23.5.2015

Summer outfit throwback

kesänasu1kesänasu2
kesänasu3
kesänasu5kesänasu4

Shoes, Bronx / similar here
Jeans, Liu Jo* / similar here
Shirt, Day Birger Et Mikkelsen / similar here
Bag, Mulberry Alexa/ similar here
Glasses, Ray Ban* / similar here
Watch, Michael Kors / similar here
Bracelet, Gift from friend / similar here
(giveaway*/adlinks)

Huomenta ja ihanaa lauantaita! Meillä sujuu viikonloppu rennosti KL:ssä. Tänään ollaan suuntaamassa pienellä suomalaisporukalla leffaan katsomaan Big Game elokuvaa, joka vasta tuli ensi-iltaan! Jännä nähdä millainen mestariteos onkaan vastassa;) Aika hassua mennä katsomaan täällä Malesiassa leffaa, jossa puhutaan Suomea!! :D

Päädyin asukuvien kanssa muuten nyt throwback ratkaisuun! Koska täällä KL:ssä niitä asuja ei juuri tule kuvattua niin laitetaan jakoon muutamia vanhoja kesäasuja sellaisten kuvien muodossa, joita tänne blogiin ei ole aikaisemmin päätynyt:) Ensi viikolla siis luvassa pitkästä aikaa taas hieman outfit settiä. Ulkoisella kovalevyllä on myös vaikka mitä muita vanhoja kuvia kasoittain, joita olen jonkun verran käynyt läpi. Niin paljon on jäänyt julkaisematta ihania reissukuvia vanhoilta reissuilta ja vaikka mitä muuta. Koitan saada sieltä täältä pieniä palasia koottua blogiin muiden höpötyksien ja kuulumisten lomaan.

Mutta nyt kello lähentelee jo puolta päivää täällä, joten seuraavaksi lounasta kaupungilla! Kuullaan pian <3

Postaustoiveita otan myös super mielelläni vastaan! Iso liuta on muistilistalla ylhäällä, mutta aina kuulen mielelläni lisää ideoita ja erityisesti palautetta mitä kaipaatte blogiin juuri tällä hetkellä lisää!! :)

Good morning! Today we will have a nice day and we are going in movie theater to watch this new Finnish movie Big game. So weird to see a movie spoken in Finnish here in Malaysia. :) On this post I released one of my throwback outfits and more will be coming soon. This is one way to show you my outfits with pictures not published before. In the summer there will be more outfit posts as I get back to my arsenal at home. ;) Next we are heading to lunch as it is already noon here. BTW, if you guys have any wishes or ideas about posts don´t hesitate to shout it out loud in the comment box! :D

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rosita
  23.5.2015 at 08:41

  Ihana asu ja kauniita kuvia :) Hyvää viikkistä sinne!

  • Reply
   monasdailystyle
   23.5.2015 at 11:14

   Kiitos paljon Rosita <3 :)

 • Reply
  Siru
  23.5.2015 at 10:26

  Postaustoive!: sadepäivän pelastaja, eli mitä laittaa päälle/miten meikata/miten laittaa hiukset, kun ulkona tuulee ja sataa. Saitko kiinni ajatuksesta? Tää probleema on ainakin itsellä melko usein

  • Reply
   monasdailystyle
   23.5.2015 at 11:13

   Hei mahtava idis!:) Kiitos postaustoiveesta, kokoan muutamia omia käytössä olevia juttuja postaukseen :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *