30.5.2015

Sport Favorites

Parin viikon laiskottelu saa nyt luvan loppua! ;) Juuri kun pääsin hyvään vauhtiin treenien suhteen niin eiköhän iskenyt joku saakelin lamaannus päälle. Väsytti, paikkoja kolotti ja mielikin oli vähän maassa, eikä treenit innostanut juuri lainkaan lyhyitä lenkkejä ja joogaa lukuunottamatta. Mukavasti samaan saumaan osui vielä nuo kuukauden ihanimmat naisten päivät, joten homma oli siltä osin selvä. Olen muuten huomannut, että täällä reissussa olessa nuo kerran kuukaudessa kärsittävät päivät ovat olleet huomattavasti ikävämmät mitä kotona Suomessa. On se vaan jännä, että kroppa reagoi niin selvästi kaikkeen.

favorites

Pants – here / Top – here / Shirt – here / Sneakers –here (adlinks)

Mutta nyt siis taas takaisin niiden treenien pariin! Olen täällä hehkuttanut noin sata kertaa Kayla Itsenes jumppia ja edelleenkin niistä tykkään hulluna, mutta pitkästä aikaa  innostuminen on kohdistunut myös salitreeneihin. Täytyy kyllä myöntää, että kunnon salijumpasta saa aivan erilaiset kiksit mitä mistään muusta treenistä. Etenkin silloin, kun joku asia ärsyttää niin, ettei sanotuksi saa;) Ärsytti muita kuinka paljon tahansa niin kyllä se rehellinen jalkapäivä vaan on melkoinen ja saa ihan super hyvät energiat aikaan!! Kunnon intohimoista bodaria musta ei tule, mutta salijumppa pari kertaa viikossa ihan loistavaa vastapainoa rauhalliselle joogaamiselle ja aerobisille jumpille.

Yllä vielä päivän toiveasua salille. Mustaa ja valkoista!! Salivaatteissa saa kyllä olla väriä, mutta viime aikoina olen selvästi alkanut kallistua niidenkin osalta tuttuun ja turvalliseen. Kyllä B&W yhdistelmä toimii vaan vuodesta toiseen. Forever 21:sta hommasin juuri toissaviikolla uuden mustan treenitopin. Heiltä löytyy super ihania treenivaatteita, mutta harmikseni täytyy todeta, että laatu ei kyllä ole ollut kovin hyvää. Edelleen kannatan tuttua ja turvallista Nikea – niihin ei ole tarvinnut koskaan pettyä.

I have been lazy when it comes to exercising lately. I had a nice flow with work outs but for some reason I have not been so active lately. Now I have to shape up and start exercising as usual again. In this post I collected some inspiration. Inspiration comes from wearing pretty clothes in the gym, does it? ;) Nike + Black and White = My favorite combo!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *