta jumpsuit ja kukkakuvioinen kimono. Näissä Eetun kanssa jälkeen päin otetuissa kuvissa jalassa on Zaran punaiset korkkarit, mutta oikeasti jalasta löytyi mustat ballerinat ihan pelkästään mukavuussyistä. Täällä KL:ssä ei ole tullut käytettyä juuri lainkaan korkkareita, kun moneen paikkaan on sen verran kävelymatkaa, että lenkkarit ovat paljon järkevämmät olla jalassa.

Värikkäällä kimonolla saa loistavasti lisää särmää ja mielenkiintoa tavallisen mustan jumpsuitin kanssa. Itseltäni löytyy täällä muutama kukkakuvioinen kimono, jotka olen Forever 21:sta löytänyt. Ne tulevat olemaan varmasti myös Suomessa paljon käytössä.

Mitäs mieltä te olette kokonaisuudesta ja kimonon yhdistämisestä jumpsuitin kanssa?:)

In these pictures I wear the same outfit as I wore in the Samba dinner last week. Black jumpsuit and red heels from Zara looks great together but in the real life I mostly have to use ballerinas here in KL because we are going everywhere by foot. With the colorful kimono I added some edge on the outfit. I have two kimonos with flower print which I bought from Forever 21 from here KL and I will definitely use those a lot in Finland also. What do you think about this kimono plus jumpsuit combination?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Pinja
  8.6.2015 at 09:38

  Vautsi mikä asu, tuo kimono on aivan ihana!

  • Reply
   monasdailystyle
   9.6.2015 at 03:24

   Kiitos Pinja <3:)

 • Reply
  Mi
  8.6.2015 at 12:59

  Kauniin värinen ja kaunis asu muutoin, mutta valitettavasti minun silmissäni kimono näyttää aamutakilta=(

  • Reply
   monasdailystyle
   9.6.2015 at 03:25

   Eetu sanoi ihan samaa ;D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *