16.5.2015

Amazing Cameron Highlands

cameron2
cameron3cameron1

Terkkuja Cameron Highlandin kauniiden maisemien keskeltä. Rakastan tätä paikkaa. Sanat eivätkä edes kuvat riitä kuvailemaan upeita maisemia ja rauhallista tunnelmaa. Voi vitsit miten taas toivoisin, että tämä blogin alusta sallisi leveämmät kuvat, jotta ne tulisivat edes hieman enemmän oikeuksiinsa.

Tämän päivän opastetulta kierrokselta jäi moni upea asia mieleen, mutta erityisesti Mossy Forest. Voihan pojat mikä satumaailma! Niin epätodellinen kokemus.

Kuvia ja fiiliksiä luvassa rutkasti reissun jälkeen. Meidän hotellin netti on tooooooodella hidas ja näiden kolmenkin kuvan laataamiseen meni ikuisuus. Palataan siis KL:stä taas langoille.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille ja kuullaan pian <3 Käykäähän kurkkimassa reissufiiliksiä reaaliajassa Snapchatin puolella. Löytyy nimimerkillä monanieminen. Mikäli et ole vielä tutustunut sovellukseen suosittelen pika pikaa sen tekemään! Ihan hullun hauska ja koukuttava:D Teen jossain vaiheessa postausta omista suosikeistani siellä. Toivottavasti pian isompi joukko suomalaisiakin lifestyle blogeja innostuu hommasta – monia sinne nimittäin kaipailen itsekin seurattavaksi;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Alisha
  16.5.2015 at 18:52

  Mukavaa, että tykkäät Cameron Highlandsistä :) Oletko kuullut vielä Jim Thompsonin mysteeristä, joka liittyy hyvin läheisesti Cameron Highlandsiin? Hyvin kiehtovaa :) http://www.cameronhighlandsresort.com/jimthompson.htm

  Jim Thompsonin talo on Bangkokissa – jos et ole koskaan käynyt, suosittelen. Se on kuin keidas keskellä kiireistä kaupunkia.

  Terkut!! xx

  • Reply
   monasdailystyle
   17.5.2015 at 14:30

   Hei en ollut kuullut, onpa mielenkiintoinen:)
   Bangkokissa pitää joskus vielä käydä uudelleen, joten tuonne siis ehdottomasti visiitti!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *