28.5.2015

Hääpaikka Turusta?

häät

print screen, https://www.pinterest.com/monasdailystyle/wedding-decoration/

Havahduin tässä yksi päivä siihen, että mikäli ajatuksena on pitää meidän häät ensi kesänä pitäisi kohta jo olla varaamassa hääpaikkaa! Kaipaisinkin nyt teidän vinkkejä kauniista paikoista Turun seudulla.

Muutamia vaihtoehtoja olen jo selaillut netissä, mutta kesällä olisi kiva mennä katsomaan paikkoja ihan paikan päälle. Vai mahtaakohan olla jo auttamatta liian myöhässä varauksien kanssa?? Miten aikaisin te muut häitä järjestäneet olette paikan varanneet?

I woke up one day with the reality that if we are willing to get married next Summer we should already start looking and making reservation for the wedding place. Do you have any recommendations for wedding places in the Turku area? I hope that I am not already late with this.. How early have you guys booked the places?


You Might Also Like

30 Comments

  • Reply
    Alisha
    28.5.2015 at 07:32

    Moi Mona! Me oltiin häissä Turussa kerran Hus Lindmanissa. Vihkiminen oli tuomiokirkossa ja häävieraat pystyivät siitä kävelemään suoraan juhlapaikkaan. Lisäksi esim Scandic Julia on ihan vieressä, niin kaikki siirtyminen näin ulkopaikkakuntalaiselle kävi helposti kävellen! Hus Lindman oli tosi kiva juhlapaikka, piha-aluetta löytyy ja sisätilat ovat kauniit. Ruokakin oli hyvää :)

    xx

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 09:36

      Moi Alisha ja iso kiitos kommentista <3 :)
      Oi Hus Lindman on niiiiiin ihana. Ystäväni jo facebookissakin sitä suositteli hääpaikaksi. Pitää ehdottomasti laittaa se listalle yhdeksi vaihtoehdoksi!! :) Vihkikirkkona meillä tulee näillä näkymin olemaan Mikaelin kirkko, mutta ei sekään kaukana ole:)

  • Reply
    mappela
    28.5.2015 at 09:20

    serkkuni häät olivat manillassa ja paikkana se oli mitä sopivin ja tunnelmallisin häähumuun. voin lämpimästi suositella. <3

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 09:40

      Oi Manilla on myös super kaunis <3 Ehdottomasti harkintalistalle!!8)

  • Reply
    A
    28.5.2015 at 09:57

    Eksyin sun blogiin piitkästä aikaa ja siis oli aivan pakko tulla komentoimaan kun selasin sun muutamia vanhempia postauksia. Tästä blogista huokuu semmonen rauhallinen positiivinen energia! Taisitte tammikuussa tulla vastaan muuten krabilla siina rantakadulla ja tajusin sen vasta kun olitte menneet ohi että nyt oli kyllä tutun näköinen naama :D

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:19

      Voiii ihana sinä <3:) Ja eikä – pieni maailma :D Jos törmäillään Suomen kamaralla, tai miksei muuallakin niin tuu ihmeessä nykäisemään hihasta;)

  • Reply
    Rimpula Laura
    28.5.2015 at 10:02

    Meillä oli tuolla Kankaisten kartanolla! Se on ihana paikka ja sinne sai (ainakin vielä vuonna 2011) tuoda omat cateraukset ja kaikki! Meillä oli Blankosta ruuat ja baarimesut hommattiin itse. Täällä joku postaus häistämme. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:34

      Voi en kestä mikä postaus – te ihanat <3
      Taitaapi olla, et jos tuon paikan haluaa ni menee aika paljon eteenpäin meiän häät ;D Sain jo yhdestä toisesta paikasta mukavan ytimekkään vastauksen kun kysyin, että sattuisko elokuun ekalle vkl olevan vapaata: "Valitettavasti ei" :D :D Tais olla aika kyllästynyt kyselyihin vastaaja langan toisessa päässä , hih :D
      Mun pitääkin haastatella sua lisää hääjutskista ku tullaan Suomeen takas. Kaffetreffit aurajoen rantaan loppukesästä!? :)

      • Reply
        Laura
        29.5.2015 at 10:24

        Emmä kestä! Hahha! Joo voi olla tunkua paikkoihin, mut kannattaa tietty aina kokeilla – tympeistä vastauksista huolimatta! :D Voihan se olla, et johonki ois tullu just peruutus!
        Joo, todellakin kahvit! Ois kiva nähä! <3

  • Reply
    Heli
    28.5.2015 at 10:03

    Pidimme hääjuhlamme Submarinassa ja se oli mielestäni erittäin kaunis paikka. Järjestelyt sujuivat mainiosti ja tilaan mahtuu kivasti, myös bändi sekä tanssilattia :) Suosittelen sitä lämpimästi!

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:37

      Hei oi ja se olis oikeastaan niin ku aivan eikä melkein täydellisellä paikallakin!! :) Pitää kysellä sieltäkin! Kiitos paljon vinkistä :)

  • Reply
    Tiina
    28.5.2015 at 10:04

    Olen jo itse etsimässä juhlapaikkaa kesälle 2017, en tosin Turusta, mutta kuitenkin. Monessa paikassa on kesä 2016 tuntuu olevan jo loppuunvarattu. Minua “varoiteltiin” jo etukäteen, että kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä ja hyvä vinkki se näyttää olevan ollut. Tämän hetkistä suosikkipaikkaani en enää kesäksi 2016 saisikaan. Tsemppiä etsintään!

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:47

      No kyllä! Mulla ei ollut kyllä lainkaan käsitystä, että menee parilla vuodella varaukset:’D No mut nyt varotettiin;D
      Mut eiköhän toi mies tossa pysy vielä pari ylimääräistä vuotta kihlattustatuksella, jos niin huono tuuri kävis ettei löytyis lainkaan paikkaa. Vaikka valinnanvaraa kyllä tuntuu löytyvän. Huh, ehkä vähän liikaakin.. Ei oo toi päättäminen vahvinta alaa;) Joten kiitos – tsemppi tulee tarpeeseen! :D

  • Reply
    t
    28.5.2015 at 10:33

    Hus Lindmania ehdottaisin kyllä myös. Niin kaunis paikka! Olen ollut siellä kerran lounaalla ja kerran Indexin vuosijuhlissa. Ehdottomasti kannattaa harkita! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:49

      Menee ehottomasti viesti listalle. Tässä saa alkaa laittaa kyselyitä vapaista viikonlopuista ihan työkseen;D Kiitos T sullekin vinkistä <3

  • Reply
    Nimetön
    28.5.2015 at 11:40

    Minulla ei ole kokemusta Turun juhlatiloista hääpaikkana mutta nämä ovat mielestäni kiinnostavia vaihtoehtoja:

    Tilausravintola Neuvolansali
    http://www.neuvolansali.fi

    Logomo
    http://www.logomo.fi/fi/jarjestajalle/juhlat-ja-haat/haat/

    Villa Marjaniemi Ruissalossa
    http://www.villamarjaniemi.fi

    Aula Cafe (Aboa Vetus & Ars Nova -museossa)
    http://www.aulacafe.fi

    Ruissalon Telakka/Veistämön sali
    http://www.ruissalontelakka.fi
    Mikäli ymmärsin oikein, tämäkin uusi tila on vuokrattavissa juhlatilakäyttöön eli kannattaa tiedustella! :)

    • Reply
      Nimetön
      28.5.2015 at 11:59

      Unohtui vielä mainita, että hääpaikan (tai ylipäänsä juhlapaikan) valinnassa kannattaa omasta mielestäni ja kokemuksestani miettiä sitä, paljonko valmisteluja haluaa tai on valmis tekemään itse esimerkiksi paikan koristeluihin tai kattaukseen liittyen eli näistä kannattaa kysyä.

      Joissain paikoissa juhlatilan somistaminen sisältyy tilavuokraan, joissain tapauksissa pitopalvelu hoitaa sen puolen (joko lisämaksusta tai se sisältyy hintaan) tai jos haluaa hoitaa tuon puolen itse.

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:51

      Wau – Iso kiitos vinkeistä ja linkeistä!! Mahtavuutta:) Ei meillä Turun alueella kyllä onneksi vaihtoehdot lopu. Mä oon ollut aivan pimennossa kaikista hääpaikoista ja kröhöm noista varausajoista myös…;)

  • Reply
    Tuija
    28.5.2015 at 12:14

    Moikka! Meillä oli juhlat Villa Promenadessa Ruissalon kansanpuistossa. Ihana tila ja todella hyvät ruuat, jotka tulivat Herkkupiste cateringin kautta.

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:52

      Kiitos Tuija sullekin vinkistä <3 Meitsi on jotenkin ajatellut, että kyl kaikki sit vaan niin ku suttaantuu ja hoituu, mut huh jo pelkän paikan etsiminen taitaa vaatia vähän hommaa… Mulla on ollut aika ruusuinen kuva hääsuunnittelusta;D

  • Reply
    jennii--
    28.5.2015 at 12:15

    Meillä häät toisella paikkakunnalla heinäkuussa 2016, ja nyt kolmen viikon aikana ollaan varattu kirkko,juhlapaikka, videokuvaaja, valokuvaaja ja bändi. Videokuvaajista osui vasta kolmas jolla ei meidän päivä ollut vielä varattuna ja kirkosta oli varattu jo kesäkuulta jokainen lauantai.

    Joten suosittelen pian varaamaan jos on joku suosittu viikonloppu mielessä :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:56

      #omg.
      Mä oon niin jäljessä ;D Onneks ton miehen pitäs tossa pysyä vaikka häät vähän lykkääntyiskin – vaik ei kai sitäkään koskaan tiedä :D

  • Reply
    Reetta V.
    28.5.2015 at 14:50

    Satun olemaan kaasona kaksissa ensi vuonna Turussa järkättävissä häissä ja ainakin nämä kaksi paikkaa on koettu tässä eri vaihtoehtoja selatessa varsin hyviksi: Wanha Talli Piikkiössä ja Kankaisten kartano Maskussa. Ensimmäinen on tosin supersuosittu, mutta hyvällä tuurilla voi saada varattua! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 15:59

      Tuolla Kankaisten kartanossa oon ollut kerran työpaikan juhlissa ja se on kyllä ihan mielettömän kaunis <3 :) Tuo toinen meni kyselylistalle! :) Kiitos paljon vinkeistä:)

  • Reply
    -A-
    28.5.2015 at 15:36

    Heippa!
    Pitkästä aikaa minäkin saan aikaiseksi kommentoida :) Hääpaikkojahan Turun alueella on paljon, riippuu vähän millaista etsii ja millä budjetilla.. Vanha Raatihuone vanhalla suurtorilla on huikea paikka. Kupittaan paviljonki taas kesällä keskellä ihanaa vihreyttä. Aula cafe taas ei tarvitse mitään ylimääräistä koristetta. Turussa on myös paljon hotellien juhlasaleja mielettömän hienossa kunnossa. Ruissalossa, kakskerrassa ja Maskussa on ihania huviloita puutarhoineen. Myös zoolandiassa on mahtava hirsitalo juhlasalina :) Turun Linnan saleja saa myös vuokrata. Että kyllähän näitä täältä löytyy, tosiaan hyvissä ajoissa kannattaa olla kun toiset paikat voidaan kaksi vuottakin etukäteen varata. Meillä varattiin juhlapaikka noin vuosi ennen häitä ja kaiken muun ehti hyvin vasta sen jälkeen. Tsemppiä suunnitteluun, se on ihanaa aikaa ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.5.2015 at 16:03

      Kiiitos ihana vinkeistä <3<3 Ja huh hei – todellakin valikoimaa riittää. Mä en oo vielä ihan varma oonko hääsuunnittelija tyyppiä vai olisko helpompi vaan antaa jonkun muun hoitaa suunnittelu…;)

  • Reply
    kaaso
    28.5.2015 at 18:37

    Jos haluaa vähän modernimman hääpaikan niin suosittelen Submarinaa! Nettisivut eivät päästä tätä tyylikästä paikkaa ihan oikeuksiinsa mutta kannattaa harkita tätä, sijaintikin on tosi hyvä ihan Turun keskustassa Aurajoen kupeessa. :)

  • Reply
    Anna
    29.5.2015 at 00:20

    Meidän häät pidettiin 12/11 Hus Lindmanissa. Olin todella tyytyväinen, ja mies myös. Turussa olen myös juhlinut häitä Hirvensalon Taidekappelin viereisessä Merikarina-salissa ja Maarian pappilassa. Me kierrettiin lähemmäs kymmenen juhlatilaa Turussa ja lähistöllä, tuo Hus Lindman vaan kolahti heti ihan täysillä! Muut oli joko liian kaukana tai ei kuitenkaan niin mieleen. Hirvensalossa on myös yksi tosi kiva juhlatila/hirsihuvila, missä on pitopalvelu omasta takaa ja tosi osaava ja ystävällinen henkilökunta. Mä olisin itseasiassa ollut halukas juhlimaan meidän häitä siellä, mutta mieheen se ei kolahtanut. Hän halusi jotain vanhempaa ja perinteikkäämpää. Toinen mitä mietittiin oli Ruissalossa sijaitseva Aurinkokahvila. Kesällä siellä on sellainen juhlatila ulkona, mutta talvella me oltais järjestetty juhlat kartanossa sisällä. Turussa on kyllä paljon vaihtoehtoja, kannattaa googlata ja lähteä tutustumaan eri vaihtoehtoihin, niin varmaan löytää mieleisensä.:)

  • Reply
    Janina
    4.6.2015 at 19:57

    Hus Lindman ja Manilla ovat suosikkejani Turun juhlapaikoista (niistä jotka ovat itselläni tiedossa), lisäksi on yksi tosi nätti, jonka nimeä en nyt mitenkään pysty saamaan mieleeni. Täytyy tulla vinkkaamaan vielä se myöhemmin :D

  • Reply
    Emmi
    10.7.2015 at 22:49

    Vielä vinkkinä meillä on tarjolla oikein kiva hääpaikka 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta! ;D Moderni tila Hintsan kartanon pihapiirissä ja häitä juhlimaan mahtuu hyvin n. 170 henkeä. Saatiin remontoitua talvella ja ensi kesälle on vielä hyvin tilaa :)

    Teen juuri uusia nettisivuja, käykää kurkkimassa: Hintsan juhlatila!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *