30.3.2015

Uusi viikko

latte
tentit

Moikka moi! Uusi viikko lähti täällä päässä käyntiin kauhealla kasalla kouluhommia. Kolme tehtävää on jäänyt viimeiselle deadline viikolle ja tällä viikolla edessä on myös kolme tenttiä. Hommia siis riittäisi. Opiskelun sijaan istun tällä hetkellä kahvilassa jättimäisen latten kanssa selailemassa Balin hotellivaihtoehtoja:D Jep, huono opiskelu-Mona on taas palannut. Motivaatiota tentteihin lukemiseen ei meinaa löytyä mistään, vaikka Eetukin koittaa kovin omalla erikoisella tavallaan tsempata;) Mistäköhän sitä saisi lukuintoa noihin koulukirjoihin…

Ajatukset ovat jo ensi viikossa ja Balissa! Ihan super ihana nähdä ystäviä pitkästä aikaa. Ihan kauhea ikävä jo ehtinyt tulla. Viikosta tulee varmasti ihan mahtava. Tällä hetkellä ollaan kallistumassa Balilla Seminyakiin, mutta ihan sata varmoja ei vielä olla. Viimetipan vinkkejä ja mielipiteitä saa laittaa tulemaan! :D

Nyt koitan saada top 3 kärjen noista Bali hotelleista koottua ja sitten aloitan vihdoinkin nuo kouluhommat… ;) Tällä viikolla tulisi selkeä aikataulutus ja to do lista tarpeeseen… Nyt jo sellainen olo, että jotain kriittistä on unohtunut.

Mites teidän viikko on lähtenyt käyntiin? :) Kiva, että aikaero Suomeen on enää 5 tuntia, kun siellä siirryttiin kesäaikaan! :) Kevät tulee ihan just!! :)

Haleja, kuullaan pian <3

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  ansku
  30.3.2015 at 12:12

  Eihän opiskelu ole kaikkia varten.. niin se vaan on. Aiotko valmistua yliopistosta omasta tutkinnosta kuitenkin vai jatkaa yrittäjänä? Musta tuntuu että tuo yrittäjänä olo on ihan se sun juttu!

  • Reply
   monasdailystyle
   31.3.2015 at 13:28

   Totta, ei todellakaan ole kaikkia varten :D Kyllä mulla vakaa aikomus on saada ainakin kandi puserrettua kasaan! ;) Yrittäjänä jatkan varmasti joka tapauksessa pitkään. Tää todellakin on mun juttu ja haaveena olisi kehittää vähän muutakin tämän ympärille tulevaisuudessa:) Aika näyttää miten käy ;)

 • Reply
  Ansku
  30.3.2015 at 12:19

  Hurrrrjasti tsemppiä opintoihin! Mulla olis motivaatiota muttei aikaa :D Kunpa voisin opiskella täyspäiväsesti…

 • Reply
  maria
  30.3.2015 at 13:37

  Hei!

  Oletko kirjoittanut jossain postauksessa opiskelumotivaatiostasi aikaisemmin? Olen niin samalla aaltopituudella tuon huonon opiskelumotivaation kanssa :D:D Opiskelen myös yhteiskuntatieteitä, ja olen hieman tullut siihen tulokseen, että yliopistossa on vaikea pitää motivaatiota yllä! En tiedä, miten siellä ulkomailla, mutta näin ainakin omassa kotiyliopistossa Suomessa. Opiskelu on niin itsenäistä, että tuota opiskeluotetta on vaikea pitää yllä sen 5-7 vuotta :D Oletko muuten jo kandidaatti? Ja postaathan, jos löydät parannuskeinon tuohon huonoon opiskelumotivaatioon;D

  Maria

  • Reply
   monasdailystyle
   31.3.2015 at 14:16

   Oon maininnut postauksien lomassa ;D Mulla on tosiaan opiskelut aivan kesken eikä kandin teko ole lähimainkaan alkamassa. Ja lupaan kertoa, jos keksin jonkun ihmeaineen tähän ;D
   Eiköhän se sieltä joskus tule. Mä luotan siihen, että kaikella on aikansa ja kyllä se opiskelumotivaatiokin tulee kun on tullakseen. Onneksi ei oo kiire mihinkään eikä kaikkea tarvii pusertaa samana vuonna:D

 • Reply
  S
  30.3.2015 at 15:02

  Seminyakille peukkuja multa! Kudeta beachin lähellä kaikki on vähän kalliimpaa (ruokapaikat, aurinkotuolit yms), mut jos ite oisin menos takas niin majottuisin seminyak-kerobokan alueella! Ja jos vaa uskallette, ni vuokratkaa skobat. Liikenne näyttää iha crazyltä, mut sen kans on kaikkist kätevin ja nopein kulkee. Ruuhkat on välillä kauheita, joten pääset kehittää hermoja ;) Ja muistakaa aina tinkata, kysyy hinta eka ja esim. takseis kysyy laittamaan mittari päälle! Indo on muuten aika samallainen ku malesian kieli, eli sitä kannattaa koittaa puhuu kannattaa, saa yleensä paremman hinnan. Siin muutama viime hetken vinkki aikasempien lisäks. Tääl lähtö nyciin on edes illalla, kääk miten ihanaa! Halit ja nauttikaa balista! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   31.3.2015 at 14:17

   Jihuu, kiiitos murmelson (taas) vinkeistä – mä pommitan sua vielä myöhemmin ;)
   Ja IHANAA nykiä. Ihan täydellistä :) Triljoona halia <3 Niin ja Seminyakilta varattiin nyt hotla - jihaa!!!!! : )

 • Reply
  Johanna
  30.3.2015 at 18:57

  Ihania reissupostauksia ja kuvia tullut :) olis kiva kuulla, mitä kautta ootte matkoja varailleet esim hotellit, bussi- ja lentomatkat näille eri pikku matkoille. Ite haluisin lähtee singaporessa käymään mut haluisin siihen myös yhdistää KL:n tai Balin esimerkiks. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   31.3.2015 at 14:20

   Voi kiiitos paljon <3 <3 Ollaan varattu Balille lennot Air Asian kautta! :) Voisin tämän puolen vuoden jälkeen tehdä jotain pientä koontia kaikista reissuista järjestelyineen! :) Kiitos vinkistä Johanna!! :)
   Ps. Singapore - KL on tosi helppo mennä bussilla!! :)

 • Reply
  Monaveronika
  30.3.2015 at 20:19

  Seminyak on kivaa aluetta, lähellä Kutaa mutta tarpeeksi kaukana, että sinne ei oo kaikista pahimmat taikasienipäät eksyneet. :D Siellä on myös iso supermarket, jos haluaa käydä eväsreppuja täydentämässä. Mäkin kannatan skoottereiden vuokraamista (hinat n. 8e/pv), niillä pääsee helpommi ja nopeammin ruuhka-aikaan pujottelemaan muide seasta eteenpäin.

  Takseissa tosiaan siellä on kahta laatua, virallisia sekä pimeitä. Viralliset tunnistaa mittarin rehellisestä käyttämisestä sekä kojelaudalla olevasta kuljettajan kuvallisesta taksikortista. Niillä liikkuminen on superhalpaa (lentokentältä Legianille 30min kestävä matka taisi olla 3,5e.) Pimeissä takseissa kannattaa neuvotella hinta ennen kuin hyppää kyytiin. Kaikissa takseissa Balilla on sininen linnun kuva, ja virallisissa ja pimeissä takseissa ne lentävät eri suuntii. En nyt valitettavasti muista, kumpi suunta oli kummassa, mutta opitte varmaa kun muutaman kerran siellä matkustatte niillä. :)

  Kannattaa muistaa indonesian kielen sana kiitos eli “terimakasi” näin suomeksi kirjoitettuna. :D Sitä käyttämällä saa monesti ystävällisempää palvelua tai jopa alennusta. Tinkiä kannattaa ja pitää, hinnoista irtoaa helposti jopa 50-75 %. Kannattaa myös olla tarkkana, joillakin paikoilla (esim. vesiskootterin vuokrauspaikoissa) saattaa olla erilliset hinnastot länkkäreille ja paikallisille. Monesti peittävät kalliimmalla hinnastolla halvemman ja yrittävät näin jekuttaa tietämättömiä turisteja.

  Suosittelen ehdottomasti käymään Ubudissa, vähän korkeammalla ja sademetsäisemmällä alueella katselemassa saaren maalaismeininkejä ja huikeita maisemia!

  • Reply
   monasdailystyle
   31.3.2015 at 14:18

   Jesh – seminyakista on nyt hotla varattuna!!! :DKiitos ihan super paljon sulle myös vinkeistä <3 Ootte kyllä ihan parhaita <3<3<3 Ja joooo toi Ubud on tullu jo melkein mun uniin upeine maisemineen - mä en malta odottaa 8)

 • Reply
  Anna
  8.4.2015 at 00:25

  Onkohan sulla mahdollisesti väärä ala mitä opiskelet? Olet selkeesti visuaalinen ja luova tyyppi. Graafinen suunnittelu, media-ala (esim tv-toimittaja) tms..? Voi olla vaikeaa motivoida itseään opiskelemaan jotain vaan tutkinnon vuoksi eikä mielestäni edes kannata. Ikinä ei ole myöhäistä vaihtaa alaa! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   8.4.2015 at 04:46

   No ihan totta, ei oo koskaan liian myöhäistä :) Visuaaliset jutut on ehdottomasti lähellä sydäntä, mutta kyllä voiton vie kaikki hyvinvointiin liittyvä, joten uskon pysyväni sillä tiellä. Tosin koskaan ei voi tietää mitä tulevaisuus tuo, enkä sitä sen enempää itseasiassa stressaakkaan. Oon vähän tyyppiä: Kaikki tapahtuu aikanaan ja kaikella on tarkoituksensa. Tiedä mistä sitä itsensä löytää vuoden parin päästä :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *