6.6.2015

Samba Brazilian Steakhouse Churrascaria @ Avenue K

samba3
samba
samba2

Kävimme muutama viikko sitten ystäväporukalla syömässä täällä KL:ssä Samba Brazilian Steakhouse Churrascaria nimisessä ravintolassa. Meidän naapuri Niklas oli ylistänyt paikkaa niin monta kertaa, että pakkohan se oli testata. Keskiviikkosin Sambassa naiset saa buffetin puoleen hintaan, joten hintakin oli varsin kohtuullinen (normaali. 99 ++).

Tarjolla on siis buffet, jossa valinnan varaa on paljon! Mereneläviä, sushia, jälkkäreitä ja vaikka mitä. Pääpointti buffetissa on kuitenkin lihat, joita tarjoillaan pöytiin. Tarjoilijat kiertävät ravintolassa erilaisten lihojen kanssa ja niitä saa ottaa lautaselleen niin paljon kuin haluaa.

Itse keskityin kuvien sijaan tällä kertaa enemmän syömiseen ja seuraan, joten todistusaineisto lihavartaista jäi olemattomaksi. Vinkkiä tästä ravintolasta oli kuitenkin jaettava täällä, mikäli joku teistä sattuu KL:n nurkilla pyörimään:) Muutamassa blogissa on todella kattavat postaukset tästä ravintolasta, jotka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa. Postaukset löytyvät täältä ja täältä.

Ehdottomasti testaamisen arvoinen paikka ja varsinkin lihan ystäville ihan ehdoton. Veikkaan, että erityisesti monet miehet arvostavat tätä ravintolaa. Osittain tämän Samban puolesta nimesimme Niklaksen jo pihviksi. Ja no, myös Counter on Niklaksen paikka puolen kilon hampparipihvineen ;D

Onko Samba jollekin teistä jo entuudestaan tuttu ravintola? :)

Few weeks ago we had a dinner in Samba Brazilian Steakhouse Churrascaria. The restaurant is all about skewered beef that is barbecued in a special grill and served on the table. This dinner also included a buffet with a wide selection of salads, seafood, sushi, Brazilian dishes, local dishes and some desserts. I really recommend this restaurant for everyone visiting in KL especially those who like well prepared meet!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nora
  7.6.2015 at 02:01

  Millaista on KL:n yöelämässä? Onko hyviä vinkkejä?

  • Reply
   monasdailystyle
   7.6.2015 at 04:49

   Noh, me ei olla oltu kertaakaan täällä bilettämässä, joten mulla ei oo omasta takaa kokemuksia:D Muut vaihtarit ovat käyneet kuitenkin changkat baarikadulla (se on ihan meidän vieressä). Siellä on länkkäreille suunnattuja baareja ja niistä saa ihan perus alkoholijuomia (drinksut, oluet yms yms) ja musan perusteella meno melkoista ;D Monet ovat myös kehuneet Skybaria, jossa esim keskiviikkoisin naiset saa drinksut ilmaiseksi 11 asti:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *