13.4.2015

Keväiset toiveasut

Jihuu, vihdoinkin Suomeenkin on tainnut tulla keväiset kelit! Ihana lukea lempiblogeista, että aurinko pilkahtelee ja moni hehkuttaa valoisia kuvia <3 :) Keräsin tähän muutaman keväisen toiveasun inspiraatioksi. Olen kolunnut taas pinterestia asuinspiksen perässä ja muutaman silmään pistäneen asun pohjalta kokosin hyvin simppelit ja ajattomat kokonaisuudet.

toiveasu1

aurinkolasit täällä, takki täällä, paita täällä, farkut täällä, korkkarit täällä

Revityt farkut ja valkoinen bleiseri on täydellinen yhdistelmä! Kevään tullen ripaus hempeää väriä vielä joukkoon niin avot:)

toiveasu2

aurinkolasit täällä, paita täällä, housut täällä, kengät täällä, kello täällä

Olen varmaan jo muutaman vuoden metsästänyt valkoisia farkkuja. Edelleenkään en niitä ole tullut hankkineeksi. Aina ihailen niitä muiden päällä ja hiplailen vaatekaupoissa rekeissä, mutta ei niin ei :D Mikäli valkoiset farkut löytyisivät vaatekaapistani yhdistäisin ne kevyen harmaan neuleen ja leokuvioisten espandrillosten kanssa. Päähän vielä super isot arskat! :)

Iskeekö valkoiset farkut teihin? Entä onko muita, jotka vannovat valkoisen bleiserin ja revittyjen farkkujen nimeen?:)

(Commercial links)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Heidi
    13.4.2015 at 19:10

    mä haaveilen valkoisista farkuista ja löysinkin tosi kivat. ne näyttää tosi kivoilta myös muiden päällä. Mutta mulle tulee outo olo valkoisissa housuissa. Tai siis sotkisin ne varmaan heti :D .
    Käytin viikon loppuna valkoista takki ja espan puiston penkiltä noustessa piti kysyä heti poikaystävältä, ettei kai vaan takissa oo mitään likaa. Varmaan mun tuurilla istuisin valkoisissa housuissa jonkun likaläntin päälle tai tiputtaisin ruokaa syliin. Oon vasta pari vuotta sitten oppinu käyttämään valkoisia paitoja. Mutta pikkuhiljaa voisin siirtyä niihin valkoisiin housuihinkin :).

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:29

      Sama juttu, outo olo tulee valkoisissa farkuissa :D Oon myös melkoinen sottapytty, joten aika varovainen saa olla kaiken valkoisen kanssa aina :D

  • Reply
    Elina
    13.4.2015 at 19:39

    Eka asu on kiva, mä kans tykkään revityistä farkuista ja niiden kans teeppari ja sit valkoinen bleiseri!

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:11

      Yksinkertainen on parasta :) Tuolla yhdistelmällä menee niin moneen:)

  • Reply
    Pinja
    13.4.2015 at 22:20

    Mäkin oon ihaillut valkoisia farkkuja jo pitkään mutta vasta nyt sain ostettua itelleni ja ai että mä tykkään! :D Nyt kun valkoset farkut ja bleiseri löytyy kaapista niin vielä pitäisi ne täydelliset revityt farkut löytää ;)

    • Reply
      monasdailystyle
      14.4.2015 at 06:08

      Kyllä munkin on ihan pakko löytää sopivat yksilöt. Nyt pitäs vaan jaksaa lähteä kunnon farkkumetsästykseen;)

  • Reply
    Lotta
    15.4.2015 at 22:48

    ihania nää sun kokoamat asut!! Tykkään:) mutta hei toisen kollaasin kenkiä ei löydy kun painaa linkistä :( zalandosta löytyy näköjään mut minkä merkkiset mahtaa olla :)

    • Reply
      monasdailystyle
      16.4.2015 at 04:34

      Kiva kuulla Lotta, että nää on tykättyjä:) Nyt kun ei juuri asukuviakaan saaotettua super pienen vaatekaapin sisällön takia niin on erityisen kiva tehdä näitä :)
      Hmm.. näkyykö nyt oikein? Nuo ovat Even&Odd merkin Espandrillot! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *