28.5.2015

Arkiasu

outfit10
outfit11

 

Shoes, Reebok / Skirt, Cotton on / Shirt, Massimo Dutti / Bag, Forever 21

Wouuu! Iso iso kiitos kaikille vinkeistä edelliseen hääpaikka– postaukseen! Olette ihan parhaita. Olin eilen vielä autuaan tietämätön siitä miten paljon valinnanvaraa löytyy, puhumattakaan siitä miten paljon aikaisemmin näitä paikkoja pitäisi olla varaamassa! :D Huh ja hei sanon vaan. En ole aivan varma olenko ihan paras mahdollinen hääsuunnittelija, mutta saa nähdä mitä tästä tulee. Tulen varmaan vielä sataan kertaan pyytämään täältä jeesiä valinnoissa ja muussa häihin liittyvässä;) Mutta luulisi noista vaihtoehdoista yksi löytyvän ensi vuoden elokuulle. Mikäli ei niin sitten siirtyy häät vaan etiöpäin syksylle tai seuraavaan vuoteen. Ei se niin vakavaa onneksi ole ja eiköhän tuo mies tuossa rinnalla pysy pelkällä tahdon lupauksilla;)

Yllä asu eiliseltä. Valkoinen t-paita on täällä mun tavaramerkki. Niitä löytyy kolme. Tämä on niistä kolmesta lemppari.

Nyt iltapalan kimppuun ja ajoissa nukkumaan. Ihan hulluna hommaa tuntuu olevan vaikkei oikeasti edes ole. Palataan siis pian.

Ps. Onko mun lukijoiden joukossa ketään hääsuunnittelijaa?? :D Mä harkitsen jo tämän duunin ulkoistamista. Heh, ensimmäisen päivän jälkeen ;D

First of all thank you guys for the comments and help/advices in the wedding place post. I now know that there is so many alternative place near Turku and also that I am almost late with this one.. Hope that at least one of these places is not fully booked yet. But if so we just have to postpone the weddings. I think that Eetu will stay besides me no matter what.

This is my outfit from yesterday. I wore one of my three white t-shirts, my favorite one and striped skirt that actually is a dress. :) Next it is time to have my evening snack before going into bed.

Ps. Is there anyone who is professional wedding planner? I already am thinking of outsourcing.. After the first day! :D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Reetta V.
  29.5.2015 at 09:09

  Haha hääsuunnittelija en ole, mutta kaksi kaason pestiä takana ja kaksi edessä, joten tietoa on jo ihan liikaakin! Että huutele vaan, kun tarviit jeesiä. Eiköhän sun lukijoista löydy tietoa, mistä ikinä tarviikaan! :)

 • Reply
  Nimetön
  29.5.2015 at 11:55

  Heheh, tunnistan tuskasi! ;) Mulle hääjärjestelyt ei ollut kyllä yhtään mieluisaa puuhaa, vaikka juhlat olivatkin hyvin pienimuotoiset. Lopulta itse hääpäivä oli kyllä juuri sellainen kuin olimme mieheni kanssa toivoneet eli paras päivä ikinä! :)

  Paras vinkkini on, että mietitte jo vaikka nyt heti, mitkä asiat häissänne ovat mielestänne tärkeitä/mihin haluatte satsata, nämä nyt esimerkkeinä:

  – vihkipaikka

  – juhlapaikka (sijainti, tunnelma, yksi iso tila vai pieniä huoneita, haluatteko koristella/somistaa/kattaa ym. itse vai päästä sen suhteen helpolla. Jotkut haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse, minä esimerkiksi halusin luottaa siihen, että ammattilaiset osaavat tehdä asiat puolestamme paremmin.)

  – ruoka/catering/juomat (minkä tyylistä ruokaa/tarjoiluja, perinteinen kakku vai esim. cup cakeseja, voiko juhlatilaan tuoda omat juomat vai pitääkö ostaa sieltä)

  – mahdollinen ohjelma (tämäkin aiheutti minulle harmaita hiuksia :D), haluatteko esim. rentoa oleskelua, puheita, jonkinlaisen ilta- tai yödiskon, kuvauspisteen vieraille/vieraiden kanssa, “perinteisiä” hääleikkejä -> tässäkin on niin paljon mahdollisuuksia tehdä häistä juuri sellaiset kuin te haluatte!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *