27.3.2015

Blogivinkki: Kriss Carr

header-truck

Picture: http://kriscarr.com

Blogivinkkiä vuorossa!

Kriss Carr on  mielettömän inspiroiva nainen. Hän on kirjoittanut viisi kirjaa ja pitää sekä blogia, että youtube kanavaa. Krissin tarina on todella koskettava. Hän sairastui parantumattomaan syöpään reilu 10 vuotta sitten ja päätti tuolloin, että pitää parempaa huolta itsestään. Tänä päivänä hän voi loistavasti ja inspiroi monia terveellisillä resepteillään ja positiivisella olemuksellaan.

Kriss muistuttaa meitä kaikkia siitä, että joka päivä voi valita voivansa hyvin. Tehdä hyviä valintoja oman hyvinvointinsa eteen ja rakastaa itseään ja olla itselleen armollinen. Kriss painottaa miten tärkeää on pitää ajatukset positiivisina ja olla kiitollinen. Hän muistuttaa siitä, että pelko on vain tunne ei fakta. Kun hän sai diagnoosin syövästä hän tiesi, että ainut asia johon hän voi vaikuttaa on se mitä hän syö, juo ja ajattelee.

Kriss on todellinen taistelija ja tuo niin paljon hyvää hymyllään monille. Käykää kurkkaamassa hänen ihania super terveellisiä reseptejä. Youtubesta löytyvät haastattelut Krissista ovat myös erittäin voimaannuttavia, joita suosittelen kurkkaamaan.

Ihanaa, energistä ja rakkauden täyteistä päivää kaikille ♥ Be kind yourself ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *