29.3.2015

Bottom Up Booty

belfie1bottomup

Mun lemppareita eli pyllyfarkkuja on taas tullut yhteistyökumppani Fashionstorelle!! Rakastan erityisesti Liu Jo merkiltä näitä korkeavyötäröisiä farkkuja, joissa edessä on napit. Istuu just eikä melkein ja se takapuoli kohoaa tutun botom up systeemin avulla mukavasti;)

Uusi ihana väri tästä korkeavyötäröisestä mallista löytyy täältä! :) Mustat klassiset puolestaan löytyy täältä. Näistä kannattaa ottaa yleensä normaalia kokoa yksi tai kaksi kokoa pienempi. Itselläni useimmat ovat 27 tuumaiset.

(Adlinks/Mainoslinkit Fashionstore.fi)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    mium
    30.3.2015 at 18:00

    Liu Jo farkuissa on vaan yksi vika, nimittäin joissain malleissa on joku metallinen “koriste” takataskussa tai vyötäröllä, joka on niin teräväreunainen, että mulla ehti tulla ehkä viiteen paitaan outo pieni reikä helmaan ennen kuin tajusin että se on aiheutunut noista farkuista! Damn.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *